AniRAT
+12
Sonvaynard
Misafir
ozman
rockchu
sakura hime
Shiniko
fudy
muhtesemmatrix
mavilynx
bonjour
RoMe
Unde®kaN
16 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
AniRAT
Evet arkadaşlar işte iyi kötü bir çeviri grubu daha(inşallah doğru yerdedir konu ). Benim ve arkadaşlarımın kurduğu bildiğim kadarıyla buu zamanın en genç kadrusuna sahip çeviri takımı Reborn Angel Team artık sizlerle... www.anirat.co.cc
Güncel Projeler;
[color=violet]Animeler...[/color]
Ga-rei Zero
Battle Shirase Programmer
Güncel Projeler;
[color=violet]Animeler...[/color]
Ga-rei Zero
Battle Shirase Programmer
En son Unde®kaN tarafından Çarş. 18 Şub. - 12:39 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Geri: AniRAT
Tebrikler under, sonunda sitenizi ve kadronuzu kurdunuz demek, sizlerden iyi çalışmlar bekliyoruz artık ve başlığı Türk fansub gruplarının olduğu kısma taşıyorum.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Web siteniz güzel olmuş, çalışmalarınızda başarılar dilerim...
Şuan hangi animeleri çevirmeyi düşünüyorsunuz?
Şuan hangi animeleri çevirmeyi düşünüyorsunuz?
Hayırlı olsun başarılar dilerim.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
Şimdilik Flag, Ga-rei Zero ve Battle Shirase Programer gündemde... Bunlar bittikten sonra bakarız devamına
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Ne demek görevimiz...
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Ga-rei Zero serisini çok merak ediyordum.
mavilynx- Moderator
Ruh Hali :
genelde mecha ağırlıkmı hocam projeleriniz
muhtesemmatrix- Soul of Anime
Projelerin üçü de birbirinden güzel...Ama ben en çok BPS yi merak ediyorum..Konusu hacker lıkla alakalı birşeymiş....Şimdiden kolay gelsin...
fudy- Isınan üye
Ruh Hali :
Hayırlı olsun ve kolay gelsin. Umarım başladığınız seriler kadar güzel seriler de gelir. Takipteyiz
Shiniko- Süper Animeci
Ruh Hali :
oleeeeey oley oley oley yaşasın fansub grupları
yeni bir fansub grubu ve yeni projeler şimdiden elinize sağlık çalışmalarınızda başarılar dilerim
yeni bir fansub grubu ve yeni projeler şimdiden elinize sağlık çalışmalarınızda başarılar dilerim
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hayırlı olsun arkadaşlar.
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
Kendini sosyal çevreden soyutlayıp internetin engin dehlizlerinde kaybetmiş olan Shirase (takma adı BPS), ileri derecede hackleme becerileri olan ve para için çalışmayan bir gençtir.
Japonya’dan Amerika’ya gönderilen bir tür süper bilgisayarın, kendine America King diyen bir hacker tarafından çalınması ve bir şirketin bilgisayarlarını patlatmaya başlaması sonucu bu krizi önlemesi istenen Shirase, elindeki cep telefonuyla harekete geçer.
flag
Yirmibirinci yüzyılın başlarında Asya'daki küçük bir devlet olan Uddiyana iç savaş nedeni ile büyük bir yıkıma uğramıştır. Birleşmiş Milletler (BM) kuvvetlerinin bölgeye müdahalesi ile birlikte sivil halk BM askerlerini de yanına alarak ülkedeki silahlı gruplara karşı ayaklanmıştır. Bu esnada savaş fotoğrafçısı Saeko Shirasu'nun çekmiş olduğu arka planında dua eden kadınların bulunduğu bir bayrak fotoğrafı kitlelere ilham vermiş ve barış sürecinin sembolü haline gelmiştir. Fotoğrafta yer alan bayrak da BM tarafından gelecekte ulaşılacak nihai barışın simgesi olarak korunmaktadır. Barış anlaşmasına giden süreçte bayrağın çalınması BM kuvvet liderlerini harekete geçirir. Saeko Shirasu, çalınan bayrağı bulmak ve geri getirmek üzere kurulan özel harekat timi SDC'nin faaliyetlerini kaydetmek üzere BM tarafından görevlendirilir.
bana burda bahsedilen yer resmen afganistana benziyor diyorum...
projerlerde başarılar...
Japonya’dan Amerika’ya gönderilen bir tür süper bilgisayarın, kendine America King diyen bir hacker tarafından çalınması ve bir şirketin bilgisayarlarını patlatmaya başlaması sonucu bu krizi önlemesi istenen Shirase, elindeki cep telefonuyla harekete geçer.
flag
Yirmibirinci yüzyılın başlarında Asya'daki küçük bir devlet olan Uddiyana iç savaş nedeni ile büyük bir yıkıma uğramıştır. Birleşmiş Milletler (BM) kuvvetlerinin bölgeye müdahalesi ile birlikte sivil halk BM askerlerini de yanına alarak ülkedeki silahlı gruplara karşı ayaklanmıştır. Bu esnada savaş fotoğrafçısı Saeko Shirasu'nun çekmiş olduğu arka planında dua eden kadınların bulunduğu bir bayrak fotoğrafı kitlelere ilham vermiş ve barış sürecinin sembolü haline gelmiştir. Fotoğrafta yer alan bayrak da BM tarafından gelecekte ulaşılacak nihai barışın simgesi olarak korunmaktadır. Barış anlaşmasına giden süreçte bayrağın çalınması BM kuvvet liderlerini harekete geçirir. Saeko Shirasu, çalınan bayrağı bulmak ve geri getirmek üzere kurulan özel harekat timi SDC'nin faaliyetlerini kaydetmek üzere BM tarafından görevlendirilir.
bana burda bahsedilen yer resmen afganistana benziyor diyorum...
projerlerde başarılar...
ozman- Süper Animeci
Ruh Hali :
bu kadar çebuk karşılayacağınızı düşünmemiştim gerçekten ben siteye hala bakım yapıyorum hepsinin özetini falan bulabilirsiniz yakında sitede çevirilerin bugün açıldığı gibi buraya koydum direk linki ama...
@muhteşem biraz öyle oldu ama yakın zamanda ecchi çevirmek istiyorum bende veya bir fantastik...
@muhteşem biraz öyle oldu ama yakın zamanda ecchi çevirmek istiyorum bende veya bir fantastik...
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Ecchi çevirmek istiyorsan tavsiyem GTO nun ilk serisidir...5 bölümlük bir OVA serisi zaten...Tanıtımı aşağıdaki adresten bulabilirsiniz...
http://www.anime.gen.tr/animetanitim.php?id=582
http://www.anime.gen.tr/animetanitim.php?id=582
fudy- Isınan üye
Ruh Hali :
Ecchi çevirmek istiyorsan bendende Green Green önerisi var. Güzel olur.
Seçimler, farklı farklı hoş olmuş. Hiç sorunla karşılaşmayın (bkz. ben). İyi çalışmalar.
Seçimler, farklı farklı hoş olmuş. Hiç sorunla karşılaşmayın (bkz. ben). İyi çalışmalar.
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
o.0 Hayırlı olsun "Arıkan" Umarım yıllarca gider grup Bazı gruplar sama saçma nedenlerden kapanıyor, umarım kapnmazda yıllarca biizmle beraber olur.
"mavilynx" İmzan çok hoşuma gitti hala Chrono Cross bilen var mı dedim. Fakat bir tek "Kid" karakterini gördüm başka bir oyunu falan mı yoksa ben mi "Chrono Cross" olarak görüyorum. Nerde bizim "Sergie"
"mavilynx" İmzan çok hoşuma gitti hala Chrono Cross bilen var mı dedim. Fakat bir tek "Kid" karakterini gördüm başka bir oyunu falan mı yoksa ben mi "Chrono Cross" olarak görüyorum. Nerde bizim "Sergie"
Sonvaynard- Süper Animeci
Ruh Hali :
hadi hayırlısı bakalım gençler:) dün akşam gezip dolaşacaktım siteyi ama tüm gece boyunca dışarda olduğum için bakamadım... 3 projeyle birden başlamışsınız buda güzel, kolay gelsim bakalım (not:dersleri aksatmayın ha )
hayırlı olsun arıkan çalışmalarınızda başarılar dilerim. artık askerden geldikten sonra çalışmalarınızı indirip izlerim. tabi bayramdan önce bitirdikleriniz olursa indirip izlerim. bende ga rai zero'yu merak ediyorum.
sitenize dün bende üye olmuştum ama üye girişi yapamamıştım ama bugün yaptım çok güzel bir site olmuş vatana millete hayırlı olsun diyorum
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
ohoo süper ya hepinize teşekkürler arkadaşlar :D çeviri önerileri için sağolun arkadaşlar büyük ihtimalle bunlar gözönüne alınarak çevirilere başlanacaktır zaten
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası