İmza Yapımı
+34
Edanon
zhaomc
Katsura
asdzxc629
juvenil
ShadowFalcon
bluetear
gizlibirkisi
armadaxster
kanade
FromHeLL
Ryoko Yoichi
Saiyo
+L+
Tonwer
lafolya
özz
Unde®minE
wiL-
Squaw
S.Tensei
Zax
Desire
sakura hime
digigirl
hachiko
LordCha
resurgam
bLue-Dragon
spartiate
pikeruchan
gundamaster
Sonvaynard
DFalcon
38 posters
3 sayfadaki 5 sayfası
3 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
Geri: İmza Yapımı
Şu anda kullandığım imzamı sadece çizim yeteneğime ve anime izlememe borçluyum.Photoshop kullanmadan yapmayı seviyorum, telefonda biraz oynamayla resmin orjinalinden imzamdaki gibi biraz daha koyuluğu artmış bir resim çıkabiliyor.Tabi orjinal resmin farklı bir açıdan çekilmiş fotorafını kullandım. (telefonum N70)
yeni ders bekliyoruz Dfalcon haberin olsun^^
En son pikeruchan tarafından C.tesi 7 Mart - 10:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
pikeruchan- Aktif üye
Di-kun~~ =D
Senin tutoriallar gerçekten iyi bir kaç teknik kapmıştım. Ama hep oturuyorsun. =D Lütfen yeni bir tutocuk daha..!!! *-*
Ve lütfen eğer hazırlayacak zamanın varsa yüksek seviye olsun. Dört gözle bekliyorum. **-**
Senin tutoriallar gerçekten iyi bir kaç teknik kapmıştım. Ama hep oturuyorsun. =D Lütfen yeni bir tutocuk daha..!!! *-*
Ve lütfen eğer hazırlayacak zamanın varsa yüksek seviye olsun. Dört gözle bekliyorum. **-**
Ben bu imzamı N70(telefonum)'in resim düzenleme programı ile yaptım.Tabi iyi bir imzayı photoshoplada yapabilirsiniz ama her zaman başka yollarda vardır
LordCha demiş ki:
Ben bu imzamı N70(telefonum)'in resim düzenleme programı ile yaptım.Tabi iyi bir imzayı photoshoplada yapabilirsiniz ama her zaman başka yollarda vardır
ilginç olmuş imza ve avatar yapmanın yolu çok ama hiç biri photoshopdaki gibi olmaz XD
-Bu arada yeni ders hazırlayacağım ama zaman bulamıyorum^^ bulursam hazırlayacağım (çok zor ve güzel yapacağım XD)
Çok zor olsun ama çook zor. :F Yesin bitirsin bizi, tek tuto-chan (tutorial xD) da tüm ps'i kaptırcak derece de olsun. Yıksın~~ *-*
Uçur bizi..! *-*
Son vurgu biraz sakat mı oldu ne..!? ^^'
Uçur bizi..! *-*
Son vurgu biraz sakat mı oldu ne..!? ^^'
Tabi photoshopda ne kadar uğraşılısa imza daha detaylı ve güzel olur.Ben diğer yolları kullanan biriyim sadece
Evet, ama her yerde yapılabilir ve taşınabilir olmasıda kolaylık sağlıyor.Mesela senin imzan tensei,photoshopta yapılmış ve görüntü kalitesi yüksek bir imza.Böyle bir imza diğer yol dediğim farklılıklarla yapılamaz, daha sade şeyler yapılır sadece.Bu arada imzan D.Gray Man olduğu belli olsada bana imzanın sağ tarafı final fantasy 7 yi hatırlattı biraz.Anlamsız ve ilgisiz ama nedense onu anımsattı bir an bana.
Ben sevmedim Tense'nin imzasını ahahhh....Çamur atayım hemen el koydu bana hazırladığı imzaya....Bu hırsla ben de öğrenicem sana imza hazırlayıp hazırlayıp kendim kullanıcam Tensei...^^
Squaw- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Tensei tam ters bir şekilde değişerek imza ve avatarını Noah'lardan diğer tarafa çevirerek Kanda oldu.
Bu imzan ve avatarı diğerinden iyi bence XD
DFalcon forumda yeniyim ve şansıma ilk senin konun karşıma cıkmıştı gercekten çalışmaların çok başarılı tebrik eder devamlarını bekleriz
wiL-- Süper Animeci
Ruh Hali :
LordCha demiş ki:Tensei tam ters bir şekilde değişerek imza ve avatarını Noah'lardan diğer tarafa çevirerek Kanda oldu.
Avatar ve imzam değiştikten bir süre sonra bu konudaki minik aktivasyon dikkatimi çekti. Ardından bakındım, girdiğin ileti'yi okudum lakin, okumak için geç kalmışım...
Noah'ları daha çok seviyorum. En sevdiğim exorcist de yuu kanda'dır tabi. Ama noah her zaman öncelikli'dir benim için.
Eline sağlık Tensei, güzel olmuş avatar ve imzan
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
evet güzel gerçekten. bi de ben becerebilsem şu imza işini
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
o derten bende muzdaripim her ne kadar undermine yardım etmeye çalıştıysada bende o beceri nerde
lafolya- Süper Animeci
Ruh Hali :
Yok yok beceriklisin sen Eğer istediğin bir resim koyacaksan imzana at bana ben kodu vereyim sen yapıştır
Unde®minE- Hiper Animeci
Ruh Hali :
çok güzel dersler olmuş
Tonwer- Isınan üye
Ruh Hali :
Yeni numaralar öğrenmek istiyoruz DFlacon ona göree...
pikeruchan- Aktif üye
ee yeni ders yokmu yeni ders ^^
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
digigirl demiş ki:ee yeni ders yokmu yeni ders ^^
Valla uzun zamandır çok yoğunum manga editleri ve dersler bütün zamanımı alıyor** ama boş olduğum zaman kesin hazırlayacağım^^
Eveeet buda benim ilk çalışmam umarım beğenirsiniz ^^
S.Tensei ve DFalcon Anlatımına Teşekkütler.
+L+- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
L demiş ki:Eveeet buda benim ilk çalışmam umarım beğenirsiniz ^^
baya iyi oluş ama yazı baya sırıtıyor farklı bi renkte ve farklı bi font kullanırsan çok daha iyi olacaktır ^^
evt buda kendime yaptıgım avatar ve imzam ^^
NoT : Avatar rezalet biliyorum ama başka render yok L de render kıtlıkta malesef ^^
NoT : Avatar rezalet biliyorum ama başka render yok L de render kıtlıkta malesef ^^
+L+- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
3 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
3 sayfadaki 5 sayfası