Klavye sorunu
4 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası
Klavye sorunu
Arkadaşlar laptop'un klavye yazısında bir karakter sorunu var.Mesela klavyede ''uıo'' tuşlarına bastıgımda bu harfler yerine ''56*'' çıkmakta.Sonra ''jklş' basdıgımda ''123-'' çıkmakta falan filan böyle gidiyor.Araç çıbıgında dil seçenegi tr yani bide.Nedir acaba sorun kesin kolaydırda
SPAWN-TheUndead- Meiji Fansub
Ruh Hali :
Geri: Klavye sorunu
fn ve numlock tuşlarına aynı anda basmayı denesene bir patron... :S atış serbestXD
K'dir...eyw XD
Ruh Hali :
Laptoplardaki bir sorun dediğini gibi FN tuşu ile olayı çözebilirsin ilk kez başıma geldiğinde delirmiştim böyle sinirden laptopu parçalayacaktım
K ya basıyorsun 2 çıkıyor
K ya basıyorsun 2 çıkıyor
Yav vista alt çubugunda sağ köşede bilgilendirme kutusu tanımlı bir simge var.O simge ikide bir reklam çıkartıyor bana.Simgeyi kapatamıyorum anca çift tıkladıgımda http://www.explorerstartpage.com/sorucevap/ sitesi çıkıyor.
Ekle kaldırda yok bulamadım.Ayrıca ctrl alt del yapıp görev cubugu dediigmde görev çubugu 2 sn çıkıyor ama sonra kendiliginden kapanıyor.Anlıyacagınız çok sinir bozucu işler.Ne oldugunu tahmin eden varmı?
Ekle kaldırda yok bulamadım.Ayrıca ctrl alt del yapıp görev cubugu dediigmde görev çubugu 2 sn çıkıyor ama sonra kendiliginden kapanıyor.Anlıyacagınız çok sinir bozucu işler.Ne oldugunu tahmin eden varmı?
Ruh Hali :
Virus programları ile falanmı taratmalıyım?Virus programı kullanmıyorum.Standart vista.
Ruh Hali :
oooo bittin sen o zaman patron, istersen basit free bir programla başla, mesela ad-aware see olabilir... hem güzeldir hemde beleş
Hiçbirşey bulmadı Spy girdikten sonrada temizleyebilecek sağlam bir program lazım.Formatlıcam ya daha fazla ugraşamam.Gerçi driver sorunu var ama bakcam bi çaresine artık.Baktıgım hiçbir program bulamadıki silsin spy'yi.
Ruh Hali :
ilginç:S başa bela valla bu işler, bir girdikten sonra kurtuluş olmuyor, asalak gibi yapışıyorlar bilgisayara:s aslında birde hijackthis ile taratıp log dosyasını gönderirsen belki çözüm üretebiliriz:S
Hmm onuda denerim.Rapidden bile download yapamıyorum god damned.
Ruh Hali :
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası