GantZ
+3
kouta
CHOBiTS
SPAWN-TheUndead
7 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
GantZ
Anime'nin Adı: GANTZ
Diğer Adları: ガンツ
Kategori: TV Serisi
Tür: Aksiyon, Korku, Bilim Kurgu
Bölüm Sayısı: 26
Yayım Tarihi: 12/4/2004 ile 18/11/2004 arası
Firma/Stüdyo: Gonzo
Türkiye'de: Yayımlanmadı
Yapımcılar/Sanatçılar:
Yönetmen: Ichiro ITANO
Senaryo: Seishi TOGAWA, Masashi SOGO
Müzik: Natsuki TOGAWA
Dizayn: Naoyuki ONDA
Orjinal Eser: Hiroya OKU
Kei Korono, kendi halinde sıradan bir lise öğrencisidir. Pek sevilmez ama bunu da umursamaz, zira kendinden başka kimseye değer vermemektedir.
Bir gün metro istasyonunda raylara düşen bir alkolik gördüğünde, her zamanki gibi hiç bir şey yapmadan durur. O sırada yanında duran ama kendisini tanımamış çocukluk arkadaşı Kato Masaku dayanamaz ve yardım etmek için raylara iner. Onun yardım çağrısına isteksizce uyan Kei, alkoliği raylardan çıkartır. O ve Kato hızla gelmekte olan metro treninin altında kalırlar.
Vücudu tamamen parçalanmış olması gereken Kei, kendini bir anda boş bir odada bulur. Oda aslında tamamen boş değildir, kendisi gibi Kato da odaya gelmiştir ve başkaları da vardır. Bir de siyah bir küre. Odadan çıkamazlar ve tam o sırada siyah küre - Gantz - konuşur.
Odanın sırrı nedir? Siyah küre, neleri saklıyor? Ölümden sonraki bu hayatta, Kei ve diğerlerini zorlu bir savaş beklemektedir.
Bu anime yoğun şiddet ve cinsellik içerir.
alıntıdır...
Yeni bitirdim bu anime serisinizde.Siz neler düşünüyorsunuz?
- Spoiler:
- İlk bölümlerde sıkılmaya başlamıştım artık ama benim için 15. bölümde anime şenlendi.Kahramanımız kei sonunda abazılıgını boşaltabildi Gençler ya...
Seride son bölüm bir kapanış değil aslında.Mangada devam ediyordur mangaya geçicem.
SPAWN-TheUndead- Meiji Fansub
Ruh Hali :
Geri: GantZ
Bende iki gün önce bitirdim seriyi.AGT deki yorumumu koyayım suraya.
- Spoiler:
- Genel:
Daha yeni bitirmiş olup sıcağı sıcağına yorum yazmak istedim. Gantz ilginç senaryosu ile ilk başta kendine çekiyor ama seri ilerledikçe işler çığırından çıkıyor ve akıl almaz sinir bozucu bir hal alıyor. İçindeki şiddet ve cinsellik acısından da benzerlerinden ayrılması da sınırlı bir izleyici kitlesine hitap etmesini sağlamış.
İyi Yanları:
Serinin en iyi yanı orijinal senaryo ve karakterleri denilebilir. Seri içi müzikleri ile açılış ve kapanış şarkıları da beğenmek mümkün. Tipik başrollerden farklı bir kahraman tiplemesi mevcuttu bu seride. Herhalde gördüğüm en sapık başroldür.
Kötü Yanları:
Kötü yan dersek nerden başlasam bilemiyorum. Saymak istediğim pek çok şey var.
En kötü yanı güzelim senaryo bu kadar kötü harcanır demek olur herhalde. Hiçbir animede bu kadar aptal karakterlerden oluşan bir takım görmedim. Aslında hikaye sürekli güncellenip yeni karakterle ekleniyordu her gelen bir diğerini fazlasıyla aratıyordu. Seri içi konuşmalar o kadar çok ki aksiyon görmek yerine kafe muhabbeti izliyorsunuz sanırsınız. Göreve çağrılmadan önceki bölümler en güzel bölümlerdi. Göreve gidince bir sürü acayip insanla karsılaşmaları düşman karsısında hepsinin ayrı bir aptallık sergilemeleri çileden çıkartıyor insanı.
Spoiler:
Hiçbir seride tüm karakterlerin ölmesini bu kadar istememiştim. İnsanlar bu kadar aptal olabilir mi diye sormamak elde değil. Uzaylılarla savaşırken silah doğrultup tetik çekemeyen bu kadar insan olamaz. Bide onlara acıyıp yapamam ben diyenler. Yaptıkları aptallıklar yüzünden masum kişiler ölünce de delirmişlik yapanlar. Seri insanı psikopat eder. Seri son itibariyle de tatmin etmiyordu. Böyle olacağını bile bile neden güzelim senaryoyu maffederler ki anlamak elde değil.
Serideki pek çok soru işaretide havada kalıyor aynen seri gibi.
Sonuç:
16+ diyebileceğimiz bu seriyi izlemenizi istemem doğrusu. Ben hiç beğenmedim.
Aldıgı puan 6,33
Kei'nin çizimi yüz hatları death note daki kiraya benzettim ben.
Aşırı şiddet ve cinsellik unusuru bulunan animeler benim için yapılmıştır Bbirde silah yerine katana kullansalarmış hayatımın animeleri içine girerdi.
Aşırı şiddet ve cinsellik unusuru bulunan animeler benim için yapılmıştır Bbirde silah yerine katana kullansalarmış hayatımın animeleri içine girerdi.
Ruh Hali :
bankaı fılanda acarlardı tam olurdu:DSPAWN-TheUndead demiş ki:Kei'nin çizimi yüz hatları death note daki kiraya benzettim ben.
kouta- Isınan üye
silahlar cok saçmaydı zaten.Seride üzüldügüm bayan karakterlerdi sadece gerisi beş para etmezdi bence.
- Spoiler:
- kishimoto öldügünde aglamıstım
kouta- Isınan üye
Bütün bayan karekterler öldü farkettiyseniz Enteresandı.Dedim tamam kei kendine bir hatun buldu ama o da gitti...
Ruh Hali :
Bu arada anlamadıgım bir yer var.
- Spoiler:
- kishimoto bileklerini keserek intihar etti.Ve odaya geldi.Diger karekterlerde aynen odaya geldi.Ve görevlerinden canlı dönenler hayatlarına devam ettiler.Sanki hiç gitmemişler gibi.Lakin sadece kishimoto'nun yerine biri konulmuştu.Diger karekterlerin yerine kopyaları konulmamıştı.Bu neden?
Ruh Hali :
SPAWN-TheUndead demiş ki:Bu arada anlamadıgım bir yer var.
- Spoiler:
kishimoto bileklerini keserek intihar etti.Ve odaya geldi.Diger karekterlerde aynen odaya geldi.Ve görevlerinden canlı dönenler hayatlarına devam ettiler.Sanki hiç gitmemişler gibi.Lakin sadece kishimoto'nun yerine biri konulmuştu.Diger karekterlerin yerine kopyaları konulmamıştı.Bu neden?
- Spoiler:
- orası bıraz karısıktı.anladıgım kadarıyla orda kıshımoto tam olmedı orda kurtuldu onun ıcın oyle oldu.mangadade boyle baskalarının oldugunu soyleyen bır cumle vardı yanlıs hatırlamıyorsam.
kouta- Isınan üye
en iyiler listemde olan bir anime. tek kelime ile muhtesem.
ayni tur animelerden hoslaniyoruz. bana tavsiye edebilecegin seyler var mi ?
SPAWN-TheUndead demiş ki:Kei'nin çizimi yüz hatları death note daki kiraya benzettim ben.
ayni tur animelerden hoslaniyoruz. bana tavsiye edebilecegin seyler var mi ?
İlk aklıma gelenleri büyük ihtimal sende izlemissindir diye düşünüyorum.Ama izlemeyi düşündüklerimi söyleyebilirim.Mesela ben şu an Higurashi no Naku Koro ni'i indiriyorum.Bakalım nasıl çıkıcak...Sonra bir ara TOKKO Devils Awaken'e bakıcagım.
Birde Ikkitousen sezon serileri var mesela.
Güzel birşey yakalarsam haber veririm.
Ruh Hali :
Higurashi cizimlerini sevmeye bilirsin ama konu olarak cok başarılı.Renklerin kullanımı ve hikayenin ilerleiyisi göz alıcı.Ve acaip kafa yoruyor.SPAWN-TheUndead demiş ki:İlk aklıma gelenleri büyük ihtimal sende izlemissindir diye düşünüyorum.Ama izlemeyi düşündüklerimi söyleyebilirim.Mesela ben şu an Higurashi no Naku Koro ni'i indiriyorum.Bakalım nasıl çıkıcak...Sonra bir ara TOKKO Devils Awaken'e bakıcagım.
ee nerden indircez gantz'ı??kimse bilmiyormu??
skywalker06- Yeni Üye
Basit bir gayretle linkleri bulabilirsin. Googleden sonuna rmvb yada istedigin sürümün uzantısını yaz arat siteleri karıştırırken bulursun.İstersen torenttende tabi kullanmasını bildigini farzediyorum indirebilirsin.
Yinede hoşuna gidecek indirebilecegin link ekliyeyim.
http://anime.thehylia.com/downloads/series/gantz
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
bedifeci demiş ki:Basit bir gayretle linkleri bulabilirsin. Googleden sonuna rmvb yada istedigin sürümün uzantısını yaz arat siteleri karıştırırken bulursun.İstersen torenttende tabi kullanmasını bildigini farzediyorum indirebilirsin.
yardımın için cok tesekkur ederım bedifeci
skywalker06- Yeni Üye
ilk bolumu izledım guzledı ama 22 dk suruyor ilk bolum ve 238 mb buyuklugunde..bu animenin mkv formatında indirebilecegım bir site var mı??
skywalker06- Yeni Üye
scoutcrawler demiş ki:http://www.animea.net/download/107/Gantz.html
Burada her formatta bulabilirsin
tesekkurler:)
skywalker06- Yeni Üye
1 sayfadaki 1 sayfası