Sitede bir arıza mı var?
3 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası
Sitede bir arıza mı var?
Bir süredir sıkıntı yaşıyorum: sayfanın üst kısmındaki animemangantr resmi, diğer yazıların üzerine taşıyor, diğer linkleri kapatıyor ve "edit" gibi düğmeleri kullanamaz oluyorum. Bu problemi düzeltebilir misiniz?
Zira yeni bir altyazı yapıldığında ilk mesajı düzenlemek için edit düğmesini kullanmam gerekiyor fakat üst taraftaki resim, düğmelerin üzerini örtüyor, kullanamıyorum. Bunlar firefox'ta oluyor.
Internet explorer'de düğmeler örtülmüyor ama bir mesajı düzelteceğiniz zaman, mesajınız küçücük bir kutu içinde gösteriliyor. düzeltmesi de zorlaşıyor. Bir çare bulabilir misiniz buna?
Zira yeni bir altyazı yapıldığında ilk mesajı düzenlemek için edit düğmesini kullanmam gerekiyor fakat üst taraftaki resim, düğmelerin üzerini örtüyor, kullanamıyorum. Bunlar firefox'ta oluyor.
Internet explorer'de düğmeler örtülmüyor ama bir mesajı düzelteceğiniz zaman, mesajınız küçücük bir kutu içinde gösteriliyor. düzeltmesi de zorlaşıyor. Bir çare bulabilir misiniz buna?
Geri: Sitede bir arıza mı var?
İnternet tarayacısının hafısasını temizlersen seçeneklerden çerezleri temizle ondan sonra bilgisayarı açıp kapatırsan sorunun düzelecek..
Ara sıra çok site dolaştın mı da böyleoluyor..Ne yazıkki şişiyor hafıza ide zararlı parçaçıklar tarayıcının iyi işlemesini engelleyebiliyor.
Window Washer adlı programla yaptıgın temizlikte işini kolaylaştıracaktır
Ara sıra çok site dolaştın mı da böyleoluyor..Ne yazıkki şişiyor hafıza ide zararlı parçaçıklar tarayıcının iyi işlemesini engelleyebiliyor.
Window Washer adlı programla yaptıgın temizlikte işini kolaylaştıracaktır
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Geri: Sitede bir arıza mı var?
ara sıra banada böyle oluryor, ben çerezleri temizlemek için ccleaner kullanıyorum
http://www.ccleaner.com/
bu sayfadan indirebilirsin
http://www.ccleaner.com/
bu sayfadan indirebilirsin
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası