~Kuin~
+9
lantis
aoshi
Unde®kaN
edemirci44
CHOBiTS
gundamaster
spartiate
sakura hime
Mss. Pretty Queen
13 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
~Kuin~
Herkese merhabalar^^ Bir sitede linkinizi görüp bir gireyim dedim, girdiğimde bir baktım login haldeyim. Zamanında kayıt olduğumu unutmuşum Aslında pek fazla forumlarda vakit geçirmemeye çalışıyorum, ama kendimi pek engelleyebildiğim söylenemez Şöyle bir bakındıktan sonra "sıcak bir forum buldum!" diye düşündüm ve kendimi tanıtmak istedim^^
Forumların en sevdiğim yanı aslında bu tanışma başlıkları oluyor. Aynı konu altında bir çok mesaj gönderebilirsin ama hiç biri ilk attığın kendini tanıtma mesajının yerini tutmaz
Kendimden bahsedeyim, 4 yıl önce azar azar başladığımız manga çeviri işini Shoujo no Sekai adlı shoujo manga grubunda ilerlettik, hala da ilerliyoruz^^
Onun dışında... kendi kendimi kraliçe ilan ettim , sınıfta bir Queendom oluşturdum. Neden kraliçe diyorlar... prenses değil? Çünkü bir krallıkta birden fazla prenses olabilir ama kraliçe olamaz Azıcık narsistim. Kendimi çok seviyorum XD
Anime olarak pek shoujo sevmediğimi farkettim. En azından yoğun, duygusal shoujoları sevmiyorum. Zaten pek fazla anime izleyebildiğim de söylenemez. FMA, Ouran, Furuba vs unutmadıklarım ve animeye başlatacaklarıma tavsiye ettiğim animelerdir.
Vakit geçirmek ve biraz değişiklik olsun diye Bleach izlerim arada. Bitireyim diye bir hevesim yok ama başına oturduğum zaman da bırakamıyorum. Zaten vurdulu kırdılı şeyleri hep sevmişimdir
Manga olarak da sonunu getirebildiğim manga çok azdır. Bir zamanlar deli gibi Parfait Tic okuyordum. 15 cildi 2 haftada okuyup, sonra 1,5 sene boyunca yeni bölüm gelsin diye bekleyince insan soğuyor haliyle. O depresif moddan çıkmadan bir çırpıda okunması gereken bir manga. Koukou Debut u da elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum. 40 larda bir yerde bıraktım.
LA olarak da iki favorim var, birincisi hana yori dango. özellikle ilk sezon. ikincisi de devil beside you ++
hm... onun dışında o kadar zamandır ne anime izleyip ne de manga okuyabiliyorum ki... çevirdiklerim dışında tabii...
Yine çok konuşmuşum Annem bu çeneyle senin iş bulman epey kolay olur diyo XD (malum lise bitti bitiyor T_T) yaşlandık artık... O yüzden, 18 imi bitirmeden önce "shoujo" katagorisinden zevk almak istiyorum!
Nickini bir şarkıdan uyduran Mss. Pretty Queen, hepinize iyi akşamlar diler^^
Forumların en sevdiğim yanı aslında bu tanışma başlıkları oluyor. Aynı konu altında bir çok mesaj gönderebilirsin ama hiç biri ilk attığın kendini tanıtma mesajının yerini tutmaz
Kendimden bahsedeyim, 4 yıl önce azar azar başladığımız manga çeviri işini Shoujo no Sekai adlı shoujo manga grubunda ilerlettik, hala da ilerliyoruz^^
Onun dışında... kendi kendimi kraliçe ilan ettim , sınıfta bir Queendom oluşturdum. Neden kraliçe diyorlar... prenses değil? Çünkü bir krallıkta birden fazla prenses olabilir ama kraliçe olamaz Azıcık narsistim. Kendimi çok seviyorum XD
Anime olarak pek shoujo sevmediğimi farkettim. En azından yoğun, duygusal shoujoları sevmiyorum. Zaten pek fazla anime izleyebildiğim de söylenemez. FMA, Ouran, Furuba vs unutmadıklarım ve animeye başlatacaklarıma tavsiye ettiğim animelerdir.
Vakit geçirmek ve biraz değişiklik olsun diye Bleach izlerim arada. Bitireyim diye bir hevesim yok ama başına oturduğum zaman da bırakamıyorum. Zaten vurdulu kırdılı şeyleri hep sevmişimdir
Manga olarak da sonunu getirebildiğim manga çok azdır. Bir zamanlar deli gibi Parfait Tic okuyordum. 15 cildi 2 haftada okuyup, sonra 1,5 sene boyunca yeni bölüm gelsin diye bekleyince insan soğuyor haliyle. O depresif moddan çıkmadan bir çırpıda okunması gereken bir manga. Koukou Debut u da elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum. 40 larda bir yerde bıraktım.
LA olarak da iki favorim var, birincisi hana yori dango. özellikle ilk sezon. ikincisi de devil beside you ++
hm... onun dışında o kadar zamandır ne anime izleyip ne de manga okuyabiliyorum ki... çevirdiklerim dışında tabii...
Yine çok konuşmuşum Annem bu çeneyle senin iş bulman epey kolay olur diyo XD (malum lise bitti bitiyor T_T) yaşlandık artık... O yüzden, 18 imi bitirmeden önce "shoujo" katagorisinden zevk almak istiyorum!
Nickini bir şarkıdan uyduran Mss. Pretty Queen, hepinize iyi akşamlar diler^^
Mss. Pretty Queen- Aktif üye
Ruh Hali :
Geri: ~Kuin~
aramıza hoşgeldin umarım iyi vakit geçirirsin
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
merhaba hoşgeldin pretty queen, seni ismen soul of animeforumları ve aluminia chatangosundan hatırlıyorum(heralde sensindir 2. bir pretty queen olmaz diye düşünüyorum:) )... ehh manga ağırlıklı fazla üye yoktu burda,sen geldin iyi oldu.. iyi eğlenceler, iyi akşamlar dilerim...
MPQ hoşgeldin.
Burada da shoujo yayacaksın bak şimdi
Burada da shoujo yayacaksın bak şimdi
gundamaster- Onursal üye
Ruh Hali :
Hoşgeldin.Güzel bir tanıtım olmuş..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
tanıtım süper olmuş ya hoşgelmişsin Bu arada herşeyi söylemişsin ama ad yok xD neyse queen diyelim hoşgelmişsin
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Hoşgeldin. FMA benimde en sevdiğim animeler arasındadır. Forumda iyi eğlenceler.
aoshi- Onursal üye
Ruh Hali :
Gerçi daha önceden üyeymişsin ama hoşgeldin yine de İyi, böyle gevezeler aktif oluyor, inşallah iyi bi üniversite de gelir bu arada sana.
hoşgelmişsin !!! evet çok gevezesin ama gevezelik iyidir (kendimden biliyorum yani) :bdif: neyse
HiKaRu-ChAn- Mesaj Sayısı : 9
Ruh Hali :
Aaaa gevezelik ve ben ... tanımıyorum kendilerini
hepinize de teşekkürler ^^ hoşbuldum
hepinize de teşekkürler ^^ hoşbuldum
Ruh Hali :
MPQ geveze değildir MPQ bir devlet yönetim biçimidir
MPQ deyince aklınıza Lucky Star'dan Miyuki felan gelsin. Hani şu otobüsten inerken çantasını otomatik kapıya kaptıranlardan
(Çok mu abarttım ya )
MPQ deyince aklınıza Lucky Star'dan Miyuki felan gelsin. Hani şu otobüsten inerken çantasını otomatik kapıya kaptıranlardan
(Çok mu abarttım ya )
hoş geldin, kurallar dahilinde foruma katılım yapmanı ve bolca eğlenmeni diliyorum.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Servet demiş ki:MPQ geveze değildir MPQ bir devlet yönetim biçimidir
(Çok mu abarttım ya )
aslında otobüsten inerken çantamın kolunu ortakapıdaki demire kaptırmıştım. öhöm.. anlatmak istemiyorum
Ruh Hali :
eh madem ısrar ettiniz
Mss. Pretty Queen demiş ki:Otobüsten inerken:
Kuin'in okuluna giden ve okulca benimsenmiş tek bir otobüs vardır. Bu otobüs bu yıl, o bölgeye diğer liselerin de taşınmasıyla 4 okulu birden götürmektedir. Yine bir gün otobüse binen küçük Kuin, okul durağına vardığında en sonda olmak suretiyle inmeye hazırlanırken, yandan askılı çantası orta kapıdaki demire takılır. O an ne yapacağını bilemeyen, tek bildiği şeyin çantansının bir yerlere takılmış olduğu Kuin, ağa takılmış balığa döner. Çırpınır, çırpınır... sanki çektirse o yerden kurtulacaktır. O panik ile arkasına dönüp askıyı çıkarmak da aklına gelmez İki eliyle de arkadaşının çantasını taşımaktadır. Çırpınırken bu iki elini (çantayla birlikte) öne doğru uzatır. Otobüs hareket eder gibi olur, ancak tahminlerimize göre Kunin in kapıdan dışarı çıkan ellerini gördüğü için durur. Sonra arkasına dönüp askıyı çıkarmak aklına geliverir. Döndüğünde bir adamın ona yardım etmek için kalmak üzere olduğu görür. Zaten bir kaç el de arkadan askıyı çıkarmaya uğraşmaktadır. Kuin kendini zor atar otobüsten dışarı. Yere ayağı değer değmez arkadaşlarıyla kopar :wink: . O gün sınıf defterine (sınıfça anıların kaydedeildiği geyik defteri) Kuin'in rezilliği görgü tanıkları tarafından resmedilir. Küçük Kuin'in tek tesellisiyse otobüste bizim okuldan kimsenin kalıp, bu rezilliğe şahit olmamış olmalarıdır. :?:
Ruh Hali :
ahah hakkaten komik:D ama herkesin başına gelebilir, çokta üzülmemek lazım:D biri kameraya çekseymiş ama süper olurmuş, youtube da yılın videosu bile olurdu:) artık kuin sırt çantası mı kullanıyor:P
1 sayfadaki 1 sayfası