En Sevdiğiniz Müzik Türü?
+25
senli
mavi_61
!Sweet Cat!
Mahlas_Kafkef
Isot
wiL-
TheCrow
ozman
hibertansiyar
kordiseps
yuuki_cross
Tonwer
KaranlıK
mortifera
Squaw
ihtome
Hei_(BK201)
Ryoko Yoichi
tuuche
cynthia
Susano'o
F.Chopin
black_rainbow
Hanajima
FindaSoul4$ale
29 posters
AnimeManganTR :: KÜLTÜR-SANAT :: Müzik
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
En Sevdiğiniz Müzik Türü?
Nedir?
Ben en çok neo soul akımını seviyorum.
Bunun takibinde blues ve jazz rap geliyor.
Ben en çok neo soul akımını seviyorum.
Bunun takibinde blues ve jazz rap geliyor.
Geri: En Sevdiğiniz Müzik Türü?
Pop,R&B tarzı dinliyorum.
eskiden rock dinlerdim ama artık kulağımı tırmalıyor.
yine bunların yanı sıra türkü ve Türk sanat müziği de dinlerim ^^
eskiden rock dinlerdim ama artık kulağımı tırmalıyor.
yine bunların yanı sıra türkü ve Türk sanat müziği de dinlerim ^^
Hanajima- Aktif üye
Ruh Hali :
metal...
black_rainbow- Isınan üye
Ruh Hali :
klasik,doom metal
F.Chopin- Isınan üye
Ruh Hali :
sanırım bütün tarzları hayatımın bir döneminde dinlemişimdir, şu sıralar en sık dinlediklerim genelde country blues, japonyadan shima-uta'lar ada şarkıları (yumuşak ve dinlendirici), ve tam olarak tarzlarının isimlerini bilmiyorum ama secret garden ve blackmore's night tarzı gruplar. yine dinlendirici.
Susano'o- Çevirmen
Ruh Hali :
Rock ve Metal dinlerim genelde ama illa bunlar dışında müzik dinlemem demem. JPop çok seviyorum mesela. Rock ve Metalde de türe pek bakmam, beğenirsem dinlerim. Rock'ta sevdiğim türler Alternative Rock, Hard Rock; metalde sevdiğim türler ise Gothic, Melodic Death ve Doom. Gothiic metal gruplarında kadın vokallileri pek beğenmyorum (ama Türk grup Catafalque'ın solistinin mükemmel bir sesi var). Paradise Lost, Tiamat gibi erkek vokalli olsun gothic metaller.
Dinlediğim müzik türü o anki ruh durumuma göre değişir. Ama şu son zamanlar da, J-pop (o da sadece arashi) hoşuma gidiyor.
Rap, Hip-hop, Blues, Jazz, Rock, bazen Jpop.
Fazla sert değilsede metalede bakarım
Fazla sert değilsede metalede bakarım
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Yabancı olarak bazen metal,çoğunlukla klasik müzik ve siyahların yaptığı müziklerin hepsi.....
Türkçe olarak bazen türkü ve çoğunlukla türk sannat müziği......
Türkçe olarak bazen türkü ve çoğunlukla türk sannat müziği......
Hei_(BK201)- Yeni Üye
Ruh Hali :
çok karışık bir tarzım var güzel bulduğum herşeyi dinlerim.
ağırlıklı metal türleri özellikle finlandiyalı
favoriler : Kalmah, Eria d'or, Estatic Fear,Neun Welten,Lacrimas Profundere,Empyrium,Draconian,Avernus, Inflames,Samael, Saturnus,Ensiferum,Theatre of Tragedy,Tenhi,Tiamat,Dark tranquillity,Illnath,Rotting Christ, Nest, Arch enemy,Catamenia,Battlelore,Dissection,Arcturus,Ancient Rites, Children of bodom, Within temptation, Uaral, Agalloch, Theatre of tragedy, Mylene farmer, Najoua Belyzel,Vivaldi,
hotmix ve only 90 bu iki radyoyu çok severim
ağırlıklı metal türleri özellikle finlandiyalı
favoriler : Kalmah, Eria d'or, Estatic Fear,Neun Welten,Lacrimas Profundere,Empyrium,Draconian,Avernus, Inflames,Samael, Saturnus,Ensiferum,Theatre of Tragedy,Tenhi,Tiamat,Dark tranquillity,Illnath,Rotting Christ, Nest, Arch enemy,Catamenia,Battlelore,Dissection,Arcturus,Ancient Rites, Children of bodom, Within temptation, Uaral, Agalloch, Theatre of tragedy, Mylene farmer, Najoua Belyzel,Vivaldi,
hotmix ve only 90 bu iki radyoyu çok severim
En sevdiğim müzik tarzı Nostaljidir (tabi ki Muazzez Ersoy değil kastım^^) yani yabancı klasikler tercihimdir...
Onun dışında sözler önemlidir benim için içinde yaramazlık yatıyorsa dinlerken kendi kendimeyken beni gülümsetiyorsa o şarkı en sevdiğim şarkılardan birisidir mesela P.Diddy&Christina Aguilera-Tell Me şarkısında olduğu gibi ^^...
Huzur bulmak için genelde Enya dinliyorum ve de Anime OST.larından da bu tarz olanlara hayır demiyorum...
Ama eğlenceye gidiyorsam ya da hareket zamanlarımsa R&B tercihimdir^^
Ek olarak da Notre Dame De Paris müzikalinde (adı üstünde müzikal ^^) yer almış çalışmaları dinlemek en güzel zevklerimden birisidir.
Onun dışında sözler önemlidir benim için içinde yaramazlık yatıyorsa dinlerken kendi kendimeyken beni gülümsetiyorsa o şarkı en sevdiğim şarkılardan birisidir mesela P.Diddy&Christina Aguilera-Tell Me şarkısında olduğu gibi ^^...
Huzur bulmak için genelde Enya dinliyorum ve de Anime OST.larından da bu tarz olanlara hayır demiyorum...
Ama eğlenceye gidiyorsam ya da hareket zamanlarımsa R&B tercihimdir^^
Ek olarak da Notre Dame De Paris müzikalinde (adı üstünde müzikal ^^) yer almış çalışmaları dinlemek en güzel zevklerimden birisidir.
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Genelde British hard rock, delta blues ve trash dinliyorum. Malmsteen benim için başucu müzisyenidir. Spor yaparken jungle ve psy de fena olmuyor xD
mortifera- Çevirmen
Ruh Hali :
Benim kulağım kirlidir bütün türleri dinleye bilirim yeterki iyi olsun, ama hep iyi bulduklarım klasik müzik türkçe yada yabancı ayrıca blues, cazz ve funk müzik çok eğlenceli gelir. ^^
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
rock>metal türevlerinin hepsi! ömrümün sonuna dek böyle olcak bu iş orası kesin
Tonwer- Isınan üye
Ruh Hali :
Hip-hop, R&B, blues, rock, bazı metal gruplarının bazı şarkıları, klasik müzik... ve son zamanlar fransız müziklerine çok sardım. Çok hoş melodileri var
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bende bu fransızlara sardım gerçekden süper melodileri var şarkılarında. ^^
KaranlıK- Süper Animeci
Ruh Hali :
rock , hiphop, nadir rap parcaları ve son zamanlarda animelr sayesınde japonca sarkılara sardım
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Rock müzik seviorum... Ama daha çok Türk Rock...
Linkin Park da hoşuma gidio...
Ama şu sıralar hep anime müziği dinliorum...
Claymore un kapanış müziği... UFF
Bi de Eurovision
Linkin Park da hoşuma gidio...
Ama şu sıralar hep anime müziği dinliorum...
Claymore un kapanış müziği... UFF
Bi de Eurovision
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Genelde heavy-thrash-power metal ve glam dinlemeyi seviyorum. mesela, Iron Maiden, Judas Priest, Mercyful Fate, Nucleer Assult.. gibi.
Bunun yanında classic rock ve gitar virtüözlerini de dinlerim. Hatta başlarında, Malmsteen gelir =)
Onun dışında, animeler dolayısı ile JRock ve alışılmışlığın verdiği özgün müzik dinliyorum.
