Karanlıkaltı Serisi, Bölüm 1: Göge savaşçı
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Karanlıkaltı Serisi, Bölüm 1: Göge savaşçı
Hikayenin ilk bölümü...
- Spoiler:
KARANLIKALTI
Karanlığın içinde sessizce süzülüyordu Kharie. En sevdiği yolculuk tipiydi karanlığın kasveti altında sessizce ilerlemek...
Görevi casusluktu, görevi matron anasından değilde ustasından almış olsa bayağı eğleneceğini düşünüyordu. Evde aşağılanmak onun için büyük problemdi. Herzaman ablalarının gölgesi altında yaşamıştı ve bunun böyle devam edecek olması onu çılgına çeviriyordu...
Akademide bir karaelfe göre bile çok çevik olduğu ustası tarafından hemen farkedilmişti. Hemen özel bir eğitim sürecine sokulmuş ve sadece soğukkanlı bir katil değil, bir rahibe katili olarak yetiştirilmişti.
4. eve -ki kendisine kale de denebilirdi- yaklaşırken sol elini hançerine dayadı ve adımlarını hızlandırdı... Karanlıkta düşüncelere dalmayı seviyordu. Biraz sonra öldürecek olduğu herhangi ırktan birisi keskin dürtülerini tetikliyordu. Çok geçmeden ileride iki korumanın birbiriyle konuştuğunu duydu ve gülümsedi. Tam da istediği gibi evin yüksek mevkideki hanımları hakkında fantazilerini dillendirip kendi aralarında gülüyorlardı.
Mantar koruluğunun kenarına gelip arkalarından dolaştı ve birtanesinin boğazına ince ama uzun bir çizik bırakıp yere yığılmasını sağladı. Diğer koruma ne olduğunu anladığında kendisine tutulmuş bir pala görmüştü...
Kharie tok bir sesle, "Yaşamak istediğini biliyorum ve bunun için bir bedel ödemen gerek! " dedi. Korumanın gözleri faltaşı gibi açılmıştı. Karşısında kendisine hiç de acımayacakmış gibi bakan bir karaelf vardı.. Kharie devam etti, " Evin mahzenine ulaşan bir geçidin olduğunu duydum. Yerini söyle ve o sefil hayatına devam et!".
Koruma tedirgin bir şekilde, "500 metre ilerdeki koruluğun girişinde bir su birikintisi var. Aslında bir su birikintisi değil, girişin yanılsatılmış hali. Ordan mahzene ulaşabilirsin.. " diyebildi.
Kharie palasını geriye çekerken hançerini şaşkın karaelfin kalbine sapladı ve yere düşerken onu seyretti... Dilenci bile olsa bir karaelf her zaman ehlikeliydi...
Su birikintisini gördüğünde karaelf gülümsedi. Gerçektende iyi düşünülmüş bir yanılsatma büyüsüydü. İç cebinden toz haline getirilmiş yılan dili aldı bir tutam.. Suya serpiştirirken büyülü sözleri söyledi ve su birikintisinin bulanıklaşıp geçidin kapağı haline gelmesini seyretti.
Rüşvet her zaman işe yaramıştı ve yarıyacaktı da. Kendisine değerli bir yüzüğe mal olmuştu ama bilgi çok işine yaramıştı. Parlayan bir yüzük bir karaelfi yüksek oranda cezbederdi...
İçeri girerken iç güdüsel olarak yüzünü kapattı ve elini hançerine koydu. Biraz yürüdükten sonra karşıda korumanın birisinin duvara dayanıp uyuklamakta olduğunu farketti. Gülümsedi ve ona doğru yaklaştı.
Koruma ne olduğunu farkettiğinde boğazında ince bir çizik oluşmuştu bile. Kharie sessice yere bıraktı karaelfi. Sessizlik ve karanlık öldürme güdüsünü doruklara çıkarıyordu... Kheria tam anlamıyla bir katildi ve bu işi zevkle yapıyordu, hele ki öldürdüğü ırkdaşıysa aldığı hazdan kahkaha atabilirdi...
15 dk. kadar ilerledikten sonra merdivenleri gördü. İlerleyip mahzenin kapısını açtı ve etrafına bakındı. Sol tarafta büyük bir silah sergisi vardı. Envayi çeşit hançer, pala, kılıç, mızrak ve kalkan yerlerini almışlardı. Evin savaşçılarına ayrılmış bir bölüm olduğuna şüphe yoktu...
Başını sağa çevirdiğinde ağzı açık kaldı. Çeşit çeşit büyüklükte parşömen ruloları düzenlice raflara yerleştirilmiş ve kullanılmayı bekliyorlardı. Bu rulolar rahibeler tarafından, kendilerine bahşedilen ilahi gücü kullanmak adına büyülü rünlerle yazılıyorlardı. Etkileyici bir güce sahiptiler ve bir savaşçının korkması gereken eşyalardanlardı.
Sonra tekrar etrafı incelemeye dalmıştı ki dişi bir karaelfin parşömenlerin bulunduğu rafların önünde konuştuğunu duydu. Hemen soldaki dolabın görünmeyen tarafına konuşlanıp konuşmayı dinlemeye başladı.
"Bunun için Matron anamız sana çok kızacak Phelia! " dedi sert ama tedirgin bir ses. "Biliyorum, biliyorum; ama yükselmem için bu riske girmem gerekiyordu! " diye cevapladı titrek bir ses.
Kheria gülümsedi. Şansı yine yaver gitmiş ve evin iki dişisinin herkesten sakladığı bir sırrı duyma olanağına erişmişti. Konuşmaları dinlemeye devam etti...
"Sen delirdin mi Phelia! Düşmanımız olan bir evin en büyük oğluyla birlikte olmak ha? Bunun için anamıza bir cevabın var mı? Öğrenirse hayatına devam edebileceğini mi sanıyorsun? Hoş zaten artık devam etsende benim için bir sokak fahişesinden daha değerli değilsin! "
Phelianın başı önüne eğilmişti. "Bunu onu sevdiğim için mi yaptım sanıyorsun? Tek amacım ondan ailesi hakkında bazı sırları öğrenip bunu onlara karşı kullanmaktı. Ama o kahrolası kardeşi bunu farketmiş olacak ki içkime uyuşturucu koymuş. Kendime geldiğimde yatakta çırılçıplak uzanıyordum... "
Diğer ses daha da sertleşmişti şimdi, "Demek aile hakkında sırlar öğrenecektin... Peki şimdi nereden biliyorsun ki onların seni konuşturup bizim hakkımızda bilgiler edinmediğini? Nasıl bu kadar aptal olabildin anlamıyorum... Şimdi, yıkıl karşımdan ve git kendi sonunu düşün..."
Kharie duyduklarını aklının bir köşesine kazımıştı. Bu görevinin bir parçası değildi ama merakına yenilmek konusunda kararsızdı. İçten içe isimsiz sesin nasıl biri olduğu konusunda düşünmeye başladı. Merakı onu nereye kadar sürükler bilemezdi ama istediği şeyi yapma konusunda kendisini serbest görüyordu şu an...
Kafasını hafifce dışarı uzattı ve karşıdaki dişiyi gördü. Hayatında gördüğü en alımlı dişiydi. Bir an aklının karıştığını hissetti ama o bir rahibe avcısıydı ve karşısındaki de bir avdı. Elini hançerine koydu. Bir-iki yavaş adımdan sonra hızlandı ve rahibeyi arkasından yakalayıp, hançerini hafifçe boğazına dayadı.
[font=Arial TUR][font=Arial TUR]Artık tüm kozların elinde olmasının verdiği rahatlıkla sinsice gülümsedi.. Rahibenin kurtulamayacağını anlamasını bekleyip yavaşça kulağına yaklaştı ve tahrik edercesine fısıldadı, "Bakalım şimdi ne yapacaksın sayın(!) rahibe bozuntusu? "
Kra_toS- Mesaj Sayısı : 18
Ruh Hali :
Geri: Karanlıkaltı Serisi, Bölüm 1: Göge savaşçı
''...bir rahibe katili olarak yetiştirilmişti.''heheh hoşuma gitti bu :twisted: eline sağlık,tenk yü hikayelerini bizimle paylaştığın için
Harusame- Aktif üye
Ruh Hali :
teşekkürler kratos, şimdi ilk bölümü okudum gerisi gece inşallah... unutulmuş diyarlar ve drizzt do urden'i özellikle severim ve fantastik kitaplar içinde ayrı tutarım... bu dünyada geçen bir hikaye yazdığın içinde gerçekten teşekkür ederim, bakalım gerisi nasıl olacak eline sağlık...
hoş olmuş, tebrikler ^^
ben de bir ara uğraşmıştım "fan-fiction" hikayelerle.. hatta ben de unutulmuş diyarlar yazmıştım bi tane.
ben de bir ara uğraşmıştım "fan-fiction" hikayelerle.. hatta ben de unutulmuş diyarlar yazmıştım bi tane.
edebi yönden yetenekli bir üyemiz var burada, tebrikler kratos. hikayelerinin devamını bekliyorum
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası