Film Ekiminde miyazaki
+2
savage garden
FromHeLL
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Film Ekiminde miyazaki
anime.gen.tr
İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından, Nokia Nseries sponsorluğunda düzenlenen Filmekimi, yedinci yılında 10 - 16 Ekim tarihlerinde yine Beyoğlu Emek Sineması'nda düzenleniyor.
Bu yılki Filmekimi'nde Miyazaki'nin son filmi olan Gake no ue no Ponyo'da gösterilen filmlerin arasında yer alıyor. 12 Ekim Pazar günü 13:30'da ilk gösterimi yapılacak filmin tekrarı 16 Ekim Perşembe, saat 16:00 da olacak.
İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından, Nokia Nseries sponsorluğunda düzenlenen Filmekimi, yedinci yılında 10 - 16 Ekim tarihlerinde yine Beyoğlu Emek Sineması'nda düzenleniyor.
Bu yılki Filmekimi'nde Miyazaki'nin son filmi olan Gake no ue no Ponyo'da gösterilen filmlerin arasında yer alıyor. 12 Ekim Pazar günü 13:30'da ilk gösterimi yapılacak filmin tekrarı 16 Ekim Perşembe, saat 16:00 da olacak.
FromHeLL- Yeni Üye
Ruh Hali :
Geri: Film Ekiminde miyazaki
Bilet satışları yarın başlayacakmış,hoş tabii gidilip izlenmesi gerekir umarım İstanbulda oturan tüm arkadaşlar gidebilir...
Godslayer- Yeni Üye
Ruh Hali :
gerçekten istanbullular için iyi haber... umarım izmirde de böyle birşey olur... sanırım geçen sene aralıkta falan böyle bir aktivite yapmışlardı... neyse kısaca darısı başımıza:D
Bu movieyi merak ediyorum işin açıkçası kalitesiz olarak indirmekte istemiyorum...İstanbul da olmak vardı...
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Nihahaha benim şansın büyük desenize. :D Allahım inşallah boş olurum!!! Kaçırırsam üzüleceğim bir etkinlik :D
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Küçük denizkızı Ponyo ve zamanın külleri için bilet aldım..Sinemanın önünde bayağı bir kuyruk vardı ama biletix saolsun kısa sürede bilet işini hallettik,artık darısı sizin başınıza
Godslayer- Yeni Üye
Ruh Hali :
hayirlisi.
FromHeLL- Yeni Üye
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası