Karanlıkaltı Serisi, Bölüm 2: Fırtına Öncesi Sessizlik
1 sayfadaki 1 sayfası
Karanlıkaltı Serisi, Bölüm 2: Fırtına Öncesi Sessizlik
Hikayenin ikinci bölümü..
- Spoiler:
- KARANLIKALTI
Bölüm 2, Fırtına Öncesi Sessizlik
Drow dişisi hala şoktaydı. Arkasındaki erkeğin işini iyi bildiği kesindi. Tüm sinirleri tahriğin etkisiyle uyarılmış ve titremesine neden olmuştu. Bedenini saran kollar kaslı görünmüyordu fakat çelik gibiydi. Bunun için eğitildiği her halinden belliydi.
Yine de o bir karaelf hanımıydı ve etkilendiğini belli etmemeliydi. "Kim olduğunu sanıyorsun seni aşağılık erkek! " dedi sesini sert tutmaya çalışarak. Ama becerememişti...
"Şşş... Sanırım şu an soru soracak durumda olan tek kişi benim seni sürtük! Anladığın üzere senin gibi şıllıkları o lanet olası tanrıçanızın yanına, cehenemmin en altın tabakasına göndermek için yetiştirildim..." Kharie dalga geçer gibi konuşuyordu fakat sesi korkunçtu.
Fenile artık katıksız korkunun derinlerinde boğulmanın eşiğindeydi. Boğazına dayanmış hançerin kabzasındaki sembol herşeyi açıklıyordu ona. Ölümü, karşı cinse katıksız bir nefretle yetiştirilmişti...
Bir kırbaç ve üstüne çapraz yerleştirilmiş iki hançer. Bu Al-Tafhi loncasına aitti. Diğer adıyla Rahibe avcısı lonca. Hala açık durmasının tek sebebi, evler arasındaki savaşlarda çok işe yaramalarıydı. Bir rahibenin tüm zayıf yönlerini biliyorlardı ve tehlikeye girmeden etkisiz hale getirmek için özel eğitim alıyorlardı.
"Aslında, seni burda değilde daha farklı bir ortamda görseydim çok daha farklı şeyler olabilirdi güzelim. Ama biliyorsun ki görevim evinizin tüm sırlarını öğrenip hanımlarınızı tanrıçanıza kavuşturmak. Sende bu evin bi hanımısın değil mi?" Tekrar kulağına yaklaştı ve bu sefer daha çok tahrik eden bir sesle, "Eğer bu evden değilsen, öldürmeden önce seninle eğlenmek isterim"
Rahibe bir kez daha kurtulmaya çabaladı ama yine başarısız oldu. "Seninle birşeyler yaşıyacağıma iblis ateşiyle yanmayı tercih ederim pislik!" Sesi kin doluydu.
"Böyle hakaretler sizin gibi güzel birine yakışmıyor hanımım(!). Acaba her erkeğe bu kadar sert davranıyormusun diye düşünmeden edemiyorum... Siz dişiler hep böylemisiniz? Biliyormusunuz aslında sırf bu kibriniz yüzünden kaybetmeye mahkumsunuz..."
"Sana o kıt fikirlerini soran mı oldu aşağılık köpek... Ne yapacaksan çabuk yap, ben de bu iğrenç durumda bulunmaktan kurtulayım."
"Hiç sanmıyorum bebek. Buradan istediğim bilgileri almadan gitmeyeceğim. Şimdi söyle bakalım. Neden matron analar kızlarına ruhban okulunda değil de, evde bulunmalarını öğütlüyor?
O değerli tanrıçanıza kurban edilmek artık zor mu gelmeye başladı? Yoksa erkeklerin bu zulümden bunalıp isyana kalkışmasını engellemek için hanımları evde tutmak sizce çok akıllıca mı geldi?
Sesini duymak için sabırsızlanıyorum rahibe bozuntusu..."
Kra_toS- Mesaj Sayısı : 18
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası