Animeski
+8
DarkSpider
sakura hime
lantis
Shiniko
edemirci44
spartiate
Misafir
mavilynx
12 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Animeski
http://animeski.blogspot.com/
Animeski
Projeler
Taiho Shichauzo Specials 3/
Soukou Kihei VOTOMS 5/52
26/11/08
Votoms bölüm 5
Teşekkürler ,başarılar.
Animeski
Projeler
Taiho Shichauzo Specials 3/
Soukou Kihei VOTOMS 5/52
26/11/08
Votoms bölüm 5
Teşekkürler ,başarılar.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
Geri: Animeski
Mavilynx, nediyeceğimi bilemiyorum.Başlığı görünce şaşırdım biraz.
İnşallah dediğin gibi başarılı olurum bu işte de devam ettirebilirim.
Sağol.
İnşallah dediğin gibi başarılı olurum bu işte de devam ettirebilirim.
Sağol.
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
teşekkürler doğukan yeni grupla bizi tanıştırdığın için... kendilerine başarılar dilerimm
Pek grup olduğu söylenemez. Tek kişilik bir çalışma. Ama becerebilirsem zamanla yapmak istediğim birkaç seri daha var. Hayırlısı artık.
Mavilynx'e ( Doğukan, adı öğrenmem iyi oldu), bloğu tanıttığı için tekrar teşekkür ederim.
Mavilynx'e ( Doğukan, adı öğrenmem iyi oldu), bloğu tanıttığı için tekrar teşekkür ederim.
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
Çalışmalarında başarılar dilerim,çevrilen seriler çok güzel sadece onlara odaklan çeviriyi çok genişletme, bide farklı herkezin ulaşabilecegi bir linke yüklemen senin dedigin gibi hoş olabilir.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Çevirmeye en heveslendiğim seri Votoms'tu. You're Under Arrest Mini ise biraz uzun bir karar neticesinde çıktı. Votoms biraz ciddi takılan bir seriydi, yanına biraz daha eğlencelik bir seri olsun istedim. You're Under Arrest Mini hem ilk çeviri denemesi olarak daha kolay ( 7 dakika, 20 bölüm) hemde önceki uzun tv serisine alternatif olarak bir özeti niteliğinde gibiydi. Artık kısmetse hep iki seri iki seri giderim.
Download Linki olarak Megaupload ile Rapidshare var. Bir üçüncüsüde yolda sayılır en yakın zamanda yerini alır.
Download Linki olarak Megaupload ile Rapidshare var. Bir üçüncüsüde yolda sayılır en yakın zamanda yerini alır.
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
Öncelikle hayırlı olsun, umarım istediğin gibi bir tecrübe olur. Bu yolda başarılar...
Shiniko- Süper Animeci
Ruh Hali :
Umarım en azından başladığım serileri bitiririm. Teşekkürler.
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
Ben teşekkür ederim böyle güzel serileri bize sunduğun için. Kolay gelsin,başarılar tekrar.kisiliksiz demiş ki:Pek grup olduğu söylenemez. Tek kişilik bir çalışma. Ama becerebilirsem zamanla yapmak istediğim birkaç seri daha var. Hayırlısı artık.
Buarada senin adın ne?
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
güzel serilerle başlamışsın çalışmalarında başarılar dilerim, umarım istediğin gibi olur.
adına bile duymadığım iki seriydi beni böyle güzel serilerle tanıştırdığın için teşekkürler başarılar dilerim
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Uzun uzun Cemalettin diyebilirsiniz. Ama kısaca Cemomavilynx demiş ki:Ben teşekkür ederim böyle güzel serileri bize sunduğun için. Kolay gelsin,başarılar tekrar.kisiliksiz demiş ki:Pek grup olduğu söylenemez. Tek kişilik bir çalışma. Ama becerebilirsem zamanla yapmak istediğim birkaç seri daha var. Hayırlısı artık.
Buarada senin adın ne?
adına bile duymadığım iki seriydi beni böyle güzel serilerle tanıştırdığın için teşekkürler başarılar dilerim
You're Under Arrest Mini pek seri gibi düşünülemez. 20 adet özel bölüm ( aslında 21 ama 21. yi araştırmadım).
Votoms zaten, ta 83 yapımı gerçek mecha serisi. Yan karakterler eğlenceli gibi gözüküyor ama seride espiri niyetine pek birşey yok. Kendini ciddiye alan bir yapıda.
Seçimlerim, boyuna çıkan yeni seriler karşısında biraz bayatlamış durabilir. Ama benim çevirmek istediğimde bunlardı. Tercihim bu yönde oldu.
Birde çevirmen notu olarak kabul edin. İngilizceme fazla güvenmememe rağmen böyle bir işe kalkıştım. Hatalar olmuş olabilir. Çeviri tam akıcı bir dilde olmayabilir. Şimdiden affola.
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
Tanıştığımıza memnun oldum.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
Soukou Kihei VOTOMS Mecha yazınca atladım direk Kolay gelsin ^_^
DarkSpider- Yeni Üye
Ruh Hali :
Arkadaşlar birden bire bu bilgiyi vermek garip olacak ama. Altyazıları tekrar gözden geçirince gerek noktlama gerek çeviri kısmında hatlarla karşılaştım.
Biraz daha iyi olmları için. Tekrar gözden geçiriyorum.
İndirme linklerini geçici olarak kaldırdım.
Şu ana kadar, serileri takip eden herkesten özür dilerim.
Biraz daha iyi olmları için. Tekrar gözden geçiriyorum.
İndirme linklerini geçici olarak kaldırdım.
Şu ana kadar, serileri takip eden herkesten özür dilerim.
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
Linkler düzeltilmiştir. Elimden geldiğince altyazıları düzeltmeye çalıştım. Yinede hatalar olmuş olabilir.
Bu hata için tekrar özür dilerim.
Bu hata için tekrar özür dilerim.
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
Herşey iyi güzel ama dosyalarda bir gariplik var, örneğin;
Ya bu bende böyle oldu, yada dosyalarda sorun var anlayamadım. Votoms'unda ilk 2 bölümü indiğinde böyleydi, yani Part'lar Firefox dosyası olarak gözüküyordu.
Ya bu bende böyle oldu, yada dosyalarda sorun var anlayamadım. Votoms'unda ilk 2 bölümü indiğinde böyleydi, yani Part'lar Firefox dosyası olarak gözüküyordu.
DarkSpider- Yeni Üye
Ruh Hali :
Dosyada boyut olarak sorun yok.Hemen indirip bakıyorum.
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
YAUA i indirdim ve açtım, sorun gözükmüyor.
Dosyayı birde farklı çalıştırırmısın (dosya uzantısı mkv olarak gösteriyor, doğru).
Belki de bilgisayar, dosyayı açmak için firefoxu kullanmaya çalışıyordur.
Dosyayı birde farklı çalıştırırmısın (dosya uzantısı mkv olarak gösteriyor, doğru).
Belki de bilgisayar, dosyayı açmak için firefoxu kullanmaya çalışıyordur.
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
KMPlayer ile açınca normal çalışıyorda ilk indiğinde Firefox dosyası olarak gözüküyordu ona şaşırdım, yoksa videolar sorunsuz çalışıyor.
DarkSpider- Yeni Üye
Ruh Hali :
İnan bir ara endişelendim. Yüreğime su serpmiş oldun. Neyse iyi seyirler. Umarım serileri beğenirsin.
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
uzantısını .avi yada başka şekilde değiştirin düzelir hocam
muhtesemmatrix- Soul of Anime
Muhteşem bu avi sevgin nedir senin ya? Mkv olması en iyisi hocam, değiştirmeni istemem açıkçası.
Birde, aynı sorunu başka downloadlarda da yaşadım, sanırım program indirirken sapıtıyor ondan böyle iniyor.
Birde, aynı sorunu başka downloadlarda da yaşadım, sanırım program indirirken sapıtıyor ondan böyle iniyor.
DarkSpider- Yeni Üye
Ruh Hali :
Eldeki dosyayı elimde tutuğum için bu gibi durumlarda v2 yapmak zor olmuyor.
Ben mkv yi, isteyen, sub üzerinde istediği değişikliği yapsın diye yapıyorum. Ama avi talebi olursa onlarıda düşünürüz.(lakin biraz sabretmeleri gerekicek, malum encode işi uzun sürüyor)
Ben mkv yi, isteyen, sub üzerinde istediği değişikliği yapsın diye yapıyorum. Ama avi talebi olursa onlarıda düşünürüz.(lakin biraz sabretmeleri gerekicek, malum encode işi uzun sürüyor)
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası