DVD ? napcam ben yha :S - tasuketeeee kudasai yooo
+4
CHOBiTS
Sodakazam
rockchu
savage garden
8 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası
DVD ? napcam ben yha :S - tasuketeeee kudasai yooo
arkdaşlar elimde şu animeler var fakat bir dvd'ye yaklaşık 4,5 gb sığdırabiliyorum. bunlarını nasıl yedeklemeliyim? bilgisi olan arkdaşlar yardım ederse çok sevindirik olurum XD
persona trinity soul - boyut: 4,4gb
fate stay night - boyut: 5,5 gb
slam dunk 1-40 - boyut: 9,01 gb
code geass - boyut: 4,72 gb
cowboy bebop: 8,89 gb
fma - 12,0 gb
evangelion - boyut: 12,7
toplam: 55,2 gb
persona trinity soul - boyut: 4,4gb
fate stay night - boyut: 5,5 gb
slam dunk 1-40 - boyut: 9,01 gb
code geass - boyut: 4,72 gb
cowboy bebop: 8,89 gb
fma - 12,0 gb
evangelion - boyut: 12,7
toplam: 55,2 gb
En son savage garden tarafından Cuma 7 Kas. - 9:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : anlam hatası vardı ehhe XD)
Geri: DVD ? napcam ben yha :S - tasuketeeee kudasai yooo
Çift katmanlı bir dvd alırsın 8.5 gblık sorunun biraz çözülür ama genede bir çoğunu 2 dvd ye bölmen gerekir. Yok benim babam muhtar bizde para su gibi diyorsan git bir blu-ray yazıcı iki üç tanede boş medya al 25 gb 50 gb lık diskleri var onlara yazdırırsın.
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
ah bilgiler için çok saol ^^ çift katmanlı dvd nasıl oluyor? yazdırıken sorun çıkar mı? burn aware free kullanıyorum
blu-ray yazıcı çıktı mı türkiyederockchu demiş ki:Çift katmanlı bir dvd alırsın 8.5 gblık sorunun biraz çözülür ama genede bir çoğunu 2 dvd ye bölmen gerekir. Yok benim babam muhtar bizde para su gibi diyorsan git bir blu-ray yazıcı iki üç tanede boş medya al 25 gb 50 gb lık diskleri var onlara yazdırırsın.
senin yerinde ben olsam cimrilik etmeyi 4.5 gb yi geçen serileri 26 bölümse 13-13 2 ddvd ye bölerim. Kendim çoğunlukla öyle yapıyorum.
cimrilikten ziyade benim istediğim ikiye bölmeden depolamak ^^
bende anime bir dvd ye sıgmıyorsa bölüyorum.Bazen diger DVD çok boş yer kalıyor orayada kısa animelerden yüklediğimde oluyor.İki dvd ye çek en iyisi.
100 DVD almak yerine bir 500 GB HDD alırsın.Ne varsa onun içine atarsın.Son zamanlarda yaptığım depolama sistemi.
Blu-Ray var mı yok mu bilmiyorum ama sitelerde gördüğüm kadarı ile fiyatı bayağı inmiş.200 ile 300 $ civarında idi en son.
Blu-Ray var mı yok mu bilmiyorum ama sitelerde gördüğüm kadarı ile fiyatı bayağı inmiş.200 ile 300 $ civarında idi en son.
Çift katmanlı DVD'de bir sorun çıkmaz. Sadece 4.7 yerine 8.5 gb alabilen DVD. Rahatça yazabilirsin. Persona Trinty'yi normal DVD'ye sığdırabiliyor olman lazım da FMA'yı felan bölmen şart.
Hitokiri demiş ki:100 DVD almak yerine bir 500 GB HDD alırsın.Ne varsa onun içine atarsın.Son zamanlarda yaptığım depolama sistemi.
En iyisi hitokiri nin söylediği piyasada bulunabilen en ucuz blu-ray yazıcı 335 lira. Tek yazımlık 25 gblık bir diskinde 18 lira olduğu düşünüldüğünde buna para dayanmaz. En iyisi 500 gblık bir disk almak ki fiyatı samsung marka için 115 lira civarında.
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
750 gb maxtor garantili harici harddisk 190 ytl param yoktu alamadım adı mıh gibi aklımda üh ühü
muhtesemmatrix- Soul of Anime
muhteşem(abi) naptın ya!! xD gerçi ben görsem bende alamazdım bende de o kadar para yok ama xD olsun görsem kahrolurdum
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
teknoworld de yatıyor kerata
muhtesemmatrix- Soul of Anime
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası