Naruto anime serisi Crunchyroll'da Japonya ile aynı gün İngilizce altyazılı yayımlanacak
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Naruto anime serisi Crunchyroll'da Japonya ile aynı gün İngilizce altyazılı yayımlanacak
TV TOKYO, İngilizce altyazılı Naruto anime serisini kendi yayımlamalarından bir saat sonra Crunchyroll sitesinde yayımlayacağını açıkladı. 8 Ocak 2009 tarihinden itibaren Crunchyroll'a ödeme yaparak üye olanlar Japonya'da yayımlandıktan bir saat sonra Naruto serisini altyazılı olarak seyredebilecek. Ödeme yaparak üye olmayanlar ise yedi gün sonra, Crunchyroll'da ücretsiz olarak seyredebilecekler.
Bu gelişme diğer online video servislerinden Joost ve Hulu'nun Viz Media tarafından aynı bölümleri ücretsiz olarak yayımlamalarıyla kesişiyor.
Viz Media 15 Ocak 2009'dan itibaren resmi Naruto.com sitesinden yeni bölümleri ücretsiz olarak yayımlayacağını açıklamıştı.
8 Ocak'dan itibaren Crunchyroll, kullanıcıların eklediği videoları ve diğer içerikleri kabul etmeyi durduracak ve sadece telif hakkı sahiplerinin eklediklerini yayımlayacak. Gonzo ve Toei Animation ise animelerini Crunchyroll'da yayımlamaya karar vermiş olan iki diğer büyük Japon telif hakkı sahipleri.
BB Watch, TV Tokyo'nun Naruto ve Gintama da dahil olmak üzere beş anime serisini Japonya ile aynı gün yayımlayacağını açıkladı.
Dattebayo fansub grubu ise bu gelişme karşısında artık Naruto'yu altyazılı bir şekilde yayımlamayacağını açıkladı (Dattebayo'nun sözüne ne kadar inanılır o ayrı bir mevzudur).
Kaynak ANNDattebayo to Drop Naruto Effective 1/15/2009
Bu gelişme diğer online video servislerinden Joost ve Hulu'nun Viz Media tarafından aynı bölümleri ücretsiz olarak yayımlamalarıyla kesişiyor.
Viz Media 15 Ocak 2009'dan itibaren resmi Naruto.com sitesinden yeni bölümleri ücretsiz olarak yayımlayacağını açıklamıştı.
8 Ocak'dan itibaren Crunchyroll, kullanıcıların eklediği videoları ve diğer içerikleri kabul etmeyi durduracak ve sadece telif hakkı sahiplerinin eklediklerini yayımlayacak. Gonzo ve Toei Animation ise animelerini Crunchyroll'da yayımlamaya karar vermiş olan iki diğer büyük Japon telif hakkı sahipleri.
BB Watch, TV Tokyo'nun Naruto ve Gintama da dahil olmak üzere beş anime serisini Japonya ile aynı gün yayımlayacağını açıkladı.
Dattebayo fansub grubu ise bu gelişme karşısında artık Naruto'yu altyazılı bir şekilde yayımlamayacağını açıkladı (Dattebayo'nun sözüne ne kadar inanılır o ayrı bir mevzudur).
Kaynak ANNDattebayo to Drop Naruto Effective 1/15/2009
Geri: Naruto anime serisi Crunchyroll'da Japonya ile aynı gün İngilizce altyazılı yayımlanacak
Yine çok güzel bir haber demek isterdim ama demiyorum, diyemiyorum. Şimdi crunchyroll'a para verip üye olmak lazım ona mı üzülsem yoksa para vermeyip 7 gün sonra izlemenin çok acı olduğuna mı yansam. Bunları da geçtim üyelerin yolladığı videoların da eklenemeyecek olması en büyük şok bence.
Neyse diyelim, Naruto'yu takip etmiyorum zaten.
Neyse diyelim, Naruto'yu takip etmiyorum zaten.
Shiniko- Süper Animeci
Ruh Hali :
Geri: Naruto anime serisi Crunchyroll'da Japonya ile aynı gün İngilizce altyazılı yayımlanacak
Ben de naruto'yu takip etmiyorum haberin en şok edici yani gerçekten üyelerin video ekleyemeyecek olmasıydı.. T_T
Ama belki de üyeler eklemeyince yayımcılar eklemeye başlar bu şekilde..
Ama belki de üyeler eklemeyince yayımcılar eklemeye başlar bu şekilde..
1 sayfadaki 1 sayfası