görev yöneticisini açamıyorum XD İMDATTTTTTTTTTT
+2
edemirci44
savage garden
6 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
görev yöneticisini açamıyorum XD İMDATTTTTTTTTTT
arkdaşlar laptopumda görev yöneticisini açamıyorum XD kayıt defterine giriş de yapamıyorum lütfen yardım edin nolurrrrr XD görev yöneticisi sekmesi yok ctrl alt delete yaptığımda :S
Geri: görev yöneticisini açamıyorum XD İMDATTTTTTTTTTT
BGilgisayırnda büyük bir sorun varsa nasıl internete rahat birşerkilde giriyorsun. Neyse bilgisayarı yeniden başlat başlarken f5 tuşuna bas güvenli kipten giriş yap ondan sonra 1-başlat çalıştır msconfig yaz başlangıç kısmından aktif olan progarmaları kaldır. 2-Bütün antivirüs programlarınıda kaldır.Görünüşe göre işe yaramıyorlar.3-Advanced WindowsCare veya Advanced SystemCare bir programla sistemi karalı hale getirmelisin.4-Dandik olmayan bir antivirüs programı kurmalısın.5-Window Washer gibi bir programla geçmişi temizlemelisin 6-Hala sorun veriyorsa bilgisayartı bence yeniden kur.
Malwarebytes' Anti-Malware taratabilirsin.
Malwarebytes' Anti-Malware taratabilirsin.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
abi laptoptan bağlanmıyorum masaüstündne bağlanıyorum ondan sorun yok XD hemen dediklerini uyuguluyorum laptopuma tenk yüğ XD
abi malwarebytesı bile yükledim dediklerini harfi harfine yaptım olmadı yine :S
Bne burda olsa yapardım.Neyse artık son şıkı uygulayabilrsin.Güvenli kipte giryorsa senin için gerekli herşeyi yedekle.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Üzgünüm. Kolaylıklar dilerim.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Arpa olsa yardım ederdi sana Aikutto yazık sana yaa
Harusame- Aktif üye
Ruh Hali :
ne yaptımsa olmadı kayıt girdisi .reg uzantılı dosyaları kabul etmiyor XD
Panda antivirüs 2009 la taradın mı bilgisayarı.
kuramıyorum kurdurtmuyor onu güvenli kipte bile :S
O zaman internet cafeye gidiyosun "windows xp sp2 cd si istiyorum" diyosun. Sp 2 istiyorum demezsen sana 2001 yılının cd sini veriyolar Sonra gel eve formatı bas
çok biliyorsun sen aykut uyma buna yanlış işler yaptırtcak sana xD
Harusame- Aktif üye
Ruh Hali :
Aykut. benim çözüm biraz klişe. aslında çözüm değil. ctrl alt delete yapma. Görev çubuğuna sağ tıkla, sonra görev yöneticisine tıkla. bakalım olacak mı? İngilizce ise "task manager"a tıkla.
orda öyle bi seneçek yok önceden denemiştim zaten yine de saol Fatih ^^
Aykut ben ciddi söylüyorum internet cafe den xp cd si alıp formatlayacaksın. Başka alternatifin kalmadı.
peki öyleyse ünive gidince arkadaşa yaptırırım ^^ herkese tenk yüğm binlerce kezz:D
Aykut, bir de şöyle dene:
windows + r kombinasyonu yap. windows tuşu: ctrl ile alt arasındaki tuş.
açılan satıra C:\Windows\System32\taskmgr.exe yazıp enter'a bas.
windows + r kombinasyonu yap. windows tuşu: ctrl ile alt arasındaki tuş.
açılan satıra C:\Windows\System32\taskmgr.exe yazıp enter'a bas.
dediğini yaptım:
görev yöneticisi, yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı. :S
görev yöneticisi, yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı. :S
Bilgisayarda yönetici değil, misafir hesabı kullanıyorsun galiba. Ondan göstermeyebilir.
Kullanıcı hesaplarıyla ilgili bir durum var. Normalde ben yönetici hesap kullanıyorum. Misafir hesap oluşturulurken belli erişimleri ksıtlayabiliyorsun fakat kısıtlanan özelliklerin nasıl açılacağını bilmiyorum. Ama muhtemelen herhangi bir yönetici hesapla oturum açıp, misafir hesapların özellikleri değiştirilerek bu düzeltilebilir.
Senin bilgisayarında, kendi kullandığın hesap dışında başka hesap var mı? Mesela abin, baban falan yönetici hesabına sahipse onların şifresini al, onların oturumunu aç. Sonra kullanıcı hesapları bölümüne gir, sana ait asıl hesabı bul, özellikleri değiştirip değiştiremediğine bak.
Bu arada xp kullanıyorsun diye varsayıyorum, ona göre
Oturum açma ekranında başka bir hesap görünmüyorsa şunu dene:
-Eğer oturum açma ekranı eski usül ise, yani hem kullanıcı adını, hem de şifreni yazdığın/ya da yazabildiğin pencere şeklindeyse işin kolay. Kullanıcı adı olarak Administrator yaz. Şifre kısmını boş bırak ve ENTER'a bas. Şifre kısmını boş bırak dedim çünkü muhtemelen şifre koyulmamıştır. Şifre kabul edilmediyse şifreyi öğrenmeye bak Windows'u kim kurduysa o bilir.
-Eğer oturum açma ekranı yeni usül ise, yani kullanıcıların isimleri kenarda görünüyor, isteyen kendi ismine tıklıyor ve sadece şifresini giriyorsa bu iş zor. Çünkü orada administrator ismini göremiyorsan administrator hesabına giremezsin de.
Yapman gereken, kendi oturumundayken kullanıcı hesapları ayarlarına girmek. "Karşılama ekranı" ya da "oturum açma ekranı" diye bir yer olacak. Onu eski, klasik çağrışımı yapan ayara getir. TABİ BU AYARLARA ERİŞEMİYOR da olabilirsin, zira görev yöneticisini kurcalaman engelleniyorsa onu da kurcalaman engelleniyor olabilir.
Engellenmemişse bir üst paragrafta yazdıklarımı yap. Yok, ayarlara giremiyorsan son bir çare daha var: Bilgisayarı güvenli kipte başlat. Böylece, hatırladığım kadarıyla, windows oturum açma ekranında eski usül karşılama göreceksin. Yani hem kullanıcı adını, hem de şifreni kendin yazabileceğin pencere gelecek. Senin de tahmin ettiğin gibi, isim olarak Administrator, şifre olarak da varsa bir şifre onu yazarak, yoksa boş bırakarak enter'a basıyoruz. Sonra doğruca kullanıcı hesapları ayarlarına gidiyoruz. Sana ait hesabın erişim kısıtlıklarını kaldırıyoruz.
İnşallah faydası olur. Dene bakalım.
Senin bilgisayarında, kendi kullandığın hesap dışında başka hesap var mı? Mesela abin, baban falan yönetici hesabına sahipse onların şifresini al, onların oturumunu aç. Sonra kullanıcı hesapları bölümüne gir, sana ait asıl hesabı bul, özellikleri değiştirip değiştiremediğine bak.
Bu arada xp kullanıyorsun diye varsayıyorum, ona göre
Oturum açma ekranında başka bir hesap görünmüyorsa şunu dene:
-Eğer oturum açma ekranı eski usül ise, yani hem kullanıcı adını, hem de şifreni yazdığın/ya da yazabildiğin pencere şeklindeyse işin kolay. Kullanıcı adı olarak Administrator yaz. Şifre kısmını boş bırak ve ENTER'a bas. Şifre kısmını boş bırak dedim çünkü muhtemelen şifre koyulmamıştır. Şifre kabul edilmediyse şifreyi öğrenmeye bak Windows'u kim kurduysa o bilir.
-Eğer oturum açma ekranı yeni usül ise, yani kullanıcıların isimleri kenarda görünüyor, isteyen kendi ismine tıklıyor ve sadece şifresini giriyorsa bu iş zor. Çünkü orada administrator ismini göremiyorsan administrator hesabına giremezsin de.
Yapman gereken, kendi oturumundayken kullanıcı hesapları ayarlarına girmek. "Karşılama ekranı" ya da "oturum açma ekranı" diye bir yer olacak. Onu eski, klasik çağrışımı yapan ayara getir. TABİ BU AYARLARA ERİŞEMİYOR da olabilirsin, zira görev yöneticisini kurcalaman engelleniyorsa onu da kurcalaman engelleniyor olabilir.
Engellenmemişse bir üst paragrafta yazdıklarımı yap. Yok, ayarlara giremiyorsan son bir çare daha var: Bilgisayarı güvenli kipte başlat. Böylece, hatırladığım kadarıyla, windows oturum açma ekranında eski usül karşılama göreceksin. Yani hem kullanıcı adını, hem de şifreni kendin yazabileceğin pencere gelecek. Senin de tahmin ettiğin gibi, isim olarak Administrator, şifre olarak da varsa bir şifre onu yazarak, yoksa boş bırakarak enter'a basıyoruz. Sonra doğruca kullanıcı hesapları ayarlarına gidiyoruz. Sana ait hesabın erişim kısıtlıklarını kaldırıyoruz.
İnşallah faydası olur. Dene bakalım.
peki dediklerini uygulayacağım harfi harfine hadi hayırlısı ssen süpersin fatih ::
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 2 sayfası