Osananajimi
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Osananajimi
Osananajimi
幼馴染 【おさななじみ】
Romantik anime ve mangalarda genelde karşımıza çıkan bir karakter türü; osananajimi kahramanın eski oyun arkadaşı, çocukluk arkadaşı anlamına gelir. Genelde bu "ahaha sadece çocuk arkadaşım.." denilen karaktere aslında aşık olunmuştur ve tabiiki "osananajimi" de kendisini sevmektedir ama karşılıklı olarak cesaret edip dile getirememektedirler.
幼馴染 【おさななじみ】
Romantik anime ve mangalarda genelde karşımıza çıkan bir karakter türü; osananajimi kahramanın eski oyun arkadaşı, çocukluk arkadaşı anlamına gelir. Genelde bu "ahaha sadece çocuk arkadaşım.." denilen karaktere aslında aşık olunmuştur ve tabiiki "osananajimi" de kendisini sevmektedir ama karşılıklı olarak cesaret edip dile getirememektedirler.
Geri: Osananajimi
Osanajimiyi hiç duymamıştım. benim izlediğim animelerde şu ana kadar görmedim.
Index başlığına yazıyım diyordum, ama kilitlenmiş.
Buraya yazıyım: çok yabancı tabirlerden ziyade, insanların günlük konuşmalarındaki tabirlere de yer verseniz iyi olur.
Mesela : ittekimasu, tadaima, goçisousama, odaijini falan.
Index başlığına yazıyım diyordum, ama kilitlenmiş.
Buraya yazıyım: çok yabancı tabirlerden ziyade, insanların günlük konuşmalarındaki tabirlere de yer verseniz iyi olur.
Mesela : ittekimasu, tadaima, goçisousama, odaijini falan.
Geri: Osananajimi
hmmm bu kelimeyi ilk kez duydum ama, najimi dost demektir zaten. najimu fiili de birisine yakınlaşmak anlamına gelir. artık geriye osana kısmı kaldı. bir de blood+ tan duyduğum bir laf vardı, nan kuru nai sa. anlamı da "herşey bir şekilde olacağına varır", gibi birşeydi galiba. tabi ada dili karışmış hali.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası