Kisiliksiz
+12
RoMe
Seifukusha
Desire
sakura hime
rockchu
lantis
kouta
spartiate
CHOBiTS
edemirci44
blackburn
Misafir
16 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Kisiliksiz
Genelde forumlarda kendini tanıtma faslı bana biraz garip gelir. Ama sanırım kendini tanıtmadanda bir konuya ortasına girincede "Kim bu?" durumu oluyor (Forumda çoğunluk az çok birbirini tanıyor gibi).
Bu nottan sonra kendimi tanıtmaya gelirsek:
Ankara - Sincan danım Aslen Rize - Çayeli'liyim.
Şimdilik işsiz gibi birşeyim ve gelecek yıl askere gideceğim
Forum la ilgili olan kısma gelirsek:
Genelde animelerin türlerini tam olarak bilmiyorum. İzlediğim filmleri nasıl seçiyorsam animeleride: Genelin beğenisi nasılmış? Hakkındaki yorumlar neler? Sevdiğim türde mi ? ( burada, bilimkurgu, drama, komedi gibi türler giriyor) İlgimi çekip çekmediği... gibi noktalara göre animeleri seçiyorum. Birde nedense eski tarihli seriler -filmlerde olduğu gibi- ilgimi çekiyor
İzlediğim seriler genelde eski tarihlerde yayınlanmış, kimi ülkemizdede gösterilmiş seriler oluyor.
Önceden birazcık ingilizcemle serileri anlmaya çalışırdım(Hiç dil bilmediğim zamanlarda bile, anlamasam bile izlediğim olurdu).Biraz daha iyi olunca serileri tekrar izleyip "bu buymuş" diyip bağzı takıldığım noktaları anlıyorum( lakin ingilizce bilgim hala iyi değil).
Forumdayken genellikle takipçi konumundayımdır. Fazla cevap yazmaya bilirim, fazla bağlı olmayabilirim, ayriyeten bir konu açmış olsamda, muhtemelen anime ile ilgili olsada, çoğunluğun ilgisini cezbeden bir konu olmayabilir.
Diyeceklerim bukadardır. Umarım uyum sağlarım.
Bu nottan sonra kendimi tanıtmaya gelirsek:
Ankara - Sincan danım Aslen Rize - Çayeli'liyim.
Şimdilik işsiz gibi birşeyim ve gelecek yıl askere gideceğim
Forum la ilgili olan kısma gelirsek:
Genelde animelerin türlerini tam olarak bilmiyorum. İzlediğim filmleri nasıl seçiyorsam animeleride: Genelin beğenisi nasılmış? Hakkındaki yorumlar neler? Sevdiğim türde mi ? ( burada, bilimkurgu, drama, komedi gibi türler giriyor) İlgimi çekip çekmediği... gibi noktalara göre animeleri seçiyorum. Birde nedense eski tarihli seriler -filmlerde olduğu gibi- ilgimi çekiyor
İzlediğim seriler genelde eski tarihlerde yayınlanmış, kimi ülkemizdede gösterilmiş seriler oluyor.
Önceden birazcık ingilizcemle serileri anlmaya çalışırdım(Hiç dil bilmediğim zamanlarda bile, anlamasam bile izlediğim olurdu).Biraz daha iyi olunca serileri tekrar izleyip "bu buymuş" diyip bağzı takıldığım noktaları anlıyorum( lakin ingilizce bilgim hala iyi değil).
Forumdayken genellikle takipçi konumundayımdır. Fazla cevap yazmaya bilirim, fazla bağlı olmayabilirim, ayriyeten bir konu açmış olsamda, muhtemelen anime ile ilgili olsada, çoğunluğun ilgisini cezbeden bir konu olmayabilir.
Diyeceklerim bukadardır. Umarım uyum sağlarım.
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
Geri: Kisiliksiz
Otur sıfır!
Bu ne kasvet bune kasılmadır kardeşim biraz rahat ol ordu değil burası.
Bu ne kasvet bune kasılmadır kardeşim biraz rahat ol ordu değil burası.
blackburn- Isınan üye
Ruh Hali :
Aramıza hoşgelin.İnş istedigin gibi bir iş bulursun.Forum sitemize katılımın artar ; dolayısla da bizlerle bilgini paylaşırsın ümidiyle..
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
merhaba hoşgeldin aramıza... umarım forumda eğlenir ve işine yarayacak şeyler bulabilirsin...
paylasım ıcın sagol + rep dersınız sızdebedifeci demiş ki: Aramıza hoşgelin.İnş istedigin gibi bir iş bulursun.Forum sitemize katılımın artar ; dolayısla da bizlerle bilgini paylaşırsın ümidiyle..
kouta- Isınan üye
Hızlı karşılamanızı beklemiyordum. Hepiniz sağolun.
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
Hoşgeldin foruma abi ne zaman seni bir forumda görsem hep aklıma şu geliyor bu ''kişiliksiz'' takma adını nereden buldun
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
forumumuza hoşgeldin (forumu biraz sahipleniyor gibi oldu ) eğlenmen ve hoş vakit geçermen dileğiyle
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Foruma hoş geldin arkadaşım. Cümlelere büyük harfle başlaman ve noktalama işaretlerine dikkat etmenden titiz biri olduğunu fark ettim. Titizlik güzel şey, bir düzen vesilesi.
Fazla dağıtmayım... Sen de ortama uyarsın yakında inşallah.
Seifukusha demiş ki:Foruma hoş geldin arkadaşım. Cümlelere büyük harfle başlaman ve noktalama işaretlerine dikkat etmenden titiz biri olduğunu fark ettim. Titizlik güzel şey, bir düzen vesilesi.
Bazen unuttuğum bir alışkanlık oluyor. Ama genede olabildiğince öyle yazmaya çalışıyorum.
İnşallah dedğiniz gibi ayak uydururum.
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
Hoş geldin, ilginç bir rumuz tercihin olmuş, sitede aradığını bulman ve kurallar dahilinde katılım yapmanı diliyorum.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Olaylara farklı bir açıdan bakmaya çalıştığımdan , bir de türkçe karakter olayından "En uygunu budur." dedim.
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
Özür dilerim, mesajları hızlı geçmişim sanırım, şimdi sorunu görüyorum.rockchu demiş ki:Hoşgeldin foruma abi ne zaman seni bir forumda görsem hep aklıma şu geliyor bu ''kişiliksiz'' takma adını nereden buldun
Önceki mesajda belirttiğim gibi ama şu "Olaylara farklı açıdan bakma" mevzusunu açarsam:
Geneldi bir olay olunca fazla ayrıntıya girmeye başlıyorum, birden kızabiliyorum ( niyeyse? ), kızılacak bir taraf buluyorum. Sonra düşündükçe uysallaşmaya başlıyorum ve olabilir diyorum.
Yani kesin bir yargıya varmadan bütün olasılıkları gözden geçiriyorum. Bu da bence, bir kişilik sorunu. Bu kişilik oluyor kendimce "kişiliksiz", türkçe karakter olayından "kisiliksiz".
Olay kısaca budur.
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
Cevap için teşekkürler.
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
Hmmm. Fazla düşünenlerdensin sen de o zaman. Güzel bir şey ama bazen bunaltabiliyor. Çoğu zaman da karnını acıktırıyor; ne de olsa düşünmek çok enerji harcatan bir eylem.
Karnım pek acıkmaz. Ama feci bunaldığım oluyor.
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
biraz geciktim galiba ama yine de hoşgeldin. Epey gizemli birine benziyorsun buradan avatar filan, sesini de niyeyse filmlerdeki sır dolu adamların seslerine benzettim.
Gizemden çok, garip zevkleri, garip bakış açıları, garip davranışları olan bunalımlı biriyim.resurgam demiş ki:biraz geciktim galiba ama yine de hoşgeldin. Epey gizemli birine benziyorsun buradan avatar filan, sesini de niyeyse filmlerdeki sır dolu adamların seslerine benzettim.
Avatar olayına gelirsem: End of Evangelion'u izledikten sonra Doktor Ikari'nin de kendi içinde, oğlu Shinji'den farkı olmayan; dışardan, soğuk ve sert gözüken, bunalımlı bir insan (Eva'da bunalımlı olmayan insan yok gibi...) olması, beni etkilemişti.
Bağzı insanlarda beni dışardan sert biri olarak görür. Ama tanışınca, soytarı bir aptal olduğum anlaşılır.
Evangelion için kendime wallpaper hazırlıyoriken, bunu yapmak aklıma geldi.
Ses olayında, pek te etkileyici bir sesim yoktur. Ya mıy mıy konuşurum ya da karşımdakiyle kavga ediyormuş gibi ( sadece "evet" diyorum karşımdaki donup kalıyor). Ses ayarım yok.
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
Hımm tuhaf birisin yazılarını okuduktan sonra bi insan kendini bu kadar rahat anlatabilir mi diye düşündüm. Benden de hoşgeldin. Biraz geç kaldım ben de
Voodoo_Baby- Aluminia Fansub
Ruh Hali :
Elde olan şeyleri anlatıyorum. Zaten biri gelipte sorsa en azından kendimi nasıl tanımladığımı söylerim. Ama soran yok. Tabi bir de kişinin gözünde ne olduğum kısmı var. Ama tanıdığım çoğu insandan duyduğum ortak tanım "Garip" veya "Tuhaf" kelimeleri.Voodoo_Baby demiş ki:Hımm tuhaf birisin yazılarını okuduktan sonra bi insan kendini bu kadar rahat anlatabilir mi diye düşündüm. Benden de hoşgeldin. Biraz geç kaldım ben de
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
Tamam, hoşgeldin bir kez daha ara ara böyle ilginç kişilerle karşılaşmak güzel bişi inşallah aradığını bulursun sitede
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası