Vista ile DVD yazmak T__T
+2
Hitokiri
cynthia
6 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası
Vista ile DVD yazmak T__T
şu lanet olası Vista'yla DVD yazamıyorum :/ DVD yazıcısı var bu arada, onu da söyleyeyim şimdiden. Daha önce "tesadüf" eseri ile DVD yazmıştım. Yazana kadar da birkaç tanesi bozuldu zaten.
Birisi nasıl DVD yazacağımı anlatabilir mi? Başka sitede koyulmuş resimli anlatım linki de olabilir. Bir şekilde adam gibi öğrenmem lazım, torrent alarm veriyor artık.
Birisi nasıl DVD yazacağımı anlatabilir mi? Başka sitede koyulmuş resimli anlatım linki de olabilir. Bir şekilde adam gibi öğrenmem lazım, torrent alarm veriyor artık.
Geri: Vista ile DVD yazmak T__T
Vista nın kendi yazma programı ile yazabilirsin ya da Nero Micro öneririm.
İşte, Vista'nın kendi DVD yazma programı olsa bile nasıl çalıştırılacağını, onu geçtim ismini bilmiyorum. Neyse bakayım Control panel'den DVD yazıcı programı var mı diye.
edit
Bulamadım öyle bi' program. Nero'yu deneyeyim. Teşekkürler ilgilendiğin için.
edit
Bulamadım öyle bi' program. Nero'yu deneyeyim. Teşekkürler ilgilendiğin için.
Sol menüde "Yazdır" diye bir seçenek olması lazım.Şuan XP'deyim o yüzden tam olarak anlatamıyorum.Vista olan biri gösterirse daha açıklayıcı olur.
Nero'yu o siteden yükledim ama serial code istiyor şimdi. Nasıl halledebilirim bunu? T_T
http://www.windows-vista-tips-and-tricks.com/vista-burn-dvd.html
şu adrese bir baksana cyn işine yarayabilir, bende de vista olmadığından yardımcı olamıyorum...
şu adrese bir baksana cyn işine yarayabilir, bende de vista olmadığından yardımcı olamıyorum...
Hallettim sanırım, Nero'dan dosya yazmayı deniyorum şimdi. Teşekkürler yine de.
(Ayrıyetten bilgisayarımı acilen XP'ye çevirmem lazım)
(Ayrıyetten bilgisayarımı acilen XP'ye çevirmem lazım)
Bence bedava olan ImgBurn programını kullan. Her türlü yazma işlemini rahatça gerçekleştirebilirsin. Nero veya Vista'nın yazıcısı gibi hantal değildir. Birkaç yıldır bu programı kullanıyorum ve çok memnunum.
Ashampoo Burning Studio önerimdir.Bunu kullandıktan sonra neroyu bırakmıştım. ImgBurn de güzel bir programdır.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Neronun bazı sürümleri son sürümler de dahil vistada sorun çıkarabiliyor, kazaskerin dediği programı deneyebilirsin.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası