ayeshadowfansub olarak yeni takım arkadaşları aranıyor
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
ayeshadowfansub olarak yeni takım arkadaşları aranıyor
Daha önce yanlız çalışmıştım yalnız yavaşlık sebebiyle sevmiyorum.Maria Holic in fansubuda bana ait ve daha başında.Şu an ayeshadow fansub olarak ben,bir kişi ve aya-chan olmak üzere 3 kişiyiz.Aya-chan şu an maria holic'in 2.ci bölümünün çeviriminde bana yardım ediyor.Dahada hızlanmak istiyoruz.Video çevirimi,kalite,ayar,zamanlama herşeyini ben üstleniyorum.İngilizcesi iyi olan arkadaşları arıyoruz,dersler,sınavların yoğunluğundan çevirime fazla zamanım olmuyor.İngilizceniz iyi veya orta seviyede ise çevrim grubuma beklerim.Ayrıca diğer arkadaşımlada haruhi suzumiya'nın tr kaldığı yerden devamını yapıyoruz fansub olarak.Oda şu an 7.ci bölümü hazırlıyor(beyzball bölümünü).Herkesi bekliyorum ve çok iş verilmiycektir.Yani yorulmayacaksınız
Geri: ayeshadowfansub olarak yeni takım arkadaşları aranıyor
Haruhi Suzumiya projesine elimden geldiğince yardımcı olabilirim. ama sadece çeviri yapabilirim. çünkü video zamanlama fln onlardan anlamıyorum pek hatta hazır ingilizce altyazı dosyasını şimdi yollayabilirsen hemen başliyim?^^
pikeruchan- Aktif üye
Geri: ayeshadowfansub olarak yeni takım arkadaşları aranıyor
tamamdır,zaten ben daha önce söyledim.sadece çeviri yapıcaklar arıyorum.msnde konuşalım,msn im yazıyor aşağıda zaten
1 sayfadaki 1 sayfası