Eleco-fansub
+11
sakura hime
sera myu
Susano'o
edemirci44
redkit_redkit
miyacho
Narutokolik
savage garden
lantis
spartiate
rockchu
15 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Eleco-fansub
Fansub gruplarımızın sayısı gittikçe artıyor gayetde güzel işler ortaya çıkmaya başladı 'Henta76' ve 'Redkit' takma isimli arkadaşların kurduğu bu güzel grubumuzun ilk projesi...
Majin Tantei Nougami Neuro
Tanıtım:
Yuusei Matsui’nin Haftalık Shonen Jump dergisinde yayınlanan mangasından uyarlanmıştır.
Neuro, bilmeceleri ve gizemleri yiyen bir tür yeraltı varlığıdır. Üstteki Dünya’nın gizemlerinin bol olduğunu duyunca yeryüzüne çıkar ve bitmeyen açlığını tatmin edebilmek için “en iyi bilmeceyi” aramaya başlar. Katsuragi Yako isimli bir kızın karşısına çıkan Neuro, kızın çok lezzetli bir bilmece koktuğunu fark eder.
Yako’nun babasının cinayetini çözmesini sağlayan Neuro, karşılığında onun bir dedektif gibi en iyi bilmeceyi araştırarak kendisine yardım etmesini ister.
Kaynak www.anime.gen.tr
Daha ilk bölüm yayınlandı indirip izledim kendi adıma bloglarındada yaptığım yorum şu:
http://eleco-fansub.blogspot.com/
http://animeler-eleco-fansub.blogspot.com/
Majin Tantei Nougami Neuro
Tanıtım:
Yuusei Matsui’nin Haftalık Shonen Jump dergisinde yayınlanan mangasından uyarlanmıştır.
Neuro, bilmeceleri ve gizemleri yiyen bir tür yeraltı varlığıdır. Üstteki Dünya’nın gizemlerinin bol olduğunu duyunca yeryüzüne çıkar ve bitmeyen açlığını tatmin edebilmek için “en iyi bilmeceyi” aramaya başlar. Katsuragi Yako isimli bir kızın karşısına çıkan Neuro, kızın çok lezzetli bir bilmece koktuğunu fark eder.
Yako’nun babasının cinayetini çözmesini sağlayan Neuro, karşılığında onun bir dedektif gibi en iyi bilmeceyi araştırarak kendisine yardım etmesini ister.
Kaynak www.anime.gen.tr
Daha ilk bölüm yayınlandı indirip izledim kendi adıma bloglarındada yaptığım yorum şu:
Sonunda izledim hemen objektif bir yorum yapayım : ) karaokeler hoş olmuş yazı tipleride güzel ama daha az kullanılan yazı tipleri olsa bana kalsa daha iyi olurdu (aynı yazı tiplerini bende kullanıcaktım sizi caydırayım diyorum ) Çeviri güzel olmuş ancak ufak tefek birleşik yazım hataları vardı bunun yanında ses kalitesi 64 k dan daha yüksek olsa çok iyi olurdu Video kalitesi ise standart seviyede. Kısacası ilk işini yapan bir grup için 10/8 lik bir iş olmuş umarım anidb ye de kayıt yaparsınız çalışmalarınızda başarılar bu arada yeni bölüm ne zaman geliyor
http://eleco-fansub.blogspot.com/
http://animeler-eleco-fansub.blogspot.com/
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
Geri: Eleco-fansub
başarılar dilerim arkadaşlara... bende sanırım dün tesadüfen görmüştüm arkadaşların sayfasını, henüz indirip izleme şansı bulamadım... ama sen 8/10 veriyorsan selman, oldukça iyi bir çalışma yapmışlar demektir:D
ben indirip izledim öncelikle animenin konusu güzel ve rockhu'nun dediği şeyleri pek anlamasamda fansub grubunun yaptığı çalışmayı beğendim arkadaşlara başarılar dilerim.
Bayram tatilli felan anlamam ben nirde yeni bölüm
Ruh Hali :
sen onu bırak avatarın gözükmü selman, galiba [gg] olayı çaktı senin imzayı yasal yollardan kapattırdı
Hayır görünüyor.
Ruh Hali :
İlginç halbuki ben görüyordum neyse spoiler içine aldım umarım şimdi görünüyordur.
Ruh Hali :
Ama bu animenin sadece 4 bölümünü çevirmişler.Halbuki bu 22 bölümlük
Narutokolik- Mesaj Sayısı : 1
eleco fansub yeni bir grup, bu seriyede yeni başladılar... devamını getireceklerdir diye düşünüyorum
Narutokolik demiş ki:Ama bu animenin sadece 4 bölümünü çevirmişler.Halbuki bu 22 bölümlük
Kimse ilk aşamada 22 bölümü birden vermez, değil mi? Nasıl ki Japonya'da yayınlanırken de, fansubı yapılırken de 22 bölüm aynı anda sunulmadı. Devam eden bir çalışma ve aksini söylemedikleri sürece bitireceklerdir.
miyacho- Animanist Fansub
Ruh Hali :
merhaba arkadaşlar ben eleco-fansub'dan redkit. google'da bizm grup hakkında neler varmış diye bakarken. bu başlığı gördüm.
ve aranıza katılmak istedim. ben önceleri bazı çizgi filmlerin(south park, simpsons) falan çevirilerini yapardım, bikaç tanede film çevirim oldu. anime işinede hetna76 bulaştırdı beni . iyikide bulaştırmış. ikimiz üniversitede sınıf arkadaşıyız. onun sayesinde bu projeye dahil oldum. o şuan başka bir proje üzerine çalışıyor. blog'umuza 5-6-7. bölümler eklenmiştir. ve ben bu çeviriyi sonuna kadar devam ettireceğim merak etmeyin. sadece biraz gecikmeler olabilir. aegisub falan yeni öğreniyorum.
ilginiz için çok teşekkürler.
ve aranıza katılmak istedim. ben önceleri bazı çizgi filmlerin(south park, simpsons) falan çevirilerini yapardım, bikaç tanede film çevirim oldu. anime işinede hetna76 bulaştırdı beni . iyikide bulaştırmış. ikimiz üniversitede sınıf arkadaşıyız. onun sayesinde bu projeye dahil oldum. o şuan başka bir proje üzerine çalışıyor. blog'umuza 5-6-7. bölümler eklenmiştir. ve ben bu çeviriyi sonuna kadar devam ettireceğim merak etmeyin. sadece biraz gecikmeler olabilir. aegisub falan yeni öğreniyorum.
ilginiz için çok teşekkürler.
redkit_redkit- Mesaj Sayısı : 13
Öncelikle hoş geldin.Bir ara çalışmanızı indiriyordum sonra baya duraksadınız.Ve kaldıgınız yerden devam etme isteginizi gösteriyorsun.O zaman bize de indirmek düşer.Çalışmlarınızda başarılar dilerim.İnş bütün seriler başladıgı gibi biter.Ayrıca istege bağlı olarak başlıgı silebilir kendi başlıgınızı sizn açmanıza fırsat verirebilirim böylece güncelemeleri de duyurursunuz.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
hoşgeldin redkit. bir yandan okula devam ederek bir yandan da çeviri yapmaya vakit ayırman çok güzel. grubunuza ilerde de başarılar dilerim.
eğer aegisub konusunda bilgiye ihtiyacın olursa doğrudan bana da sorabilirsin, ben de ilk başlarda birşey bilmiyordum ve elimde kaynak da yoktu. sonra deneye yanıla epey öğrendim. fansub-çeviri yardım başlığı altında 3 başlık altında da naçizane aegisub rehberlerim mevcut, yeni başlayanlar için güzel bir kaynak. bir göz gezdirmeni tavsiye ederim.
eğer aegisub konusunda bilgiye ihtiyacın olursa doğrudan bana da sorabilirsin, ben de ilk başlarda birşey bilmiyordum ve elimde kaynak da yoktu. sonra deneye yanıla epey öğrendim. fansub-çeviri yardım başlığı altında 3 başlık altında da naçizane aegisub rehberlerim mevcut, yeni başlayanlar için güzel bir kaynak. bir göz gezdirmeni tavsiye ederim.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
8. bölüm yayınlanmıştır arkadaşlar
teşekkürler
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
yeni bölüm için teşekkürler elinize sağlık
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Teşekkürler ,ellerine sağlık.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
Çalışma için teşekkürler.İnş seriyi bırakmaz ve son bölümüne kadar devam edersiniz.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
En son güncellemeden bu yana 10.bölümüde eklemişler arkadaşlar.
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
11. bölüm yayınlanmıştır.
iyi seyirler
iyi seyirler
Çalışma için kolaylıklar, eminimki bu seriyi tamamlıyacaksınız.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Similar topics
» AnimeBase Fansub Grubu (One Piece Strong World Movie 10 fansub eklendi)
» Ayu fansub
» [AnS]Fansub
» Hardboiled fansub
» smi fansub
» Ayu fansub
» [AnS]Fansub
» Hardboiled fansub
» smi fansub
1 sayfadaki 2 sayfası