Unde®kaN
+4
BlueWader
savage garden
YourSelf-San
Unde®kaN
8 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Unde®kaN
Arkadaşlar öncedende açtığımı biliyorum ama onda çok gereksiz bir tanıtım olmuştu... O yüzden açma gereği duydum.
Adım: Arıkan
Soyadım(şaşırabilirsiniz ): Arıkan(tekrardan )
E-Mail: underkan@bilgisayar.tv
Yer: İstanbul/Beylikdüzü
Favori Anime: Death Note, Full Metal Alchemist
Sevdiği Tür: Ayrımcılık yok her çeşit izlerim ama Aksiyon ve komedi favori
Optimist yapıda, felsefeyi seven ve Psikoloji okumak isteyen bir kişiliğim var. Eğlenceliyimdir(ya da ben öyle zannediyorum ), geçmişe dayalı bir anime sevdalılığım yok henüz yeni sayılırım ama bir çok anime serisini(bilmeden de olsa... ) bitirdim. Kitap okumak, animeden sonraki en büyük hobimdir. Ve acayip kitap okurum. Anime ve kitap dışında, arkadaşlar şiirlerime bayılır, halk şairliğinede el attım şu sıralar(), break dance'a yatkınlığım vardır. Futbol hayranıyım, baskete hayranlık beslemekten ziyade oynamasını severim. Bilgisayarın donanım kısmıyla ilgiliyimdir. (PC yapmışlığım var o derece xD). Kitap olarak, fantazya ve polisiye okurum çoğunlukla. İngilizcem normale oranla iyidir. Ama güvenrim ingilizceme. Beni atsalar İngiltere'ye gül gibi geçinir giderim yani. Elektirikle aram iyidir(bu ne demek anlayın bakayım xD).(devreleri falan kasteddim ) Acayip sportifimdir ve de. Azıcıkta gitar çalarım.
En sevdiğim renk turuncu ve pembe olmakla beraber, favori yemeklerim tüm fast foodlar ve tosttur. Müzik konusunda da animede olduğum gibi seçici değilim ama(buna da şaşırabilirsiniz) Klasik Müzik dinlerim bayağı Ama en sevdiğim müzik tür Rap'tir. Rapper değilim ama bayağı ilgim vardır o konuya... Yani sadece sago, ceza dinlemiyorum.
Aşkın hala varolduğuna inananlardanım.
Daha neyimi tanıyabilirsiniz bilmiyorum benden bu kadar artık yorumlar size kalmış yani. Sitede çok iyi eğleniyorum bunu sakın dilemeyin bana. xD Hoşgeldinde demeyin lütfen.
Adım: Arıkan
Soyadım(şaşırabilirsiniz ): Arıkan(tekrardan )
E-Mail: underkan@bilgisayar.tv
Yer: İstanbul/Beylikdüzü
Favori Anime: Death Note, Full Metal Alchemist
Sevdiği Tür: Ayrımcılık yok her çeşit izlerim ama Aksiyon ve komedi favori
Optimist yapıda, felsefeyi seven ve Psikoloji okumak isteyen bir kişiliğim var. Eğlenceliyimdir(ya da ben öyle zannediyorum ), geçmişe dayalı bir anime sevdalılığım yok henüz yeni sayılırım ama bir çok anime serisini(bilmeden de olsa... ) bitirdim. Kitap okumak, animeden sonraki en büyük hobimdir. Ve acayip kitap okurum. Anime ve kitap dışında, arkadaşlar şiirlerime bayılır, halk şairliğinede el attım şu sıralar(), break dance'a yatkınlığım vardır. Futbol hayranıyım, baskete hayranlık beslemekten ziyade oynamasını severim. Bilgisayarın donanım kısmıyla ilgiliyimdir. (PC yapmışlığım var o derece xD). Kitap olarak, fantazya ve polisiye okurum çoğunlukla. İngilizcem normale oranla iyidir. Ama güvenrim ingilizceme. Beni atsalar İngiltere'ye gül gibi geçinir giderim yani. Elektirikle aram iyidir(bu ne demek anlayın bakayım xD).(devreleri falan kasteddim ) Acayip sportifimdir ve de. Azıcıkta gitar çalarım.
En sevdiğim renk turuncu ve pembe olmakla beraber, favori yemeklerim tüm fast foodlar ve tosttur. Müzik konusunda da animede olduğum gibi seçici değilim ama(buna da şaşırabilirsiniz) Klasik Müzik dinlerim bayağı Ama en sevdiğim müzik tür Rap'tir. Rapper değilim ama bayağı ilgim vardır o konuya... Yani sadece sago, ceza dinlemiyorum.
Aşkın hala varolduğuna inananlardanım.
Daha neyimi tanıyabilirsiniz bilmiyorum benden bu kadar artık yorumlar size kalmış yani. Sitede çok iyi eğleniyorum bunu sakın dilemeyin bana. xD Hoşgeldinde demeyin lütfen.
En son Unde®kaN tarafından Paz 5 Ekim - 19:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Geri: Unde®kaN
Güzel Açıklayici olmuş
bir çok ortak yönümüz var
bir çok ortak yönümüz var
YourSelf-San- Yeni Üye
Ruh Hali :
al sana benden (:İ) anladın sen onu XD harikasın XD bir nümeromsun her zaman arıkan XD
Bayağı açıklayıcı yazmışsın hoşgeldin Arıkan Arıkan
BlueWader- Yeni Üye
Ruh Hali :
@BlueWader Hoşbulduk diyeym bari
@Yourself-San olabilir geniş görüşlü bir insanım zaten saysaydın aslında ortak yanlarımızı
@savage garden anladım kardeşim Teşekkürler... Al sana da benden bir :İ :D
sağolun arkadaşlar
@Yourself-San olabilir geniş görüşlü bir insanım zaten saysaydın aslında ortak yanlarımızı
@savage garden anladım kardeşim Teşekkürler... Al sana da benden bir :İ :D
sağolun arkadaşlar
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
hoş.geldin
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
@savage en az 5 diyorum ben xD
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
yok galiba xDxD neyse konu dağıldı :D Hoşbulduk arkadaşlar diyelim(aldırmayın cevap verecek versin savage'e xD) bu arada hotmail adresimi ekleyecek olan eklesin onuda eklemeyi unutmuşum ama ekledim şimdi
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Bence istersen yaparsın İsteyince oluyor yani :D
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
"Aramıza hoş geldin!" diyemeyeceğim malesef Arkancığım, çünkü sen benden önce de buradaymışsın
Yeni tanıtımın güzel olmuş.
Bu arada, senin bilgisayar bozuldu mu, yanlış mı biliyorum?
Yeni tanıtımın güzel olmuş.
Bu arada, senin bilgisayar bozuldu mu, yanlış mı biliyorum?
benim Laptop bozulmuştu lenat olsun ki... O sırada Spice & Wolf çevirisi yapıyordum H2O çevirisi yaparkende bozuldu ama hardware ustalığımı masaüstünde kullanabildiğim için kaçamadı PC elimden
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
okumaya ihtiyacım olmayan bişey ama okuyasım geldi kardeşim :D
RoyaLPuncH- Mesaj Sayısı : 11
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası