Sen Şimdi Gidecen ya Cehennemin Dibine Git...
+3
lantis
muhtesemmatrix
rockchu
7 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Sen Şimdi Gidecen ya Cehennemin Dibine Git...
Sonunda beklenen an geldi... Uzun süredir beklenen ve Erdal Demirkıran tarafından kaleme alınan "Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git" isimli kitap, çok kısa bir zaman sonra raflardaki yerini alacak. Yazarın aşk üzerine yazdığı bu son kitabı şu an piyasada bulunan birçok aşk kitabının tersine aşkın zararlarından, aşkın kullanım biçimine ve aşkın oluşturduğu köklü önyargılara kadar geniş bir açıdan insanlığa parlak bir ışık tutmakta ve okuyucusunu her zaman olduğu gibi sarsarak kendine getirmektedir. Yaklaşık 500 sayfa civarında olan kitap; Allah Aşkı, evliliklerin nasıl sağlamlaştırılabileceği , aldatma, insandaki potansiyel aşk enerjisi gibi bir çok değişik konuya da yer vermiş bulunuyor... Ayrıca yazarın daha önceki kitaplarında olduğu gibi bu kitabında da yine kitabın köşesine yerleştirilmiş olan "Bağır Taşı" isimli bir kutunun içinde özellikle aşk mağdurlarını ilgilendiren bir hediye de bulunmaktadır.
okuyun derim pişman olmazsınız yazrımız dünyanın en akıllı insanı olduğunu iddia eden Erdal Demirkıran kendisi bazı psikologlarca akıl hastası olarakta görülmekte Ayrıca yazarın Yerim seni ÖSS Sadece Aptallar 8 saat uyur kitaplarıda okumanız için şahsımdan tavsiye olunur. . Arka kapaktaki şu sözler kafanızda daha net şeyler oluşmasına yardımcı olur belki.
Sevdin mi Mecnun gibi sevipte düşme çöle...
Sevdin mi Ferhat gibi sev hiç olmazsa,
git dağ del, su getir köyünede aşkın bir işe yarasın.
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
Geri: Sen Şimdi Gidecen ya Cehennemin Dibine Git...
tüm kendini geliştirme kitapları saçma geliyor bana
muhtesemmatrix- Soul of Anime
ilginç olabilir ama eğer kendini geliştirme kitabıysa bir kaç kez o eziyeti yaşadım tekrar okumak istemiyorum ama o tür bir kitap değilse güzel olabilir
sadece aptallar 8 saat uyur kitabını biliyordum onun da yanında bir şey veriyorlardı sanırım bunda bağır taşı filan veriyor ya neyse tanıtım için tenk yü eline saağlık
Harusame- Aktif üye
Ruh Hali :
O okuyucunun hipotalamusuydu Ben de bu tip kitapların hiç faydasını görmedim ama belki okumadığımdandır
Byakko- Yeni Üye
Yerim seni ÖSS yararlı bi kitaptı. Sadece aptallar sekiz saat uyur da öle. Ama bence adam bu isimleri ilgi çekmek için koyuyo, kitabın içinde 8 saat uyuyanların aptallıklarından fln bahsedip durmuo yani
Gray- Isınan üye
Ruh Hali :
Güzel kitap olabilir ama ben en çok yeri seni öss okumak istiyorum
zhaomc- Süper Animeci
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası