Sözlük
5 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası
Sözlük
Arkadaşlar şöyle bir şey arıyorum. Bir sözlük olacak(ing.-türkçe) ama buna kendi kelimelerinizi kendiniz ekleyebileceksiniz. Eğer böyle birşey bileniniz varsa acaip makbule geçecek.
Not: Umarım doğru yere açmışımdır konuyu.
Not: Umarım doğru yere açmışımdır konuyu.
Voodoo_Baby- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
Geri: Sözlük
Online istersen www.seslisozluk.com işini görecektir. Üye olursan kelime de ekleyebiliyorsun.
miyacho- Animanist Fansub
Ruh Hali :
Orayı kullanıyorum ama şöyle pc'ye download edilebilecek moonstar sözlük gibi birşey tam olarak aradığım ama saol miyacho =)
Ruh Hali :
ben babylon kullanıyorum sözlük olarak, sözlüğü kurduktan sonra içerisine bir çok sözlük kurabiliyorsun ama kelime ekleme özelliği bildiğim kadarıyla yok. istersen sana linkini verebilirim
lantis demiş ki:ben babylon kullanıyorum sözlük olarak, sözlüğü kurduktan sonra içerisine bir çok sözlük kurabiliyorsun ama kelime ekleme özelliği bildiğim kadarıyla yok. istersen sana linkini verebilirim
Teşekkürler lantis ama tam olarak aradığım şey kendi kelimelerimi ekleyebilme özelliği.
Ruh Hali :
Voodoo_Baby demiş ki: tam olarak aradığım şey kendi kelimelerimi ekleyebilme özelliği.
Vodo, Babylon builder ile kendi sözlüğünü de oluşturup babylon'a adapte edebilirsin.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
kymophobia demiş ki:Moonstar'a eklenemiyor mu?
Eklenemiyor galiba.
miyacho- Animanist Fansub
Ruh Hali :
Aslında moonstar eklenmesi için butonları koymuş durumda ama ben ekleyemedim ve ekleyeni de hiç görmedim.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası