Selam Millet !!!
+5
spartiate
lantis
Zax
edemirci44
HiKaRu-ChAn
9 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Selam Millet !!!
Selam millet .. Ben Hikaru-Chan 16 lığım anime çok severim ... visual kei (jmetal/jrock) hastasıyımdır... the gazette adlı grubun koyu fanıyım .. neyse... vampire knight ,death note basilisk falan filan animelerine hastayım pokemon u çok severim çocukluğumun animesi yu-gi-oh u da severim .. digimon beyblade falan filan çocukluğumun animeleri
İzlemek isteyipte üşenip izlemediğim animeler ;
Naruto (24. bölümden 31. bölüme kadar)
devil may cry
bleach
elfen lied
falan filan
Neyse ...
İzlemek isteyipte üşenip izlemediğim animeler ;
Naruto (24. bölümden 31. bölüme kadar)
devil may cry
bleach
elfen lied
falan filan
Neyse ...
HiKaRu-ChAn- Mesaj Sayısı : 9
Ruh Hali :
Geri: Selam Millet !!!
Hoş geldin.Forum sitemiz de eğlenmen,öğrenmen ,paylaşman dilegiyle...
Ayrıca Güzel serilerle başlamışsın inş güzel serilerlede animeyi daha da seversin
Ayrıca Güzel serilerle başlamışsın inş güzel serilerlede animeyi daha da seversin
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Aramıza höşgeldin,bende 16lıgım xD Şaka bir yana umarım sitede eğlenceli vakit gecirırsın.
Kısa bir not;Visual kei akımı gunumuzde japonyanın dısına cıkmıstır o yuzden jrock=visual kei olarak adlandırılması yanlıs olur dıye dusunuyorum.
Kısa bir not;Visual kei akımı gunumuzde japonyanın dısına cıkmıstır o yuzden jrock=visual kei olarak adlandırılması yanlıs olur dıye dusunuyorum.
forumumuza hoş geldin. İzlediğin animeler gerçekten güzelmiş ve başladıklarında güzel seriler. Forumda eğlenmen dileğiyle
merhaba, hoşgeldin hikaru-chan... bahsettiğin izlemeye üşendiğin serilerden bleach ve naruto konusunda bende aynı hislere sahibim, oturup 200 bölüm izleyebileceğimi pek zannetmiyorum:D
ben senden sonra kayıt oldum ama hoşgeldin yine de :)bleach ve naruto konusuna katılıyorum bu arada
Zax demiş ki:Aramıza höşgeldin,bende 16lıgım xD Şaka bir yana umarım sitede eğlenceli vakit gecirırsın.
ya ben sadece (bilmeyenler için) içeriği hakkında jrock/jmetal yazdım... ve bende senin/sizin gibi düşünüyorum... umarım anlatabilmişimdir...
evet bleach ve naruto çok uzun ama güzeller .. ama ama ama üşeniyorum işte
HiKaRu-ChAn- Mesaj Sayısı : 9
Ruh Hali :
Hoşgeldin hikaru-chan.
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
Hoş geldin ve iyi eğlenceler.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası