Kesinlikle devam etmeliydi ya da devam etmeli dediğiniz seriler
+52
isobel
brisingr
S.Tensei
SheaN
Unde®minE
oTa
meyday
zhenya
scoutcrawler
casanova-nct
jidoshie
black_rainbow
muhtesemmatrix
LordCha
kordiseps
FoRZa
bonjour
sera myu
Harusame
secret_senshi
resurgam
blackburn
sakura hime
Sonvaynard
Rendan
Misafir
Voodoo_Baby
Seifukusha
RoMe
Daichi Hikomi
dombilibili
Hanajima
hipernova
bushybrow
Akuma_Blade
Elfen Lied
nico robin
Underfined
Darkcity87
achie-san
BlueWader
lantis
Exile Falcon
Unde®kaN
cynthia
gundamaster
spartiate
CHOBiTS
RaJeV
edemirci44
DFalcon
kouta
56 posters
4 sayfadaki 4 sayfası
4 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
Geri: Kesinlikle devam etmeliydi ya da devam etmeli dediğiniz seriler
yuuki_cross demiş ki:kesinlikle D.Gray Man'in animesi devam etmeli .shounen izlemeyen bana shounen seri sevdiren animedir... gidip mangakasına yalvarıcak sevıyeye geldım xD
+ 1 ama zaten büyük ihtimal gelecek manganın ilerlemesi lazım...Çünkü bu kadar güzel bi animeye bu son yakışmıyor...
Underfined- animeso
Ruh Hali :
history's strongest disciple kenichi ve D. Gray Man.
d.gray man devam etmeli kesinlikle yoksa izlediğim en kötü shounen olacak herşey görüntü değil sonuçta
ouran devam etsinnnnnnn ama bundan umut yok
loveless zaten final yapmamıştı yarıda kesilmişti resmen hödüklük yani başka bişey değil
fruits basket devam etsin manganın ilerisi çok acayip aşk entrika tutku nefret falan
soul eater devam etsin örendimki oda ilk fma gibi belli bi yerden sonra mangayla alakası yokmuş mangada kishin falan yokmuş sanırım
junjou romantica gittiğin yere kadar git lütfen 4.hatta 90684633.sezonu falan çıksın
ve tabiiki slam dunk var artık onun hakkında bişey söylemek istemiorm çok mantıksız bi yerde kesildi
vampire knight da devam etsin ama çizimler 1.sezondaki gibi olsun gerçi mangada anime yapılacak kadar olay oldumu onuda bilmiyorumda
princess tutu devam etsin manga falan önemli değil kafalarından sıksalarda olur şu fakirimi bi tutumla göreyimde ben içime çok oturdu o ya
la corda d'oro da devam etmeli ya o çocuk sadece 2 bölümcük gösterilirmi yaw ayrıca gitar çalsın o okulda olup olmamasını umursamıyorum
ve nodamede gittiği yere kadar gitsin
Dogs kesinlikle devam etmeli
bu kadar gelio aklıma ya şölede deim kısaca tüm shoujoları tamamlasınlar başı kelmi onların hepsi yarım kalıo
ouran devam etsinnnnnnn ama bundan umut yok
loveless zaten final yapmamıştı yarıda kesilmişti resmen hödüklük yani başka bişey değil
fruits basket devam etsin manganın ilerisi çok acayip aşk entrika tutku nefret falan
soul eater devam etsin örendimki oda ilk fma gibi belli bi yerden sonra mangayla alakası yokmuş mangada kishin falan yokmuş sanırım
junjou romantica gittiğin yere kadar git lütfen 4.hatta 90684633.sezonu falan çıksın
ve tabiiki slam dunk var artık onun hakkında bişey söylemek istemiorm çok mantıksız bi yerde kesildi
vampire knight da devam etsin ama çizimler 1.sezondaki gibi olsun gerçi mangada anime yapılacak kadar olay oldumu onuda bilmiyorumda
princess tutu devam etsin manga falan önemli değil kafalarından sıksalarda olur şu fakirimi bi tutumla göreyimde ben içime çok oturdu o ya
la corda d'oro da devam etmeli ya o çocuk sadece 2 bölümcük gösterilirmi yaw ayrıca gitar çalsın o okulda olup olmamasını umursamıyorum
ve nodamede gittiği yere kadar gitsin
Dogs kesinlikle devam etmeli
bu kadar gelio aklıma ya şölede deim kısaca tüm shoujoları tamamlasınlar başı kelmi onların hepsi yarım kalıo
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Nana
Fruits Basket
junjou romantica
chobits
Lovely Complex hiç beklediğim gibi bitmedi. Oysaki ben onların evlenmelirini ve biri cüce biri sırık iki çocuklarının olmasını hayal etmiştim.
Fruits Basket
junjou romantica
chobits
Lovely Complex hiç beklediğim gibi bitmedi. Oysaki ben onların evlenmelirini ve biri cüce biri sırık iki çocuklarının olmasını hayal etmiştim.
leydipolgara- Yeni Üye
Ruh Hali :
4 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
4 sayfadaki 4 sayfası