Captain Claw
+2
Servet
edemirci44
6 posters
AnimeManganTR :: Diğer :: Oyunlar
1 sayfadaki 1 sayfası
Captain Claw
En son bedifeci tarafından Çarş. 4 Şub. - 0:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Geri: Captain Claw
Ah bu oyun süperdir benim arşivimde dvd versiyonu var. Çok ucuz bir fiyata almıştım. Sanırım oyun 95 yapımıydı. Çizgi film gibi bir platform oyunu
https://www.dailymotion.com/search/shogo/video/x1ergm_generique-shogo-mobile-armor-divisi_videogames
Captain Claw'ı çok bilmiyorum ama Monolith bir zamanlar gerçekten genel kitleden ziyade çok küçük bir kitleye çok daha güzel oyunlar yapıyordu.
Bu oyunu da yapan Monolith firmasının bir Mecha dünyasında geçen Shogo oyununda bazı duvarlarda Captain Claw afişlerini görüyorduk. (Hatta oyunun gizli bir yerinde arayıp bulursanız küçük oyuncak bir Captain Claw bebeği bulacaksınız) Yanılmıyorsam "Lost Cat" bölümünde...
Akuma_Blade- Moderator
Engin abi, çok teşekkürler. Bu oyunu severek oynardım, ama adını bile unutmuştum. Tekrar oynamak güzel olacak.
Garip bir şekilde sık bilgisayar kullanılmayan bir dönemin sık bilinen bir oyunu C.Claw. Ben demosunu bayağı oynamıştım yıllar önce, şimdi indiriyorum yeniden oynayacak olmanın heyecanıyla
Similar topics
» CapTain Tsubasa Fansub
» Olive et Tom (Captain Tsubasa ilk sezon TV' de )
» [Ra-Calium]Captain Tsubasa Road to 2002
» Olive et Tom (Captain Tsubasa ilk sezon TV' de )
» [Ra-Calium]Captain Tsubasa Road to 2002
AnimeManganTR :: Diğer :: Oyunlar
1 sayfadaki 1 sayfası