Öneri
+7
Sodakazam
nico robin
Exile Falcon
Elfen Lied
CHOBiTS
Rendan
alieser
11 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Öneri
arkadaşalr ben sizden bir öneri istiyorum.savaşla alakasız school days animesini izliyorum ve süper^^buradan biri önermişti.elinizde varsa yine kısa seri -savaşla alakasız olması tercihimdir-
istiyorum.ya akıllıca hazırlanmış(bkz:death note)yada canımın çok izlemeyi isteyeceği bir anime^^...
bildiğiniz varmı?
istiyorum.ya akıllıca hazırlanmış(bkz:death note)yada canımın çok izlemeyi isteyeceği bir anime^^...
bildiğiniz varmı?
alieser- Aktif üye
Ruh Hali :
Geri: Öneri
School Days'in konusunu bilmiyorum ama School Rumble izleyebilirsin. Eğlenceli bir seridir.
myself yourself, H2o footprints in the sand,The ugly yet beautyful world,Sola,İ my me strawberry eggs,bu tarzda zilenebilecek güzel animeler.Hepsinide öneririm.
celal abi shuffle! ı unuttun
Elfen Lied- Süper Animeci
Ruh Hali :
Önermeyeceğim tek anime varsa School Daystir yaw He bi de Soul Link.Boşuna zaman kaybıdır Soul Link
ya school days o kadar kötü değil exile eğer sonunu beğenmediysen mangasını okumanı öneririm 12 chap zaten fazla değil ve değişik bitirmişler
Elfen Lied- Süper Animeci
Ruh Hali :
Biraz önce okudum Elfen Lied.Değişik diyince ben de mutlu son var zannettim başka bir piskopat final daha.İyice gözümden düştü seri.
love hina, furuba, lovely complex vs olabilir ama school days' in neresini begendiniz ki ?
school days in sade cizimlerini ve video grafiklerini begenirsin daha fazlasını begenlerin sayısı cok az.
FMP fumoffuda taviye edebilirim harika bir komedidir.Ama önce fMP ilk sezonu izlemelisin.
FMP fumoffuda taviye edebilirim harika bir komedidir.Ama önce fMP ilk sezonu izlemelisin.
arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkürler fakat çok fazla öneri oldu^^hepsini izleyemeyeceğim için aralarından en komik,eğlenceli ve dediğim gibi:romantik anime hangisidir sizce?
alieser- Aktif üye
Ruh Hali :
Fumoffu'yu tam bilemiycem ama Slam Dunk romantik konulu bir anime değil. Sana tavsiyem Shoujo sitelerini bi araştır. Sanırım Shoujo No Sekai diye bi site vardı orda sağlam romantik konulu animeler bulabilirsin
Lovely Complex, Ouran High School Host Clubalieser demiş ki:arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkürler fakat çok fazla öneri oldu^^hepsini izleyemeyeceğim için aralarından en komik,eğlenceli ve dediğim gibi:romantik anime hangisidir sizce?
Bu iki seride romantizm acısından seni tatmin etmez.Aam komedi acısından daha iyisi pek nadirdir.Rendan demiş ki:Fumoffu'yu tam bilemiycem ama Slam Dunk romantik konulu bir anime değil. Sana tavsiyem Shoujo sitelerini bi araştır. Sanırım Shoujo No Sekai diye bi site vardı orda sağlam romantik konulu animeler bulabilirsin
fumoffuyu deniyeceğim^^
alieser- Aktif üye
Ruh Hali :
Fumoffuyu izlersen komedi oalrak egleneirsin ama asıl konuyu analayamzsın.FMP yi izlemelisin önce.
bne de bir öneri de bulunmak istiyorum.
Daha ilk 5 bölümü izledim ^^' ->Fruits Basket
Daha ilk 5 bölümü izledim ^^' ->Fruits Basket
Hanajima- Aktif üye
Ruh Hali :
Lovely Complex bayağı iyi bir komedi-romantizm animesidir (fansubumun reklamını yapıyormuş gibi oldum ama). Romantizm-drama ağır olsun ama komedi ögeleri de serpiştirilsin, müzik filan olsun diyorsan NANA iyi gider.
kesinlikle lovely complex i romatizm komedi de birinci sıraya koyuyorum yok bu beni sarmadı azıcık da işin içinde derinlikde olsun biraz daha güleyim diyorsan ki demelisin 2. sırada Chobits 8)cynthia demiş ki:Lovely Complex bayağı iyi bir komedi-romantizm animesidir (fansubumun reklamını yapıyormuş gibi oldum ama). Romantizm-drama ağır olsun ama komedi ögeleri de serpiştirilsin, müzik filan olsun diyorsan NANA iyi gider.
Sana denmişki fumoffu ama öncesinde fmp yi izle.sen bu 2 seriyi bitirene kadar onlarda hazır olacak sen merak etme
muhtesemmatrix- Soul of Anime
Only Yesterday kesinlikle seyretmelisin çok güzel işlenmiş bir anime
Darklight- Yeni Üye
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası