Adı hatırlanamayan bir anime
4 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: İstekler
1 sayfadaki 1 sayfası
Adı hatırlanamayan bir anime
Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Aksi ise peşinen özür dilerim.
Başlıktan da anlaşılacağı üzere bir animenin ismini bulmaya çalışıyorum. Tanıtımı ile ilgili bir şeyler hatırlıyorum.
Galiba baş karakterimiz yenilmez bir sokak dövüşçüsü. Sonra bir kız bunu yeniyor. Bu kız onun lisede hocası çıkıyor. Sonra birlikte dövüşmeye başlıyorlar.
Galiba animenin özeti buydu. Bu animenin adını bilen varsa lütfen söyleyebilir mi?
Başlıktan da anlaşılacağı üzere bir animenin ismini bulmaya çalışıyorum. Tanıtımı ile ilgili bir şeyler hatırlıyorum.
Galiba baş karakterimiz yenilmez bir sokak dövüşçüsü. Sonra bir kız bunu yeniyor. Bu kız onun lisede hocası çıkıyor. Sonra birlikte dövüşmeye başlıyorlar.
Galiba animenin özeti buydu. Bu animenin adını bilen varsa lütfen söyleyebilir mi?
dilfigar- Mesaj Sayısı : 9
Ruh Hali :
Geri: Adı hatırlanamayan bir anime
Valla ben böyle bir anime değil de buna benzer bir manga biliyorum.Adı da B.Reaction.Animanist grubu da Türkçeye çevirmiş zaten oradan okumuştum.
ademania- Çevirmen
Ruh Hali :
bende yazdığını okuyup tam B.Reaction dan bahsedecektimki onuda altta yazmışlar bu manga dışındada aklıma anime gelmiyor
Darkcity87- Encoder
Ruh Hali :
Evet arkadaşlar haklıymışsınız. Aradığım şey anime değil mangaymış. Zamanında tanıtımını okuyup ilerisi için hafızaya atmışım ama pek manga okumadığım için anime diye aklımda kalmış. Ve ne yazıkki bu manganın animesi yok
Çok teşekkür ediyorum sizlere...
Çok teşekkür ediyorum sizlere...
dilfigar- Mesaj Sayısı : 9
Ruh Hali :
http://www.animanist.com/breaction.htm
tamamlanmış türkçe çevirisine animanistin sitesinden ulaşılabilir.
tamamlanmış türkçe çevirisine animanistin sitesinden ulaşılabilir.
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
AnimeManganTR :: YARDIM :: İstekler
1 sayfadaki 1 sayfası