Selamm Minna
+5
lantis
spartiate
edemirci44
sakura hime
Brubaker
9 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Selamm Minna
Siteyle biohazard sayesinde tanıştım ve çok beğendim.Hemen üye olmaya karar verdim.İlk olarak biraz kendimi tanıtayım.Anime yaklaşık bir yıl once başladım ve bu süreçte bir çok anıme izledim.En çok beğendiğim beş anime Bleach,Naruto,D Gray Man, Hajime No İppo ve Claymore tabi bunların yanında lovely complex codegeass deathnote gibi harıka anımelerde warr.Neyse lafı fazla uzatmayayım Yalnız bir şeye değinmek istiyorum.bu Anime Türkiye dergisi olayı beni gerçekten çok şaşırttı ve mutlu etti.Burdan emegi gecen tum arkadaşlara teşekkur ediyorum.Umarım bir gün o dergiyi, tertemiz kuşe kağıtlarını basılmış bir şekilde her ay elimizde görebilirizz *-*
Brubaker- Mesaj Sayısı : 13
Geri: Selamm Minna
sana ilk hoşgeldin ben deyim hoşgeldin forumda eğlenmen dileğiyle
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Aramıza hoş geldin forum sitemiz de eğlenip paylaşman dilegiyle...
Dergi hakkında dediklerine bende katılıyorum..
Dergi hakkında dediklerine bende katılıyorum..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
hoşgeldin brubaker, öncelikle nickini çok sevdim(robert redford filmleri hayranıyımdır azıcık, bilmem nickini ordan mı aldın)... dergi konusunda sana katılıyorum, keşke maddi olarak biraz gücümüz olsada yapabilsek... gerçi telif hakları falan basılı yayınlarda oldukça baş ağrıtıcı hal alabiliyor... ama umarım bir gün yayınlanır bu dergi... neyse hoşgeldin ve iyi eğlenceler diyorum:)
Siteye hoşgeldin, kurallar dahilinde foruma katılım yapmanı, artık tartışma ve sohbetlerde seni de görmeyi umuyoruz.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Hoşgeldin..
bLue-Dragon- Encoder
Ruh Hali :
Herkese teşekkür ederim arkadaşlar umarım bu forumda çook eğlenecez...
@@Spartiate@@ Evet nickimi ordan aldımm uzun zamandır da bu nicki kullanıyorumm Seninde onun hakkında bilgili olmana çok şaşırdım, bu zamana kadar kimse söylememişti
@@Spartiate@@ Evet nickimi ordan aldımm uzun zamandır da bu nicki kullanıyorumm Seninde onun hakkında bilgili olmana çok şaşırdım, bu zamana kadar kimse söylememişti
Brubaker- Mesaj Sayısı : 13
brubaker çocukluğumda açık hava sinemasında izlediğim bir filmdi( o zamanlar bir tane vardı, artık kapandı tabi) o yüzden unutamadığım bir filmdir:)
1 sayfadaki 1 sayfası