KMPlayer anime izleyicileri için
+21
Mahlas_Kafkef
juvenil
Lyzard
Susano'o
kanade
SheaN
Desire
Shinonome
werboten61
yuuki_cross
özz
Kitiara
FoRZa
black_rainbow
Ryoko Yoichi
Akuma_Blade
Seifukusha
muhtesemmatrix
lantis
RoMe
edemirci44
25 posters
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: KMPlayer anime izleyicileri için
Teşekkürler kurdum ve izlemeye başladım baya ilginç bir programmış
edit: acaba alt yazının rengini değiştirebiliyor muyuz?
edit: acaba alt yazının rengini değiştirebiliyor muyuz?
Biraz karıştırırsan kolayca bulacagına eminim.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Media player classic'ten çok KMPlayer kullanırım. Gerçekten güzel bir program... Herkese öneririm.
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
Kareokeler için Zoom Player Home MAX karaokelerde hiçbir sorun vermiyor.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
zaten hep böyle oluyor ben soruyorum ardından karıştırıyorum ve buluyorumbedifeci demiş ki:Biraz karıştırırsan kolayca bulacagına eminim.
Buradaki bi anketten sonra indirmiştim hala da kullanıyorum, memnunum ama bir de şu takılmalar söz konusu olmasa daha memnun olacağım. Malum pc yi sürekli yeniden başlatmak hem pcye hem de bnm ruh sağlığıma zararlı
kanade- Süper Animeci
Ruh Hali :
Buradaki bi anketten sonra indirmiştim hala da kullanıyorum, memnunum ama bir de şu takılmalar söz konusu olmasa daha memnun olacağım. Malum pc yi sürekli yeniden başlatmak hem pcye hem de bnm ruh sağlığıma zararlı
Ben takılmalara ratlamıyorum ama bir sürümü kararsızdı böyle takılmalar yapıyordu şimdi programların beta sürümleri de oluyor.Hangi sürümünü kullanıyorsun oda önemli.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
hangi sürümünü kullandığımı bilmiyorum açıkçası, böyle şeylere pek dikkat eden biri değilimdir. ancak şimdi şöyle bir bakınca beta sürümünü de bir deniyim dedim. indirmekteyim, umarım sorun ortadan kalkar.
kanade- Süper Animeci
Ruh Hali :
Beta sürümününde zaten sorun varsa vardır ,final sürümlerinde en iyi performansları verir diyebiliriz.Seçeneklerden güncellemeleri denetle kısmına tıkla güncel sürümü indir.Tabi benimki sadece varsayım donmaların nedeni program çakışmalarından tut,farklı iki codec paketinin yüklenmesi yada sistemin yetersizliği gibi bir çok nedeni kapsıyabilir.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
ben de geçenlerde yeni sürümünü indirdim. bir süre hiç takılma yaşamadım. ama win7'ye geçtiğim için sonradan codec paketini değiştirdim. ondan sonra takılmalar başladı. hoş, kmp codec yüklemeni istemiyor hiçbir zaman, dahili codeclerle işini hallediyor. ama ondan sonra o donmalar olmuştu. hala da devam ediyor. yeni sürümden kmp'de bir sorun var acaba?
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
sürümüm güncel durumdaymış zaten, indirdiğimi de sildim :/ neyse sık olmadığı sürece arada bir takılması pek de sorun olmuyor, dediğim gibi memnunum ve herkese de tavsiye ederim.
kanade- Süper Animeci
Ruh Hali :
Açık ara en iyi oynatıcı, ama sizin de dediğiniz gibi şu takılma sorunu bir türlü aşılamadı. Kendi codeclerini kapatıp diğer codecler ile calıstırmayı da denedim ancak yine de sonuc aynı..
henammm bende bugün indirdim valla gom dan sonra eşekten inip ata binmiş gibi oldum ama şu takılmalarda neyn nesi?:S:S
juvenil- Aktif üye
Ruh Hali :
Arkadaşlar nedendir bilmiorum! KM Player da videoyu açtığımda görüntü kalitesi düşüyor. Acaaba yanlışlıkla bi ayarıyla mı oynadım.Yardımcı olabilirmiisniz?
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
KM Player bahsedildiği kadar iyi bir program değil arkadaşlar. Görüntü kalitesini yüksek çözünürlüklü videolarda düşürüyor. Sır bilgisayar oynatsın diye. O zaman düşük kaliteli versiyon indirin daha iyi. Ayrıca srt altyazılardaki kodları uygulayamama gibi bir problemi var. Mesela altyazıyı üstte göstermeye yarayan {\an8} kodunu hiç görmüyor bile. Altyazıyı altta göstermeye devam ediyor. Kısacası ben media player classic hala en iyisi derim.
O dediğiniz görüntü kalitesini düşürme olayını ben işin açıkçası faketmiyorum.Ayrıca ayarları çok hassas bu ayarlarlada sorunununz çözülebilir. Daha iyi incelemek lazım. Bütün oynatıcılarda bir takım artılarınn olup bir takım eksileri olması normal önemli olan kanımca çok fonksiyonlu olması ve kolay kullanılması kmplayere onun için hoşuma gidiyor.media player classic nedendir hiç hoşuma gitmiyor görüntü ayarlarına hakim olamam dan tutun biraz sogugum. Buna alışkanlıkta diyebilrsiniz.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
kmplayerda bırakın \an8 gibi basit efektleri karaoke efektlerini bile oynatabilirsiniz. sadece altyazı seçeneklerinden bunlara müsaade etmelisiniz. ayrıca, gerçek zamanlı hesaplamayı açmalısınız. fatih'in çevirmekte olduğu card captor sakura'nın ikinci sezonu için hazırladığım 1200 satırlık karaoke dosyasını bile takılmadan oynatan bir playerdır.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
Güzel bir program bence kendi bilgisayarımda hem kmplayer ı hemde vlc player ı kullanıyorum ikisindende memnunum
senli- Aktif üye
Ruh Hali :
Km player da ileri geri sarınca 3 dk beklemen gerekiyor kasıyor
Takashi Saeko- Mesaj Sayısı : 3
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
2 sayfadaki 2 sayfası