Merhabaa
+4
spartiate
lantis
edemirci44
resurgam
8 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Geri: Merhabaa
Hoş geldin aramıza katılımının ve destegini artması dilegiyle...
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Hoşbulduk da ben kendimden bahsetmeyi unutmuşum İstanbul'da Gazi Osman Paşa Anadolu Lisesi'nde Almanca okuyorum, kitaplara, müziğe, film izlemeye ve animelere bayılırım. X-1999 ve Gunslinger Girl en sevdiğim animeler arasında. Baccano, Night Head Genesis, CLANNAD vs. de hoşuma gider. Hmm... Daha ne diyebilirim.. Aslında biraz içine kapanık bir yapım vardır, ama sitede aktif olacağımı düşünüyorum.
merhabalar resurgam hoşgeldin aramıza:) baccano seven biri geldi bihayet siteye bu arada favori karakterini öğrenebilir miyim??
Hoşgeldin resurgam forumda iyi eğlenceler.
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
hoşgeldin sefalar getirdin Bak birde zaman geçtikten sonra değerlendir sen şimdiden bayıldıysan
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Herhalde dediğin gibidir underkan
spartiate: aslında Baccano'da favori karakterim Firo'dur herhalde ama Isaac, Luck ve Ennis'i de seviyorum... Daha en son beşinci bölümü izlediğim için bütün karakterleri tanımıyorum. Ama şimdilik böyle.
spartiate: aslında Baccano'da favori karakterim Firo'dur herhalde ama Isaac, Luck ve Ennis'i de seviyorum... Daha en son beşinci bölümü izlediğim için bütün karakterleri tanımıyorum. Ama şimdilik böyle.
firo güzel bir seçim, benimki ladd ve "demiryolu izleyicisi"'dir... neyse bir bitir seriyi o zaman tekrar görüşünü alırız:)
tekrardan hoşgeldin:)
tekrardan hoşgeldin:)
Ladd? (Bu bölüm de iyice Baccano tartışma alanı oldu ama neyse) Fena değil. Onun kelimeleri tekrarlayışına bayılıyorum
Miria da iyidir, onu saymamıştım.
Hoşbulduk bu arada.
Miria da iyidir, onu saymamıştım.
Hoşbulduk bu arada.
Hoşgeldin ortak pek çok serimiz var gibi.Night Head Genesis i benden başka izleyen kişi tanımıyordum ama seni gördüm iyi oldu.
Evet, ben de hiç tanımamıştım. Herhalde çok izlenen bir seri değil. Başlarda biraz sıkıcı geliyor ama Sonezaki'nin çıkışı ile kopuyor ortalık. Gerçi seriyi daha bitirmedim ama... Birkaç seriyi aynı anda izleyince bitirmek zor oluyor
1 sayfadaki 1 sayfası