h264-x/vid ile encoding
+4
kouta
spartiate
edemirci44
rockchu
8 posters
AnimeManganTR :: ANİME BÖLÜMÜ :: Anime Fansub ve Türkçe Altyazı :: Fansub-Çeviri Yardım :: Fansub Yardım
1 sayfadaki 1 sayfası
h264-x/vid ile encoding
Bu video sizlere fikir vermek amacı ile hazırlanmıştır. Videodaki h264 ayarları defaulta yakın değerlerdedir h264 için önerilen bitrate değeri standart SD bir raw içindir elinizdeki videonun çözünürlüğü bitrate i vb. bu değerin değişmesini gerektirebilir. Encode işlemleri ile ilgili daha detaylı bilgi için http://www.doom9.org/ ve yerli forumları ziyaret etmeniz yararlı olacaktır.
En son rockchu tarafından C.tesi 10 Ocak - 20:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
Geri: h264-x/vid ile encoding
Teşekkürler.Selman güzel anlatımlarını bekliyorum.Bu işin düzgün bir şekilde anlatılması gerekiyor.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Ne demek görevimiz
Ruh Hali :
bazen avs script gerekiyor onuda anlatsan ıyı olurdu.
kouta- Isınan üye
kouta demiş ki:bazen avs script gerekiyor onuda anlatsan ıyı olurdu.
Zaten bitirmek üzere olduğum bir fansub rehberim mevcut orada aegisub kullanımından encode sırasında çıkabilecek sorunların çözümlerine kadar detaylı bir yelpazede anlatıyorum. Bu sadece sizin x264 codecte nereye bitrate degeri yazılır ? sorunuza cevap verirken birde yanında x/vid anlatayım diye hazırladığım basit bir video.
Ruh Hali :
Bence gereksiz ve zor bir program bundan daha iyi programlar da var
Sercan- Isınan üye
Ruh Hali :
Fansub yapım rehberi?
Öncelikle kapsamlı bir rehber hazırlıyor olduğunuz için teşekkür ederim. Çünkü bu işi yapmak isteyipte bilmediği için düzgün işler çıkaramayanlar çok. Bende fansub yapmak istiyorum, fakat bu konuyu çok iyi bilmediğim için tamamen başlayabilmiş değilim. Umarım en kısa zamanda rehberi hazırlamayı bitirebilirsinizde, ben de animeseverlere katkıda bulunabilirim. Teşekkürler...
darkpincers- Mesaj Sayısı : 17
2 pass yaptığın zaman 2. pass'a neden ayrı bir isim veriyorsun....O zaman iki ayrı dosya meydana gelir....
Roronoa Zoro- Soul of Anime
AnimeManganTR :: ANİME BÖLÜMÜ :: Anime Fansub ve Türkçe Altyazı :: Fansub-Çeviri Yardım :: Fansub Yardım
1 sayfadaki 1 sayfası