Anidb ye grup kaydı video girişi nasıl yapılır? videolu anlatım
+2
edemirci44
rockchu
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Anidb ye grup kaydı video girişi nasıl yapılır? videolu anlatım
Efendim fansub gruplarımızın sayısı arttı bende anidb ye nasıl kayıt yaptıracaksınız nasıl videolarınızı ekleyeceksiniz vs. kısaca anlatayım dedim bu videoda temel bilgileri verdim videoyu izledikten sonra anidb de grup açıp videolarınızı ekleyebileceksiniz 'crc check' gibi işlemlerde zaten anidb de anlatılmış ben pek gerek duymuyorum her neyse buyurun size link.
download
download
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
Geri: Anidb ye grup kaydı video girişi nasıl yapılır? videolu anlatım
Emeklerin için teşekkürler...Bizimki fansubsa eğer Serkan giriş yapar.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
anlatımın için teşekkürler, fansub gruplarımızın işine yarar
sağol selmancm, zaten konuyu gördüğüm an senin açtığını anlamıştım:D inceleyip kaydımızı yaptırırım yakın zamanda:D
ben bu videoda çok basit anlattım ama şu var anidb yi inceleyince sadece video değil alt yazı da ekleyebildiğinizi göreceksiniz yani sadece alt yazı dosyasıda ekleyebilirsiniz
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
anidb'den video indirilebiliyor mu?
indirilmiyor seifu, ama fansubları falan yapan grupların adresleri falan olduğundna oranın üzerinden kolayca ulaşabiliosun
O zaman sadece fansub olayında "Biz de varız haberiniz olsun" demeye yarıyor değil mi?
İnşallah çalışmalarımızın sayısı artar. Artmasını da bekliyorum zaten, zira bir proje için ilk bölüm fansub'ı yapıldığında, ardından gelen bölümler için aynı çalışma ortamı(script) aktarılacağı için daha kısa zaman alacaktır. Yeter ki altyazılar çevrilmiş olsun.
Bu aralar sınavlar var. Başımı kaldırabilirsem, çevirdiğim bölümler için hızlıca fansub yapacağım.
İnşallah çalışmalarımızın sayısı artar. Artmasını da bekliyorum zaten, zira bir proje için ilk bölüm fansub'ı yapıldığında, ardından gelen bölümler için aynı çalışma ortamı(script) aktarılacağı için daha kısa zaman alacaktır. Yeter ki altyazılar çevrilmiş olsun.
Bu aralar sınavlar var. Başımı kaldırabilirsem, çevirdiğim bölümler için hızlıca fansub yapacağım.
En son Seifukusha tarafından Çarş. 5 Kas. - 13:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
anidb ye eklenen her video nun ed2k linki mevcuttur. Emule vasıtasıyla indirilebilir ama fanlar daha çok torrent, irc, rapid gibi şeyler kullanılır.
Sodakazam demiş ki:anidb ye eklenen her video nun ed2k linki mevcuttur. Emule vasıtasıyla indirilebilir ama fanlar daha çok torrent, irc, rapid gibi şeyler kullanılır.
evet doğru o linkleri unuttum ben evet anidb de ed2k linkleride mevcut
Sodakazam demiş ki:anidb ye eklenen her video nun ed2k linki mevcuttur. Emule vasıtasıyla indirilebilir ama fanlar daha çok torrent, irc, rapid gibi şeyler kullanılır.
Teşekkürler bilgi için Sodakazam.
1 sayfadaki 1 sayfası