AnimeManganTR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

İnternetten müzik,film,anime indirme dönemi bitiyor...

+19
Mahlas_Kafkef
Çubuk Kraker xD
yuuki cross
scoutcrawler
oTa
F.Chopin
mortifera
AnTiOkSiDaN
KaranlıK
rockchu
spartiate
Rendan
resurgam
ozman
RoMe
Hitokiri
Darkcity87
sakura hime
kordiseps
23 posters

1 sayfadaki 2 sayfası 1, 2  Sonraki

İnternetten müzik,film,anime indirme dönemi bitiyor... Empty İnternetten müzik,film,anime indirme dönemi bitiyor...

Mesaj tarafından kordiseps Çarş. 21 Ocak - 14:38

Bakanlığın teknik altyapısını oturttuğu, hukuki altyapısı için de düğmeye bastığı sistem şöyle işleyecek:

Kullanıcıların bilgisayarlarından hangi şarkı, film veya elektronik kitabı indirdikleri dakika dakika tespit edilecek. Sisteme korsan olarak düşecek olan kullanıcıların IP numaraları belirlenecek. Sonra hangi kullanıcının hangi eseri indirdiği görülecek. Ardından indirimi yapan ve IP numarası tespit edilen kullanıcıya bakanlık tarafından yasal uyarı gönderilerek korsan indirim yapılmaması yönünde uyarılacak. Aynı IP’den korsan indirimin sürmesi halinde ise para cezası, indirim yoğunluğuna göre de hapis cezası uygulanacak...

Kültür ve Turizm Bakanlığı, sanal korsanlığın önüne geçmek için bu çalışmaya başlamış. Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürü Doç. Dr. Abdurrahman Çelik, yasal eksikliklerin tamamlanmasının ardından projeyi şöyle anlattı: “Alacağımız önlemle internet ortamındaki korsan indirimin yüzde 70 oranında önüne geçmeyi hedefliyoruz. Bu konuda ABD ve Avrupa’da uygulanan yöntemler var.Doğrudan internet ortamında MP3 ve video formatındaki dosyaların paylaşımı kontrol ediliyor. Sistem yasal olmayan indirimleri otomatik olarak seçiyor. İlkinde doğrudan kanunla ilgili madde yazılarak, ’yasal bir indirim yapmadınız’ uyarısı yapılıyor. Korsan indirim devam ederse yasal işlem başlatılıyor. affraid

Arkadaşlar ben hala şoktayım... :12w:
kordiseps
kordiseps
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 1596
Ruh Hali : İnternetten müzik,film,anime indirme dönemi bitiyor... Cesur10

İnternetten müzik,film,anime indirme dönemi bitiyor... Empty Geri: İnternetten müzik,film,anime indirme dönemi bitiyor...

Mesaj tarafından sakura hime Çarş. 21 Ocak - 14:52

Mad bu nasıl bişi ya o zaman biz hepimiz önce uyarı alıp sonrada para öderiz gibi geliyor bana hem bir indirimin yasal olup olmadığını biz nasıl bilebiliriz ki biri bana bunu açıklasın
sakura hime
sakura hime
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 2020
Ruh Hali : İnternetten müzik,film,anime indirme dönemi bitiyor... Eglenc10

İnternetten müzik,film,anime indirme dönemi bitiyor... Empty Geri: İnternetten müzik,film,anime indirme dönemi bitiyor...

Mesaj tarafından Darkcity87 Çarş. 21 Ocak - 15:09

bunun Türkiye de satış ve yayın hakkı alınmamış ürünleri kapasamayacağını düşünüyorum yinede belli olmaz buda altyapının korsan ürünü nasıl belirlediğine bağlı ençok mp3 indireler etkilenir herhalde enson anime ost dşındaki mp3 ü 6 ay önce başka birisi için indirmiştim Türkiyede yayınlanan film ve yabancı dizilerde korsan olarak algılanır herhalde animelere dokunacaklarını düşünmüyorum sistem nasıl işliyor anlamış değilim indirdiğin mp3 veya videonun ismine göre içeriğinin korsan olduğunu anlayamazsın dijital imza telif hakkı ve kopya koruması vb. gibi korumlarda dosya internete düştüğüne göre silinmiş olması lazım korsan içeriği nasıl tespit ettiklerini hala anlamış değilim nelerin korsan içeriğe girdiğini daha net açıklamaları lazım
Darkcity87
Darkcity87
Encoder

Erkek Mesaj Sayısı : 274
Ruh Hali : İnternetten müzik,film,anime indirme dönemi bitiyor... Bolunm10

Mesaj tarafından Hitokiri Çarş. 21 Ocak - 15:15

Bununda kolayı var merak etmeyin arkadaşlar.Bu sistem şuan bir çok ülkede zaten mevcut.Peki nasıl oluyorda hâlâ herkes download yapabiliyor dersiniz Very Happy

Çok basit ufak hileler mecvut bu işler içinde.Mesela ben [DB]_Bleach_203_[F97B9991].avi dosyasını çekmek istiyorum ama bakanlığın beni takip ettiğini biliyorum.O zaman dosya adını [DB]_Bleach_203_[F97B9991].avi'dan "Yeğenim Doğum Günü Partisi" diye değiştiriyorum ve download ediyorum.Takip sisteminde benim çektiğim dosya "Yeğenim Doğum Günü Partisi" gözüktüğü için telif hakkıda ortadan kalkıyor Very Happy

Bu en basit yollardan biri Very Happy
Hitokiri
Hitokiri
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 762
Ruh Hali : İnternetten müzik,film,anime indirme dönemi bitiyor... Kimses10

http://www.turkfansub.com

Mesaj tarafından RoMe Çarş. 21 Ocak - 15:20

böyle bir şeyin uygulanması çok zor gibime geliyor, bir de animelerin çoğu zaten lisanssız olduğundan bu piyasayı fazla etkilemeyecektir. Belki Türkiye'de üretilen, Türkçe müzik ve filmleri kontrol altına alabilirler.
RoMe
RoMe
Admin
Admin

Erkek Mesaj Sayısı : 1523
Ruh Hali : İnternetten müzik,film,anime indirme dönemi bitiyor... Huysuz10

Mesaj tarafından Darkcity87 Çarş. 21 Ocak - 15:22

peki ben bleach resimlerinden slayt video yaptım rapid ekledim veya başkası yapıp ekledi dosya ismi bleach.avi bunu indiren herkez korsan içerik mi indirmiş oluyor bunu nasıl belirliyorlar onu merak ediyorum yani sadece isim ile ile korsan içerik belirlenemez
Darkcity87
Darkcity87
Encoder

Mesaj tarafından ozman Çarş. 21 Ocak - 15:30

animeler lisansız o yüzden sorun yok ama film mp3 bilemem.dosya adlarını değiştirin kesinlikle gerekirse IP nolarını değiştirin...gerekirse TOR kurun gerekirse ...

kötü niyetliyim...biliyorum iyi değilim...
ozman
Süper Animeci
Süper Animeci

Ruh Hali : İnternetten müzik,film,anime indirme dönemi bitiyor... Delibo10

Mesaj tarafından sakura hime Çarş. 21 Ocak - 15:33

peki animelere kesin bir yasak gelmeyeceğine emin misin hadi film indirmekden vazgeçtik diyelim yeterki animelere böyle yasaklar gelmesin Shocked
sakura hime
sakura hime
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 2020

Mesaj tarafından resurgam Çarş. 21 Ocak - 15:35

kyaa, bence de animeler ve anime ost leri olmazsa ne işim var benim internette?
resurgam
resurgam
Süper Animeci
Süper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı : 382
Ruh Hali : İnternetten müzik,film,anime indirme dönemi bitiyor... Nerdey10

http://aniase.3forum.biz/forum.htm

Mesaj tarafından Darkcity87 Çarş. 21 Ocak - 15:38

bu ençok telekom un işine yarayacak, her fırsatta hızımızı kesiyolar internet gidip geliyo zaten yasak helince veri trafiği azalacak mevcut internet altyapısıyla bir 10 yıl daha gideriz biz böle
Darkcity87
Darkcity87
Encoder

Mesaj tarafından Rendan Çarş. 21 Ocak - 15:52

İnanmayın böyle şeylere, bu imkansız birşey, sadece göz korkutmaya çalışıyorlar.
Rendan
Rendan
Aktif üye
Aktif üye

Erkek Mesaj Sayısı : 299

http://www.nintendocu.com

Mesaj tarafından spartiate Çarş. 21 Ocak - 16:21

bu ne ya:S nasıl yani diyorum, gerçi arada hitokirinin mesajı görüp hafif rahatladım:) evet gayet mantıklı bir yöntem... çok yaşa korsan lol!
spartiate
spartiate
Admin
Admin

Erkek Mesaj Sayısı : 4388

https://animemangantr.yetkin-forum.com

Mesaj tarafından rockchu Çarş. 21 Ocak - 16:28

Daha bir avuç insanı kontrol etmeyi başaramayan ülkem yönetiminin bilmem kaç milyonluk internet kullanıcısını kontrol edebileceğine açıkcası ihtimal vermiyorum. Farz edelimki yaptılar Hitokiri abimizinde dediği gibi buluruz bir hal çaresini.
rockchu
rockchu
Anitoryum Fansub
Anitoryum Fansub

Erkek Mesaj Sayısı : 809
Ruh Hali : İnternetten müzik,film,anime indirme dönemi bitiyor... Defaul10

Mesaj tarafından KaranlıK Perş. 2 Nis. - 18:27

Bu sadece amerikada yapıldı o da mahkemelik olmuş sanırım korkmayın yani çünkü kimse size karşı bu konuda ahkam kesemez.
KaranlıK
KaranlıK
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 430
Ruh Hali : İnternetten müzik,film,anime indirme dönemi bitiyor... Bulutl10

Mesaj tarafından AnTiOkSiDaN Perş. 2 Nis. - 18:46

En kötü iltimal proxy kullanırsınız olur biter.
AnTiOkSiDaN
AnTiOkSiDaN
Çevirmen
Çevirmen

Erkek Mesaj Sayısı : 394
Ruh Hali : İnternetten müzik,film,anime indirme dönemi bitiyor... Tembel10

Mesaj tarafından mortifera Salı 21 Nis. - 11:49

Bizim bürokrasimizde de amma lüzumsuz işler müdürlükleri var. Ayrıca Vpn'nin de işe yarayacağını düşünüyorum.
mortifera
mortifera
Çevirmen
Çevirmen

Kadın Mesaj Sayısı : 164
Ruh Hali : İnternetten müzik,film,anime indirme dönemi bitiyor... Yoksu611

Mesaj tarafından F.Chopin Perş. 23 Nis. - 21:10

-isim olayı sorun çıkartırsa değiştirilir.
-uzantı sorun çıkartılırsa değiştirilir sonra bilgisayara alındıktan sonra tekrar düzeltilir.
bunlar şu an aklıma gelenler .. Very Happy yapay zeka bunu nasıl kontrol altına alıcak ? ki basit değil bu işler .. böyle bişey olsaydı crack dediğimiz olayın tarih olması gerekirdi.
F.Chopin
F.Chopin
Isınan üye
Isınan üye

Erkek Mesaj Sayısı : 76
Ruh Hali : İnternetten müzik,film,anime indirme dönemi bitiyor... Iyi11

Mesaj tarafından oTa Paz 17 Mayıs - 8:46

Rendan demiş ki:İnanmayın böyle şeylere, bu imkansız birşey, sadece göz korkutmaya çalışıyorlar.

Nokta. 8)
oTa
oTa
Yeni Üye
Yeni Üye

Erkek Mesaj Sayısı : 66
Ruh Hali : İnternetten müzik,film,anime indirme dönemi bitiyor... Centil10

Mesaj tarafından scoutcrawler Paz 17 Mayıs - 19:08

oTa demiş ki:
Rendan demiş ki:İnanmayın böyle şeylere, bu imkansız birşey, sadece göz korkutmaya çalışıyorlar.

Nokta. 8)

Birebir aynı PirateBay'ı kaptamadı bütün dünya bizde mi engellenecek
scoutcrawler
scoutcrawler
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 1168
Ruh Hali : İnternetten müzik,film,anime indirme dönemi bitiyor... Asik10

http://codegeassrpg.yetkinforum.com

Mesaj tarafından yuuki cross Perş. 25 Haz. - 15:03

ip adresi demek onun içinde program var ip adresini değiştiriyorlar o zaman tv de yayınlasınlar biz de izleyelim ne biçim iş ya bu tv de yayınlandıktan sonra internete düşüyo sonra bize ulaşıyo internet ne için var paylaşım için herşey paralı her şey cezalı olamaz 789 *sf
yuuki cross
yuuki cross
Isınan üye
Isınan üye

Kadın Mesaj Sayısı : 93
Ruh Hali : İnternetten müzik,film,anime indirme dönemi bitiyor... Oylesi10

Mesaj tarafından Çubuk Kraker xD Perş. 25 Haz. - 15:11

Benim için sorun olmaz beşiktaş ta var hepsi xD
Çubuk Kraker xD
Çubuk Kraker xD
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 637
Ruh Hali : İnternetten müzik,film,anime indirme dönemi bitiyor... Keyifs10

Mesaj tarafından Mahlas_Kafkef Salı 30 Haz. - 17:54

Bunun da bi yolunu buluruz Türk zekası bizimki lol
Mahlas_Kafkef
Mahlas_Kafkef
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 524
Nerden : Ya bak tarif edim or-an dan biraz çık ilker 9.caddeyle kekliğin kesişimi var orda işte
Ruh Hali : İnternetten müzik,film,anime indirme dönemi bitiyor... Sarhos10

http://www.google.com

Mesaj tarafından blackhydra Salı 7 Tem. - 10:13

Geç farkettim bu başlığı..

Hitokiri demiş ki:Bununda kolayı var merak etmeyin arkadaşlar.Bu sistem şuan bir çok ülkede zaten mevcut.Peki nasıl oluyorda hâlâ herkes download yapabiliyor dersiniz Very Happy

Çok basit ufak hileler mecvut bu işler içinde.Mesela ben [DB]_Bleach_203_[F97B9991].avi dosyasını çekmek istiyorum ama bakanlığın beni takip ettiğini biliyorum.O zaman dosya adını [DB]_Bleach_203_[F97B9991].avi'dan "Yeğenim Doğum Günü Partisi" diye değiştiriyorum ve download ediyorum.Takip sisteminde benim çektiğim dosya "Yeğenim Doğum Günü Partisi" gözüktüğü için telif hakkıda ortadan kalkıyor Very Happy

Bu en basit yollardan biri Very Happy

Abi senin de yeğeninin maşallahı varmış 226 bölümdür bitemedi doğum günü.Ne partiymiş be Ibıza gibi ha drunken
blackhydra
blackhydra
Çevirmen
Çevirmen

Erkek Mesaj Sayısı : 136
Ruh Hali : İnternetten müzik,film,anime indirme dönemi bitiyor... Pusuda10

Mesaj tarafından darthminot Salı 7 Tem. - 13:18

Her sorunun bir çözümü vardır. Very Happy
darthminot
darthminot
Yeni Üye
Yeni Üye

Erkek Mesaj Sayısı : 30

Mesaj tarafından ishak C.tesi 1 Ağus. - 20:16

hehe biz türkler herzaman cözüm bulmuş bir miletiz bunu da caresi bulunur hem bu sitem bizim animeleri atkilemez bizler ya utorrent yada rapid den nidiriyoruz diyer filim ve müzik lerse dosya paylaşim sitelerin de hizli bir şekilde devameder you tube cözümü 3 gün içinde tunel prolariyla bulundu bunada bir tunel sitemi eklenir bence sadeçe ne fazla 1 hafta uraşiriz şansız
ishak
ishak
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı : 335
Ruh Hali : İnternetten müzik,film,anime indirme dönemi bitiyor... Centil10

1 sayfadaki 2 sayfası 1, 2  Sonraki

- Similar topics