Uta Kata
+3
spartiate
savage garden
BlueWader
7 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: İstekler
1 sayfadaki 1 sayfası
Uta Kata
13 bölümlük bir seri...Aylardır türkçesini aradığım bir anime...Bu Anime'ye türkçe altyazı ekleyecek programım var ama bana yardım edebilecek birine ihtiyacım var...Ingilizcesi olan biri lütfen benimle iletişime geçsin ve beraber bu Anime'yi çevirelim...
BlueWader- Yeni Üye
Ruh Hali :
Geri: Uta Kata
ahha bu harika bir haber ^^ aslında ben de yardım etmek isterdim bir bölüm felan tabi istersen - neden bir bölüm: paradise kiss'i de çeviriyorum aynı anda iki çeviriyi aynı anda yürütmek zor olur benim için XD Ama sitemizden yardım etmek için arkadaşlar çıkacaktır diye düşünüyorum
hımm, aslında olabilir ama, şu an zaten bir seri çeviriyorum, bir seride yardımcı çevirmenlik yapıyorum bir tanede gözüme kestirdiğim seri var ellerim çok dolu:(
aslında bunu da ortak çeviri yapabiliriz sonuçta çok kısa bir seri - wolf and spice bitince le alınailir diye düşünüyorum
evet bencede güzel olur, ama ing. altyazıları bulmamız lazım, hatta raw bulabilirsek fansub bile yapailiriz... bende bir yada 2 bölüm alırım...
Ingilizce altyazıları bende var eğer yardım edecek olanlara atayım
BlueWader- Yeni Üye
Ruh Hali :
hımm, o zaman 1-2gün daha bekle wader, bakalım baka gönüllü çıkacak mı... çıkmazsa artık yavaş yavaş çevirmeye çalışırız napalım:)
Tabi ki beklerim eğer çok meşgulseniz 1-2 hafta da bekleyebilirim sorun değil ilgi gösterilmesi hoşuma gitti bu en sonunda çevirilecektir demek
RAW'lerini malesef bulamadım Uta Kata'nın resmi web sitesine de girdim ama malesef sadece Japonca eğer Japonca'sı iyi olan varsa resmi siteye bir baksın orada bulabilirsiniz umarım...
www.uta-kata.com
RAW'lerini malesef bulamadım Uta Kata'nın resmi web sitesine de girdim ama malesef sadece Japonca eğer Japonca'sı iyi olan varsa resmi siteye bir baksın orada bulabilirsiniz umarım...
www.uta-kata.com
BlueWader- Yeni Üye
Ruh Hali :
bende alırım 1 bölüm :D hatta kesmedi 2 ama 1 bölüm keser diye düşünüyorum xD
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Tüm bölümler tamamlanıcak Sadece 13 bölümlük seri
BlueWader- Yeni Üye
Ruh Hali :
olabilir bu çalışmada. Yani görünürde öyle gözüküyor
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
ahha bu harika bir bölüme talibim ama ünive gidicem yarın kısmetse bu yüzden gecikmeli olur benim çevirim XD
Olsun gecikmeli olsun ama olsun
BlueWader- Yeni Üye
Ruh Hali :
hele bir başlatılsında çeviri, o zaman daha çok seviniriz savage
En son Unde®kaN tarafından Paz 5 Ekim - 18:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
funsub mı yapıyoruz_?? :D
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
spartiate demiş ki:arkadaşlar henüz raw bulamadım, ama arayıştayım:D
www.uta-kata.com burada olmasi lazim ama pek anlamadigim icin bulamadim
BlueWader- Yeni Üye
Ruh Hali :
Evet resmi sitesi...Ben de verirler sanmistim... Google'da ariyorum ben...Ingilizce altyazilarini silemez miyiz?
BlueWader- Yeni Üye
Ruh Hali :
Tamam arkadaslar bu boyle olmayacak...Bana yardim etmek isteyen varsa onlara video verecegim,Video'daki tum cumleleri bir belgede veya word'te toplayacak bende Turkce'ye cevirecegim...Herkes 1-2 bolum alsa yeter,1 bolum alsada yeter...13 Bolumlu Anime...Lutfen buna ihtiyacim var...Bolumler bittiginde emegi gecen herkesin adiyla birlikte Turkce'ye cevrilen Anime'ler bolumune koyacagim Uta Kata'yi...
BlueWader- Yeni Üye
Ruh Hali :
Slm Konu ne kadar eski ne kadar yeni bir bilgim yok ama Eğer Altyazılarını arıyorsanız.
AnimeFreakTv'de ( Umarım Sorun olmaz ) Ordan bula bilirsiniz sanırım ve eklerseniz büyük bir zevkle izlerim.
AnimeFreakTv'de ( Umarım Sorun olmaz ) Ordan bula bilirsiniz sanırım ve eklerseniz büyük bir zevkle izlerim.
rozol1234- Mesaj Sayısı : 1
AnimeManganTR :: YARDIM :: İstekler
1 sayfadaki 1 sayfası