Bunun yanında classic rock ve gitar virtüözlerini de dinlerim. Hatta başlarında, Malmsteen gelir =)
Onun dışında, animeler dolayısı ile JRock ve alışılmışlığın verdiği özgün müzik dinliyorum.
hibertansiyar- Yeni Üye
Ruh Hali :
sıradışı-hatta sıradışının manyaklarını dinliyorum,kesinlikle manyak uçta gruplar...çok sıradışı olmalılar+
Mesela MSI-ŞArkı adları zaten yetiyor,(dickhead,bitches vs...)
hasta herifler çok sıradışı şeyler çıkarıyor:D
Mesela MSI-ŞArkı adları zaten yetiyor,(dickhead,bitches vs...)
hasta herifler çok sıradışı şeyler çıkarıyor:D
ozman- Süper Animeci
Ruh Hali :
daha çok trash metal seviyorum gerçi metalin her türlüsü hoşta death ve goth bana aşırı ve komik geliyor ama aralarından güzel şeylerde çıkmıyor değil onun haricinde acayip bir sountrack merakım var bunların haricinde eski nostaljik olan rock parçalarını dinlemekte ayrı bir keyif veriyor 60lar.. 80ler şarkılar eskiyince daha mı güzel oluyorlar ne
TheCrow- Mesaj Sayısı : 4
Ruh Hali :
Ben hep ortaya karışık yaparım
Eğlence mekanındaysam R&B tarzı müzik ilgimi çeker,çalışırken bir şeyler okurken ise nostalji (tabi ki de Muazzez Ersoy Nostali serisi değil ) (70'ler,80'ler,90'lar ) dinlemeyi seviyorum,Türkçe müzik de ise Türk Sanat Müziği dinlemeyi seviyorum,Enya'yı ayrıca söylemek isterim ki kesinlikle dinlerken bana huzur veren müziklerimin ''As''ındandır...
Carlos Santana,Julio Iglesias ve de Enrique Iglesias.ı da ayrıca belirtmek isterim onların da yeri ayrıdır kesinlikle...
Pop,Blues,Jazz da dinlerim ayrıca ^_^
Eğlence mekanındaysam R&B tarzı müzik ilgimi çeker,çalışırken bir şeyler okurken ise nostalji (tabi ki de Muazzez Ersoy Nostali serisi değil ) (70'ler,80'ler,90'lar ) dinlemeyi seviyorum,Türkçe müzik de ise Türk Sanat Müziği dinlemeyi seviyorum,Enya'yı ayrıca söylemek isterim ki kesinlikle dinlerken bana huzur veren müziklerimin ''As''ındandır...
Carlos Santana,Julio Iglesias ve de Enrique Iglesias.ı da ayrıca belirtmek isterim onların da yeri ayrıdır kesinlikle...
Pop,Blues,Jazz da dinlerim ayrıca ^_^
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Müzik ya müzik dinlemek iyidir
Normalde R&B R&B R&B derim
Ama cok deli zamanlarımda techno techno techno derim
ve squawa katılıyorum enrique nin yeri kesinlikle ayrıdır
Normalde R&B R&B R&B derim
Ama cok deli zamanlarımda techno techno techno derim
ve squawa katılıyorum enrique nin yeri kesinlikle ayrıdır
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
En Sevdiğim müzik Türü Metaldir. Hangi türleri derseniz " Melodik death metal , Folk Metal, Black Metal ve Death Metal " Bunların yanında diğer türlerin en iyisini de dinlerim. Anime ve sevdiğim oyunların OST ve Sountracklerini de dinlerim. ( En çok Final Fantasy )
Isot- Isınan üye
Ruh Hali :
bende bende bayılırım final fantasy ost lerıneIsot demiş ki:En Sevdiğim müzik Türü Metaldir. Hangi türleri derseniz " Melodik death metal , Folk Metal, Black Metal ve Death Metal " Bunların yanında diğer türlerin en iyisini de dinlerim. Anime ve sevdiğim oyunların OST ve Sountracklerini de dinlerim. ( En çok Final Fantasy )
yuuki_cross- Hiper Animeci
Ruh Hali :
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
AnimeManganTR :: KÜLTÜR-SANAT :: Müzik
1 sayfadaki 2 sayfası