F1 yarışları
+19
riflem@n
FoRZa
Zax
scoutcrawler
Unde®minE
Hei_(BK201)
Desire
meyday
lafolya
KaranlıK
wiL-
kordiseps
Ryoko Yoichi
Shiniko
Seifukusha
spartiate
edemirci44
savage garden
sakura hime
23 posters
14 sayfadaki 14 sayfası
14 sayfadaki 14 sayfası • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Geri: F1 yarışları
çok kötü bir haber, şumi boyun ağrıları nedeniyle yarışmaktan vazgeçmiş arkadaşlar... gerçekten üzüldüm, dört gözle yarış gününü bekliyordum:(
nee olamaz ya belki düzelir ya da umarım düzelir o kadar heyecan yaptık ya
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Ne, olamaz ! Tüh ya, o kadar da istiyorduk, of of...
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
dün buraya yazı yazmayı unutmuşum bu haftaki yarışta polü hamilton aldı ikinci sırada ise kovaleinen var yani mclauren ilk iki sırayı aldı ve böylece kendilerini nasıl geliştirdiklerini gösterdiler yarışı merakla bekliyorum tabi shumi olsa bu yarış süper olurdu ama olmadı malesef yarış sanırsım 15 gibi başlayacak ama izleyenler 14:45 gibi tv başında olsun kesin saati bilemiyorum
Ruh Hali :
Vettel bu yarıştada sıfır çekti ya.. İzlemiyorum !
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
arkadaşlar bu hafta sonu da yarış var belçika yarışı sabah gazeteye bakınca farkkettim izlemek isteyenlere duyrulur 14.30 sıralama turları diyor ama büyük ihtimalle 15.00 da başlar geçen yarış fena değildi olay tamamen stratejiler üzerine kuruluydu bakalım bu yarış nasıl olacak
Ruh Hali :
eeee sakura gene f1 derdindemisin
ishak- Süper Animeci
Ruh Hali :
Belçika, hem tarih olarak hem de sıralama olarak beni şok etti. 1 haftalık bir arayı hiç beklemiyordum, sıralama turları beni kahretti, o neydi yahu, ne yaptınız, kim 1. oldu, Vettel nerde ?!! *panik*
Saatimi kurdum, yarış saatinin gelmesini heycanla bekliyorum, biz F1 sevenleri *evet, sakura ve kendimden bahsediyorum* çok farklı bir yarış bekliyor olacak ^^
Saatimi kurdum, yarış saatinin gelmesini heycanla bekliyorum, biz F1 sevenleri *evet, sakura ve kendimden bahsediyorum* çok farklı bir yarış bekliyor olacak ^^
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
valla belçika sıralamalarında yılın süprizi oldu force india'dan fissicella (adını yanlış yazmış olabilirim) polü aldı button son bölüme kalamadı bile 14.sıradan yarışa başlayacak bu yarış çok eğlenceli olabilir
Ruh Hali :
Evet evet, eğlenceli olacak, Fisichella diye yazılıyor sanırım (Sık yazmayınca karıştırıyor insan tabi ) Sonra Trulli ve.. ve.. aa adamın adını bile hatırlamıyorum o_O Hah, Heidfeld (yanlış yazdım -_-") 3. oldu. Hadi bakalım, kaza falan olacak, hissediyorum *-*
Edit: Barrichello 1. olur yine diye düşünüyorum. Ama gönlüm hep Vettel'den yana
Edit: Barrichello 1. olur yine diye düşünüyorum. Ama gönlüm hep Vettel'den yana
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bugün ki yarış bu sezon izlediğim en güzel yarıştı yarış başladıkdan 30 saniye sonra 4 pilot yarış dışı kaldı hamilton,button,buemi ve renault'un yeni çaylağı raikonen birinci oldu force india ilk kez puan aldı onları adına çok sevindim fisichella 2.oldu ve vettel de 3.oldu barichello 7.olabildi son 3 turda motoru patlıyordu nerdeyse görmeni gerekdi ucu ucuna yarışı bitirdi weber paun alamadı
ah ah keşke tüm yarışlar böyle heyecanlı olsa
Ruh Hali :
sakura hime demiş ki:bugün ki yarış bu sezon izlediğim en güzel yarıştı yarış başladıkdan 30 saniye sonra 4 pilot yarış dışı kaldı hamilton,button,buemi ve renault'un yeni çaylağı raikonen birinci oldu force india ilk kez puan aldı onları adına çok sevindim fisichella 2.oldu ve vettel de 3.oldu barichello 7.olabildi son 3 turda motoru patlıyordu nerdeyse görmeni gerekdi ucu ucuna yarışı bitirdi weber paun alamadı
eevt ya, gerçekten süper bir yarış oldu... acayip keyif verdi izlerken... her anı heyecan doluydu, bayılıyorum bu piste... bir de yağmur yağsa harika olacaktı... bu arada raikkoneni tebrik ediyorum, süper bir çıkış ardından ferrariye ilk birinciliği getirdi...
Aynen katılıyorum, bu sezon izlediğim en harika yarıştı, daha ilk saniyelerden heyecan başladı, raikkonen de doğru, harika bir çıkış yaptı, yoldan çıkmasına rağmen öne geçti, haketti bence 1.'liği. Fisichella 2. oldu, Force India için harika oldu, çok sevindim onların adına, büyük bir moral olmuştur bence bu 2.'lik onlar için. Vettel'ciğim ( ) 8.'likten geldi 3. oluverdi, ne ara geldi ben takip edemedim açıkçası, harikaydı o da *-* Webber de ceza yedi pit çıkışı yüzünden. Barrichello'nun motordan duman çıktığını gördüm, tam diyordum birden frenleme yaparsa motor patlar diye daha dememe kalmadan baktık ki motor yanıyor:D
Yarıştan sonra "Fırtına Sonrası" adlı programı izledim de, tekrarlara şöyle bir baktım, Button'ın arabadan indiğindeki surat ifadesi öldürdü beni, bir Lost havası vardı sanki, Button adaya yeni gelmiş "nerdeyim ben" modunda bir yolcu gibiydi Geçmiş olsun ona da.
Neyse, sıradaki yarışı bekliyoruz heyecanla, söz sende Sakura Hime
Yarıştan sonra "Fırtına Sonrası" adlı programı izledim de, tekrarlara şöyle bir baktım, Button'ın arabadan indiğindeki surat ifadesi öldürdü beni, bir Lost havası vardı sanki, Button adaya yeni gelmiş "nerdeyim ben" modunda bir yolcu gibiydi Geçmiş olsun ona da.
Neyse, sıradaki yarışı bekliyoruz heyecanla, söz sende Sakura Hime
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Son yarıştan müthiş keyif aldım. Bence yarışı Raikkonen diil Kerz sistemi kazandım. (ya da adı neyse işte )
Ferrarilerden birinin 1. diğerinin ise sonuncu olması komik ve hoş bi ayrıntıydı.
Vettel de çok akıllıca geçti...
Ferrarilerden birinin 1. diğerinin ise sonuncu olması komik ve hoş bi ayrıntıydı.
Vettel de çok akıllıca geçti...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bu haftaki yarışı izleyemedim... Artık kimse girmiyor mu buraya?
Heeeeyy! BEni duyabiliyor musunuz?
Brawn GP nasıl oldu da kazandı yarışı?
Heeeeyy! BEni duyabiliyor musunuz?
Brawn GP nasıl oldu da kazandı yarışı?
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
14 sayfadaki 14 sayfası • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
14 sayfadaki 14 sayfası