CODE GEASS ALTYAZI?
+8
Unde®kaN
Shiniko
digigirl
hien
Kermbey
ozman
spartiate
LordCha
12 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
CODE GEASS ALTYAZI?
Code Geass'ın altyazıları bir süredir sadece 15'inci bölümde.Acaba devamını bu forumda yapan var mı?
Geri: CODE GEASS ALTYAZI?
yapan var lordcha ama kendisi sanırım dersleri nedeniyle bayağı meşgul bir süredir... onun için tamamlanma süresi şu an net değil...
anime dll de 21nci bölümde yakında seriyi bitirecekler...
ozman- Süper Animeci
Ruh Hali :
animedll seriyi bitirdi fakat bir süredir forum açılmıyor ve bu beni endişelendiriyor
Kermbey- Aktif üye
benide...harıl harıl code geass sezon 1 altyazılarını arıyorum
hien- Mesaj Sayısı : 2
Ruh Hali :
code geas sezon 1 altyazı varmı ??
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
15e kadar bizim sitede var; tamamı ise fansub olarak anidll tarafından yapıldı... ama altyazıyı ayrı olarak verip vermeyecekleri konusunda bir bilgim yok...
Anidll'nin çalışmasını tavsiye ederim, cidden güzel çevirmişler. Bizim çevirileri göremedim ama bizimkiler de iyidir.
Shiniko- Süper Animeci
Ruh Hali :
bizimkilerde gayet iyi ben ondan devam ettim 15'e kadar
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
ee peki 15ten sonrası çeviren varmı ???
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
arkadaşlar indirdiğim altyazıda mı problem var çünkü 4.bölüme kadar iyi gidiyor ama 5 dahil sonra altyazı görmüyor. bsp + gom hepsinde aynı. sorun ne ola bilir acaba?
mpclassic ile denedin mi alchemist? ben en çok ona güvenirim bu konularda:D
evet, bak bunda oldu işte ama neden diğerlerinde olmadı onuda araştırmak lazım. sağolasın spartiate...
Alchemist demiş ki:evet, bak bunda oldu işte ama neden diğerlerinde olmadı onuda araştırmak lazım. sağolasın spartiate...
ne demek alchemist, iyi seyirler:) özellikle ass uzantılı altyazılar için mpclassic tavsiye ederim her zaman...
sitedekiler zaten srt olarak verildi.15 inci bölüme kadar var zaten onlardada sorun yok
indirdiğim altyazılar dvxplanet ve türkçealtyazı sitelerinde idi amma ve lakin her ikisi de 4. bölüme kadar altyazı çalışıyor (bsp +gom), sonrası ise görmüyor. lakin mpclassic görüyor. neyse benim sormak istediğim şu arkadaşlar..
Code geass animesine başladım ama herhalde 2 tane bu. birisi 2006 ve 2008 yapımları. benim izlediyim herhalde 2006 yapım. 1. sezon 25 bölüm ve 2.sezon 25. bölüm var bunda. ancak çeviriler nedense 15. kadar. neden acaba? birde izleyen 2006 ve 2008 farkı varmı acaba..sonra izlememize pişman olmayalım
Code geass animesine başladım ama herhalde 2 tane bu. birisi 2006 ve 2008 yapımları. benim izlediyim herhalde 2006 yapım. 1. sezon 25 bölüm ve 2.sezon 25. bölüm var bunda. ancak çeviriler nedense 15. kadar. neden acaba? birde izleyen 2006 ve 2008 farkı varmı acaba..sonra izlememize pişman olmayalım
Niye daha önce atılan mesajları okumuyorsunuz anlamıyorum.
Code Geass 1. Sezon Türkçe Altyazılar
Code Geass 2. Sezon Türkçe Altyazılar
Alchemist bu tür soruların en basit cevabı www.anime.gen.tr , www.anidb.net, www.animenewsnetwork.com gibi anime database siteleridir.
Code Geass 1. Sezon Türkçe Altyazılar
Code Geass 2. Sezon Türkçe Altyazılar
Alchemist bu tür soruların en basit cevabı www.anime.gen.tr , www.anidb.net, www.animenewsnetwork.com gibi anime database siteleridir.
okudum arkadaşım.. verdiyin linkleri biliyom zaten, indirdim ama dediyim gibi bunlar 15. kadar ve en sonuncu paketse yazılar kaymış hepsinde...
ayrıca verdiyin bilgiler içinde tşk
ayrıca verdiyin bilgiler içinde tşk
dediğim gib 1.sezon paket olarak var ama yazılar hepsinde kaymış durumda ve AniTABU Fansub çevirmiş. bende alternatif arıyorum..
1.sezonun srt olarak altyazılarının tamamı varsa harika olur.Ben sürelerdeki kaymaları hallederim.Nerede bulabilirim?
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 2 sayfası