toradora!
+38
darthminot
Nodame^^
meyday
beyaz54
hione
Çubuk Kraker xD
ecursed
Hanajima
jinxleus
Voodoo_Baby
Desire
bonjour
Ryoko Yoichi
kouta
sakura hime
pikeruchan
LordCha
sera myu
kordiseps
ozman
bLue-Dragon
melancholy
achie-san
Shiniko
Rotea
Engel
Borastus
secret_senshi
cynthia
Seifukusha
vecitasan
Yaser
RoMe
lantis
irem
CHOBiTS
Exile Falcon
spartiate
42 posters
2 sayfadaki 17 sayfası
2 sayfadaki 17 sayfası • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Geri: toradora!
cynthia demiş ki:Fena değil bu anime ama fazla eğlenemiyorum. Tsundere ve Minori hatrına 8 verdim şimdilik. Bi de kapanışı var.
+
10. bölümü ben de CoalGuys'tan izledim ama Faggot'u göremedim ya üstte o_O
zaten subda göremezsin cyn-chan, altyazıyı mkv'den sökersen ancak öyle; comment olarak yazıldığından video oynatırlıken gözükmüyor:)
bu arada celal spoilerını okudumda sanırım aynen düşündüğüm gibi ilerlemiş seri:D
Serkan dediğim gibi olursa:
- Spoiler:
- Taiga ve Takasu kardeş olurlar ve aralarında bir ilişki olmaz.Ami de Takasu ya kalır en azından böyle olmasını isterdim
ben en çok 9.bölümünündeydi galiba yemek hazırlıyolar sakil Kitamura banyodan cıbıldak çıkmış önünde bi havlu beni mi çağırdınız diye minorin elinde cep telefonula fotosunu çekiyo o sırda önündeki havlu düştüğünde olan olay kısmı bitirdi beni ya kardeşime gösterdim o da koptu sonra arkilere gösterdim onlarda koptu bölece güzel bi anime olduğu tescillendi sapıkçaydı ama komikti napim
secret_senshi- Çevirmen
Ruh Hali :
Nedense bazı animeler bir bölüm iyi bir bölüm kötü oluyor index ile toradora'da öyle devam ediyor.
Gerçekten yeni karakter eklemeleri iyi ama neden genelde aptal oluyor bu yan erkek karakterler:D
Gerçekten yeni karakter eklemeleri iyi ama neden genelde aptal oluyor bu yan erkek karakterler:D
Borastus- Yeni Üye
serilerdeki yan erkek karakterler aptal ve sapık oluyor genelde, kızlarda fazla sexy oluyor.
@chobits evet aynen öyle, aklıma tek ouran host club geliyor öyle olmayan gerçi o erkek haremi idi ondan da olabilir.
bu arada seri kitaptan uyarlama ve kitapta epey ilerde.
Yabancı forumlarda birçok spoiler var dikkat etmek gerekiyor( ben bir tane alınca aklım başıma geldi).
bu arada seri kitaptan uyarlama ve kitapta epey ilerde.
Yabancı forumlarda birçok spoiler var dikkat etmek gerekiyor( ben bir tane alınca aklım başıma geldi).
Borastus- Yeni Üye
11.bölümü izledim biraz önce.Birkaç bölümdür güzel gidiyordu ama bu bölüm boş gibi geldi bana.Minorin bizim oğlandan uzak durmaya çalışıyor.Bu bir filizlenmemi yoksa
ben sanmıyorum illede Ami olsun istiyorum ama olmayacak biliyorum.Serkan ve Ben, Ami fan gurubu kuracaz yakında.
ami fan club tabi ki açılmalı ayrıca okul öğrenci konseyi başkanıda aslında çok önemli bir karakter akıldan çıkmamalı(birden geldi aklıma)
11. bölümü izleemedim, şu an altyazısı ile çalışıyorum:D bende akşama izleyip yorum yaparım... şu an cyn'in dediği gibi taiga-ryuuji gibi gidiyor ama baba-anne arasında bir şey olduğu an bu ilişki rafa kalkabilir:D
11. bölümü izleemedim, şu an altyazısı ile çalışıyorum:D bende akşama izleyip yorum yaparım... şu an cyn'in dediği gibi taiga-ryuuji gibi gidiyor ama baba-anne arasında bir şey olduğu an bu ilişki rafa kalkabilir:D
Belkide ikilinin birlikte takılma amaçları gerçekleşir ama tam tersi olcak hissi var bende.Okul başkanıda Serkan dediğin gibi kendini yavaş yavaş gösteriyor.Onu gözlüklüye verelim biz o çocukta ortadan cıksın Tüm kızlar ryuuji kalsın.bu bölümde kendini gösteren uzun saçlı erkekte sanki Ami için hazırlanmış gibi duruyor.Kızı kaparsa üzülürüm baya.
(animede bunu söylediler mi bilmiyorum henüz 6. bölümü seyrettim)
- Spoiler:
- Taiga'nın babası zaten annesi öldükten sonra başka biriyle evlendi, Taiga bu yüzden evden ayrılıp ayrı yaşamak istediğini söyledi. Sonradan boşanırsa bilemem (=__=). Ryuji'nin babasının öldüğüne de inanmıyorum pek çünkü romanda da kesin öldü gibi söylemiyorlar. Mezarına fln ziyaret yapmıyorlar hiç sadece annem öyle söyledi diyor.. vs. Ryuji'nin babasının ortaya çıkmasını istemem gerçi..
@irem dedigin gibi oluyor.
spoiler anime 11.bölüm
spoiler anime 11.bölüm
- Spoiler:
- taiga'nın babası boşanacağını söyleyip tekrar onunla birlikte yaşamasını istiyor
Borastus- Yeni Üye
Borastus demiş ki:@irem dedigin gibi oluyor.
spoiler anime 11.bölüm
- Spoiler:
taiga'nın babası boşanacağını söyleyip tekrar onunla birlikte yaşamasını istiyor
(^_^) iyi bari sevindim..
11 çok güzel bir bölümdü bence.
- Spoiler:
- Yan karakterler artmış, uzun saçlı acayip hoşuma gitti XD Sonunda acayip duygulandım, hele Ryuuji "My father will never come back no matter how much I wish for it" dediğinde...
beyim geldi dedi ki;
bi anime var süper çok komik hatta orda kushida diye bi karekter var dedi
sonra izlemeye başladım xD
ulen bayılıyorum kushidaya ya 11. bölümde ki süperdi xD
bi anime var süper çok komik hatta orda kushida diye bi karekter var dedi
sonra izlemeye başladım xD
ulen bayılıyorum kushidaya ya 11. bölümde ki süperdi xD
Engel- Yeni Üye
valla bence aksine daha eğlenceli olur Final için değil ama en azından bir kere Ami'yle çıkmalı Zaten eninde sonund Taigayla olacağı bellicynthia demiş ki:valla Ryuuji başkasıyla aganigi yaparsa çok fan kaybeder ToraDora!
Exile Falcon demiş ki:valla bence aksine daha eğlenceli olur Final için değil ama en azından bir kere Ami'yle çıkmalı Zaten eninde sonund Taigayla olacağı bellicynthia demiş ki:valla Ryuuji başkasıyla aganigi yaparsa çok fan kaybeder ToraDora!
ami ondan sıkılır büyük bir ihtimalle ama kushida sıkılmaz bu kesin ama ben kushida nın cevvabını çok merak ediyorum
eğer ryuuji olurda taiga ile başlarsa bune len derim xD
ama sanki taiga ryuujiden hoşlanıyo gibi geliyo(11. bölümde bir sahneden anladım)
Engel- Yeni Üye
Taiga da Ryuuji de kendi idealleri olan karakterlere aşık olduklarını sanıyorlar; Kitamura ve Minorin gibi ama aslında aşk değil de bunun hayranlık olduğunun henüz farkında değiller. Kitamura bunun farkında mesela Taiga'nın aslında Ryuuji'yi sevdiğini de biliyor bu yüzden ona arkadaş kalalım dedi. Aslında 8. bölümdeki havuz olayından sonra ikisi de anlar gibi oldu ama sonra yine yok yok arkadaşız biz olarak kıvırdılar. Ee seri devam ediyor tabii.. :p
irem'in dediği gibi seri devam ediyor, ikisininde birbirlerine karşı duygularını anlaması 20-21. bölümü bulur... kitamura-minorin güzel bir çift olur ama:D ami'de artık baksınbaşının çaresine:D
irem demiş ki:Taiga da Ryuuji de kendi idealleri olan karakterlere aşık olduklarını sanıyorlar; Kitamura ve Minorin gibi ama aslında aşk değil de bunun hayranlık olduğunun henüz farkında değiller. Kitamura bunun farkında mesela Taiga'nın aslında Ryuuji'yi sevdiğini de biliyor bu yüzden ona arkadaş kalalım dedi. Aslında 8. bölümdeki havuz olayından sonra ikisi de anlar gibi oldu ama sonra yine yok yok arkadaşız biz olarak kıvırdılar. Ee seri devam ediyor tabii.. :p
şiddetle katılmakdayım
Engel- Yeni Üye
Ayrıca Kitamura birini seviyor ve Ami bunu biliyor. romanda Ami'nin Ryuuji'ye asılma sahnesinde kimse benim normal halimi bilip yanımda durmaz diyor Ami. Ryuuji niye Kitamura varya diyor o senin normal halini biliyor. o da Yuusuke'Nin zaten biri var.. gibi bir şey söylüyor ama kim olduğunu söylemiyor taiga'yı mı kastedior, yoksa minorin mi.. bilemioruz.. sanki minori gibi geliyor bana ama student council president da olabilir.. kitap da kitamura'Nın başkana olan hayranlığından cok bahsedilior.
2 sayfadaki 17 sayfası • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
2 sayfadaki 17 sayfası