Nodame Cantabile için 2 Live Action film
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Nodame Cantabile için 2 Live Action film
Ninomiya Tomoko'nun mangası Nodame Cantabile'ın 2010 yılında yayımlanacak iki live-action filme uyarlanacağı konusunda yeşil ışık yakıldığı açıklandı. Filmler 2006 yılında yayımlanan TV drama serisi ve bu yıl yayımlanan Nodame Cantabile Shinshun Special in Europe TV özel bölümünün devamı olacak. Ueno Juri ve Tamaki Hiroshi, Nodame ve Chiaki'yi canlandırmaya devam edecekler. İlk film Ocak 2010'da, ikinci film ise 2010 baharında gösterime sunulacak.
Nodame Cantabile'ın 2. sezon animesi hala devam ederken ve 3. sezonun uyarlanacağı duyurulmuşken, manga Ninomiya Tomoko'nun geçtiğimiz aylarda doğum yaparak bir erkek çocuğuna sahip olduğundan mangaka bir süreliğine Nodame Cantabile'a ara verdiğini açıklamıştı.
(Bu haberi de Nodame'ye LA isteyenler için bekletmeden yazıyım dedim mukya ^_~)
Kaynak ANN
Nodame Cantabile - Drama Wiki
Geri: Nodame Cantabile için 2 Live Action film
Bu habere çok sevindim gerçekten. Nodame Cantabile'in dizisini yerlere yatarak izlemiştim. Haber için sağol.
Amanın Juri'm Ueno'm olurda izlemezmiyim
Mirihu'da var mı
Mirihu'da var mı
gyabooo mangayi uzun bir sure beklicez desene tamda ilginc olaylar baslamisdi
Nodame^^- Aktif üye
Ruh Hali :
Tam da hepsinden önce live-action'ı izlerim diyecekken devamı olduğunu gördüm. Baştan başlayıp hepsini bir hazmetmek gerek. Çok geçmiş ya çıkış tarihi.
Haber için teşekkürler.
Haber için teşekkürler.
Shiniko- Süper Animeci
Ruh Hali :
Evet mangada ilginç olaylar başlamıştı... nodame "past love" dediğinde beni yerlere yatırdı çok merak ediyorum neler olucak. Tomoko sensei bebeğini çabuk büyütsün ya da çok uslu olsun
1 sayfadaki 1 sayfası