Anime Türkiye Eylül Sayısı
+39
LordCha
miyacho
Harusame
bLue-Dragon
savage garden
ateştopu
Byakko
oZzIiI
Susano'o
hipernova
alieser
Elfen Lied
Sonvaynard
muhtesemmatrix
bushybrow
kazihiro
rcatalkaya
van_hellsing
Seifukusha
nico robin
gundamaster
geheimnis
DarkeLia
aoshi
Zax
RoMe
rockchu
Desire
Sevimli Hırsız
spartiate
eagle43
lantis
kakashifan
CHOBiTS
Microp
SPAWN-TheUndead
edemirci44
Unde®kaN
DFalcon
43 posters
1 sayfadaki 4 sayfası
1 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
Anime Türkiye Eylül Sayısı
Anime Türkiye Eylül'08
Çalışmada emeğe geçem tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz
Altarnetif link .Ayrıca seveceginiz ,süpriz bir çalışmayı da içine attım
http://www.4shared.com/file/88825188/d77d9e95/Anime_Trkiye_Eyll_Says.html
En son D.Falcon tarafından Salı 2 Eyl. - 17:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Geri: Anime Türkiye Eylül Sayısı
vuheeey süper!!!!! Ellerine sağlık D.Falcon... Sağolasın
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Selçuk ellerine sağlık dedigin gibi çalışma da bulunan çalışması yayınlansa da yayınlanmasa da herkese teşekkürler.Şimdiden söylüyebilirim ilk sayıdan baya kaliteli oldu.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
ya sabırsızlanıyorum :D 39.2 Mb boyutu arkadaşlar söyleyelim hemen nasıl bekleyeceğim. Bedi bu açıklamadan sonra dayanamayacağım gidip bir su içmem lazım ( gelene kadar iner 100Kbps ile indiriyor :D )
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Kapak ve birkaş şey degişmiş galiba.Son anlık bir degişimmi oldu bilmiyorum ama hadi bakalım neler yapmışış İndiriyorum tamda berserk'i bitirmiştim.
SPAWN-TheUndead- Meiji Fansub
Ruh Hali :
Emegi gecen herkesin eline saglık güzel oldu okumayı bitirdim göz ucuylada olsa.
En son CHOBiTS tarafından Paz 31 Ağus. - 22:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Microp demiş ki:
Birdaha indir.nedense bende ilk indirdigimde yokoldu dosya birdaha indirdim enteresan dı
SPAWN-TheUndead- Meiji Fansub
Ruh Hali :
of of of çok güzel olmuş ya!! Ellerimize sağlık gerçekten çok iyi olmuş. Tasarımı ilkine göre mükemmel!! Yazılardaki tüm hatalar giderilmiş. Sayıyı tamamen bitirdim...
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Yok ilk basan ben oldum diye koymuştum ama net gidince biraz geç olduSPAWN-TheUndead demiş ki:Microp demiş ki:
Birdaha indir.nedense bende ilk indirdigimde yokoldu dosya birdaha indirdim enteresan dı
dergide emeği geçen herkese teşekkürler şimdi indirmeye başladım okuduktan sonra tekrar yorum yaparım.
Düzenleme: Dergi gerçektende çok güzel olmuş, müzik seçimleri ve konuların hepsini sevdim. Tekrar emeği geçen herkese teşekkürler.
Arkadaşlar alternatif link olsun diye rapidshare upload ettim.
http://rapidshare.com/files/141691806/Anime_Tuerkiye_Dergisi_Eyluel.rar
Düzenleme: Dergi gerçektende çok güzel olmuş, müzik seçimleri ve konuların hepsini sevdim. Tekrar emeği geçen herkese teşekkürler.
Arkadaşlar alternatif link olsun diye rapidshare upload ettim.
http://rapidshare.com/files/141691806/Anime_Tuerkiye_Dergisi_Eyluel.rar
çok sağoluuuuuun ,çok güzel olmuşşşşş
eagle43- Mesaj Sayısı : 1
teşekkürler, dün gece uykum bayağı vardı indirememiştim, şimdi başladım bugün işte okumaya çalışacağım:)
Evet Kotam boşalmış olduğundan hemen yüklüyorum emeği geçen herkese teşekkürler elinize sağlık=)
vay diyorum sadece... şu an kısada olsa bir inceleme imkanı buldum, gerçekten çok çok başarılı olmuş... engin dediğin kadar varmış ilk sayıya göre oldukça yol katedilmiş... vallaha hazırlayan da yazan da herkesin ellerine sağlık, şahane bir sayı bence
Benimki çok yavaş indiriyor ama merakla bekliyorum nasıl bişi olduğunu dergi hazırlığında emeği geçen herkese teşekkürler eminim bu sayıda bir önceki sayı gibi harika olmuştur
O.O tek kelimeyle inanılmaz olmuş ellinize sağlık okurken gerçekten zevk aldığım bir dergi özellkle müzikler çok hoş=)
sabah çektim göz attım müzikler felan çok güzel top 10 listeminde konulmuş olması çok hoşuma gitti bir kaç yazım hatası dışında bir kusuru yok ilk çalışmaya görede kat kat iyi emek veren herkese teşekkürler birde okuyup öyle yorum yapayım.
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
Arkadaşlar eylül sayımız herkese hayırlı olsun
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Butun tahlıgsızlıkler benı buluyor :S
Dun gece yazımın konulmadıgını ogrendım,
Erken yatıp erken kalktım ve dersaneye yol aldım ama meger oglencıymısım -_-''
Az once kız arkadasımla kavga ettım :S
Popmundoda bug oldugunu farkettım acele bırıne mesaj atmam lazım ama atamıyorum -.-''
Aılecek saura kalkamadık peder saatı kuramamıs -.-''
Uzerınde calıstıgım sıte olan ro2 oyunun turkıyede pıyasaya surulmıeyebılecegın ogrendım :S ama sacma geldı avrupada acılırsa bızde catr catr oynarız -.-''
Az once sınırden Gta_san dakı oyunu bıtırdıgım savelı dosyayı sıldım :S Motorla akrobası yapıyordum ne guzel :S:S
Hmm.. sımdılık bu kadar aksama kadar neler olur kım bılır -.-''
Dun gece yazımın konulmadıgını ogrendım,
Erken yatıp erken kalktım ve dersaneye yol aldım ama meger oglencıymısım -_-''
Az once kız arkadasımla kavga ettım :S
Popmundoda bug oldugunu farkettım acele bırıne mesaj atmam lazım ama atamıyorum -.-''
Aılecek saura kalkamadık peder saatı kuramamıs -.-''
Uzerınde calıstıgım sıte olan ro2 oyunun turkıyede pıyasaya surulmıeyebılecegın ogrendım :S ama sacma geldı avrupada acılırsa bızde catr catr oynarız -.-''
Az once sınırden Gta_san dakı oyunu bıtırdıgım savelı dosyayı sıldım :S Motorla akrobası yapıyordum ne guzel :S:S
Hmm.. sımdılık bu kadar aksama kadar neler olur kım bılır -.-''
En son Zax tarafından Ptsi 1 Eyl. - 10:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
zax hakkaten ya ne kötü bir gün oluyor senin için:( umarım başka dertlerde çıkmaz başına
geçmiş olsun Zax ya vallaha yani...
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Aksama kadar araba carpmazsa ıyıdır ^^ Herneyse konumuz dergımız hayırlı ugurlu olsun ^^ Ben cok merak edıyorum ne kadar kısı tarafından ındırılmıs dıye bunu ogrenmek mumkun mu _?
Zax 42 kişi indirmiş henüz :D Yani rapidden indireni saymıyorum indiren oldu mu bilmiyorum ama 4Shared'den 42 kişi
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
1 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
1 sayfadaki 4 sayfası