eskilerden
2 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: İstekler
1 sayfadaki 1 sayfası
eskilerden
Ya arkadaşlar kuzenlerle konuşurken bir animeden bahsettiler(Tam anime mide bilmiorum ama yüksek olasılıkla ölyedir)
Boksla ilgili.İşte genç bi çocuk usta falan.Çocuk heycanlı, yaramaz bi tip.Ustada hep bişiye üzgün ama çok gizemli bi tipler vardır onlardan.
İşte bi sahneyi anlattılar.Çocuk ustasına hızını göstermek için gelio işte hocam bakın falan birden ordan geçen bi sineğe yumruğu çakıo.sinek ileri falan gitmio dierk yere düşüyor.Hocası gelio.Çocuk heycanlı.Birden bi dalıyor çocuğun ağzını burunu kırıyo sonra 'Bir daha güçsüzlere zarar verdiğini görürsen ağzını burnunu kırarım' diyor.
Tabi ben bu sahneden sonra koptum.Biliosanız lütfen paylaşın.
Boksla ilgili.İşte genç bi çocuk usta falan.Çocuk heycanlı, yaramaz bi tip.Ustada hep bişiye üzgün ama çok gizemli bi tipler vardır onlardan.
İşte bi sahneyi anlattılar.Çocuk ustasına hızını göstermek için gelio işte hocam bakın falan birden ordan geçen bi sineğe yumruğu çakıo.sinek ileri falan gitmio dierk yere düşüyor.Hocası gelio.Çocuk heycanlı.Birden bi dalıyor çocuğun ağzını burunu kırıyo sonra 'Bir daha güçsüzlere zarar verdiğini görürsen ağzını burnunu kırarım' diyor.
Tabi ben bu sahneden sonra koptum.Biliosanız lütfen paylaşın.
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Geri: eskilerden
boks olduğuna göre muhtemelen ganbare genkidir
dombilibili- Yeni Üye
Ruh Hali :
AnimeManganTR :: YARDIM :: İstekler
1 sayfadaki 1 sayfası