Narutonun son filmi piyasaya düştü
+6
spartiate
Sodakazam
aoshi
gundamaster
Exile Falcon
edemirci44
10 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Narutonun son filmi piyasaya düştü
" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen >
Naruto Shippuuden serisinin ikinci filmidir.
http://www.tv-tokyo.co.jp/anime/naruto/movie08/
torrent linki
http://www.dattebayo.com/
Ben bu filmden ümitli oldugumu söylüyeyim.
En son bedifeci tarafından Cuma 19 Eyl. - 9:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Geri: Narutonun son filmi piyasaya düştü
şu Sasuke'nin Narutodan iyi bir sopa yemesini istemişimdir hep ama sanırım bu filmde onu göremeyeceğim.Fragmandan anladığım kadarıyla Sasuke bizimkilere yardım edecek.Tahminen köy istila edilecek.Naruto ve tayfası kaybederken Sasuke kahraman edasıyla ortaya çıkacak.Narutoyla Sasuke düşmana karşı savaşıp kazanacaklar.Sonra Sasuke tekrar gidecek ve film bitecek Daha Naruto'nun sadece 50 bölümünü izlemiş biri olarak(Shippuden'i hiç izlemedim) Sasukeden nefret ediyorum.Ki ihanet ettiği bölümlere falan gelmedim yani.
DB da sublamış akşam izleyeceğim bakalım nasıl olmuş.
Edit: İzlemeyeceğim fake çünkü
Edit: İzlemeyeceğim fake çünkü
En son gundamaster tarafından Cuma 19 Eyl. - 10:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
Bende 20 bölüm seyrettim ama sasuke narutodan daha hoşuma gittigini söylüyeyim..Dost kanımca sen sarı ,turuncu saçlı anime karekterlerini seviyorsun ondan olmasın...
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
db fansub sitesine girerek burdan indirin denmin verdigim linkten başka film çıktı...
En son bedifeci tarafından Cuma 19 Eyl. - 10:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Evet şöyle bir düşündüm Ichigo,Orihime,Naruto,Asuka... Turuncu sarı saçlı karakterleri seviyorum harbiden Ama Sasukeye sinir olmamın sebebi o havası.Sürekli insanlara üstten bakması.O havasını indiresim var Narutodan pis bi dayak yesede herkesteki şu Sasuke en güçlü yok efendim Sasuke yenilmez vs.vs. olayları gitsebedifeci demiş ki:Bende 20 bölüm seyrettim ama sasuke narutodan daha hoşuma gittigini söylüyeyim..Dost kanımca sen sarı ,turuncu saçlı anime karekterlerini seviyorsun ondan olmasın...
Haber için teşekkürler engin abi.Bende oldum olası uyuz olmuşumdur sasuke'ye. Dayak yesede bi içim rahat etse
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
Arkadaşlar bunun dattebayonun eşşek şakalarından biri olduğu açık değil mi Naruto "Shit"pooden falan
daha bu film yeni yeni gösterimde dvd si 7-8 aya anca çıkar
daha bu film yeni yeni gösterimde dvd si 7-8 aya anca çıkar
ayrıca versiyon mkv dattebayo hiç bi zaman mkv yayınlamaz(bleach hdtv diye bir versiyonunu indirmiştim orda biliyorum)
Moth- Yeni Üye
Bende görünce hemen heyecanlandım tabi dedim ne çabuk. Sonra DB2nin sitesine bakınca "Naruto Shitpooden Movie Suicide Bond" bu ne dedim. Bu arada acaba ne çıkacak ondan onuda merak ediyorum.
bushybrow- Mesaj Sayısı : 9
Ruh Hali :
valla zaten daha normal narutoyu izlemediğim için shippuden filmine falan hiç bulaşmadım Ama Shippuden izliyo olsam şakayı yer ve kesin indirirdim.Eee ne çıktı dosyanın içinden.İndiren var mı ?
Ben sabahtan torrente attığım için dikkatsiz dikkatsiz ismine bakmadan.
İşten eve geldiğimde inmişti dsosya.
Bir japon filmi var.
Çok aptal bişe. Suicide club filan geçiyor içinde. Okulda öğrenciler kendini atıyor okulun çatısından
İşten eve geldiğimde inmişti dsosya.
Bir japon filmi var.
Çok aptal bişe. Suicide club filan geçiyor içinde. Okulda öğrenciler kendini atıyor okulun çatısından
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
Arkadaşlar daha Japonyada yeni sinemalara giren bir filmi tutupda dvd çıkıp netde düşdüğünü sanıp üstünede dattebayo subladını düşünmüşsünüz naruto filmlerin dvdleri her zaman nisan ayında çıkar nisan dan önce naruto movie 5 diye hiç bir şeyi indirmeyin tabi fake video indirmeyi seviyorsanız o sizin tercihinizdir. :pirat:
Rotea- Isınan üye
Ruh Hali :
Arkadaşlar daha Japonyada yeni sinemalara giren bir filmi tutupda dvd çıkıp netde düşdüğünü sanıp üstünede dattebayo subladını düşünmüşsünüz naruto filmlerin dvdleri her zaman nisan ayında çıkar nisan dan önce naruto movie 5 diye hiç bir şeyi indirmeyin tabi fake video indirmeyi seviyorsanız o sizin tercihinizdir.
Biz yine ümitliyiz belki de sinema çekimi olur diye de olabilir ,denedik olmadı.%20 lerde anladım indirmeyi bıraktım.Ne yapak iyi niyetimizi kullandılar.Onlar utansın.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
traılerde bıran gundam cıkacak sandım
kouta- Isınan üye
1 sayfadaki 1 sayfası