media player classic te altyazı
4 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası
media player classic te altyazı
arkadaşlar media player classicte videolarda altyazı görünmüyor.. bir yerlerden ayarlanabiliyordu sanırsam ama nerden ayarlandığını anımsayamıyorum.
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Geri: media player classic te altyazı
eee... video ve altyazının ismini aynı yap o zaman görünür metatron.
heheheh :> evet :> teşekkür ederim Spartiate
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Video ve altyazı ayrı ayrı dosyalar halinde ise Spartiate in dediği gibi isimlerini aynı yaparak görünür kılabilirsin.
Fakat altyazılar videoya gömülü ise, ffdshow video ayarlarında subtitle kısmına gelip işaretlersen ve orada .ass vb gömülü altyazılarını göster seçeneğini işaretlemen şartıyla da altyazıları görünür kılabilirsin.
Edit: ben mesajı atana kadar sorun çözülmüş zaten
Fakat altyazılar videoya gömülü ise, ffdshow video ayarlarında subtitle kısmına gelip işaretlersen ve orada .ass vb gömülü altyazılarını göster seçeneğini işaretlemen şartıyla da altyazıları görünür kılabilirsin.
Edit: ben mesajı atana kadar sorun çözülmüş zaten
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
olsun sana da yardımların için teşekkür ederim Gundamaster :>
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Bir kısa yol daha: Eğer altyazılar videoya gömülü ve açılıp kapanabilir özellikteyse Navigate-Subtitle Language menüsünden, videoya gömülü hangi altyazılar varsa arasından seçim yapabilirsin.
Hani olur da birden fazla dil desteği varsa, yine Navigate menüsünden, bu sefer Audio Language'a gir, oradan seç.
Kolay gelsin.
Hani olur da birden fazla dil desteği varsa, yine Navigate menüsünden, bu sefer Audio Language'a gir, oradan seç.
Kolay gelsin.
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası