Günde Kaç Saatimizi Anime İzleyerek Geçiriyoruz?
+30
scoutcrawler
ozman
Voodoo_Baby
cynthia
bLue-Dragon
4sprz
Kansu
e_wNdY
Unde®minE
Çubuk Kraker xD
HoPDeDiXx"
aoshi
resurgam
bonjour
Shiniko
vecitasan
kordiseps
lovel-chan
secret_senshi
Ryoko Yoichi
bluetear
pikeruchan
CHOBiTS
sakura hime
Sonvaynard
Rendan
RoMe
Misafir
sera myu
özz
34 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Günde Kaç Saatimizi Anime İzleyerek Geçiriyoruz?
İnternet ortamından anime izlemeye yeni başladım diyebilirim. Zaten interneti de öyle çok kullanan bir insan değilimdir. Bu animeler sayesinde yoğun şekilde kullanıyorum. Yaşı küçük olanların anlaması zor biraz ama küçükken tvde çıkan animeler bana yetiyordu açıkçası, zaten yeterli miktarda çıkardı ve biz de izlerdik. Ertesi günü heyecanla beklerdim. Yanlış bilmiyorsam japonyada haftada bir veriliyormuş bölümler. Allahtan Türkiyede böyle değildi . Neyse asıl konuya geleyim uzatmadan. Şimdi forumlara bakıyorum izlenen, indirilen anime sayısı gerçekten fazla ve merak ediyorum gününüzün kaç saatini anime izlemeye ayırıyorsunuz.
Ben indirmiş olduğum animelerin çoğunu izlemeye zaman bulamıyorum açıkçası. Genelde haftasonları izliyorum bazen de işte çok yorulmamışsam, canım bilgisayar ekranı görmek isterse açıp 1-2 bölüm izliyorum. Bir de bir seriyi bir oturuşta bitirmek bana zevk vermiyor ama elimde serinin tümü varsa dayanamayıp izlediğim de oluyor sonra pişman oluyorum. Böyle sindire sindire izlemek daha keyifli sanki. Tabi böyle olunca yeniliklerden çok da haberim olmuyor olsa da ne yapabilirim ki, çok sevsem de hepsini izlemem imkansız.
Sizlerin ne düşündüğünü ne hissettiğini merak ediyorum. Bazı arkadaşların benim kapasitemin çok çok üzerinde anime seyrettiğini görünce şaşırıyorum hem zaman açısından hem de insanın beyni şişmez mi tabi siz de haklısınız sağolsun bizim televizyon kanalları animelere hasret bıraktı (özellikle yeni nesilleri) tabi diğer ülkelerin seviyesine ulaşabilmemiz zor o yüzden aşırı yükleme mi yapıyoruz acaba?!
Ben indirmiş olduğum animelerin çoğunu izlemeye zaman bulamıyorum açıkçası. Genelde haftasonları izliyorum bazen de işte çok yorulmamışsam, canım bilgisayar ekranı görmek isterse açıp 1-2 bölüm izliyorum. Bir de bir seriyi bir oturuşta bitirmek bana zevk vermiyor ama elimde serinin tümü varsa dayanamayıp izlediğim de oluyor sonra pişman oluyorum. Böyle sindire sindire izlemek daha keyifli sanki. Tabi böyle olunca yeniliklerden çok da haberim olmuyor olsa da ne yapabilirim ki, çok sevsem de hepsini izlemem imkansız.
Sizlerin ne düşündüğünü ne hissettiğini merak ediyorum. Bazı arkadaşların benim kapasitemin çok çok üzerinde anime seyrettiğini görünce şaşırıyorum hem zaman açısından hem de insanın beyni şişmez mi tabi siz de haklısınız sağolsun bizim televizyon kanalları animelere hasret bıraktı (özellikle yeni nesilleri) tabi diğer ülkelerin seviyesine ulaşabilmemiz zor o yüzden aşırı yükleme mi yapıyoruz acaba?!
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Geri: Günde Kaç Saatimizi Anime İzleyerek Geçiriyoruz?
en az 4 saat izlerim böyle yazınca hakkaten baya vakit ayırıyormuşum biraz kısmam gerek ama kısmayacaımıda biliyorum
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Benim kapasite çok sıkarsam günde 10 bölüm. Düz 25 dk ile çarp eşittir 250 dk. 250 bölü 60 dk eşittir 4 saat 10 dk. Ama uzun süredir anime izlemiyorum. Bir de o var.
Misafir- Aktif üye
Ruh Hali :
gününe göre değişmekle birlikte, bugünlerde günde 1 saat belki daha da az (ancak bir iki bölüm), ancak çeviri işleri beni baya oyalıyor,özellikle bu aralar, günde 2-3 saatimi alıyor.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Animeye göre değişir, hangi seriye başlamıssam bitirmeden bırakmak istemem. Eğer düzgün bir seri ise ve PS3`te boş ise durmadan izlerim.(10-15 saat) ki düzgün seri değilse zaten 2-3 bölüm seyrederim sonrada diğer serilere arakarım günde en azından 5 saat veriyorumdur. Son 2-3 haftadır böle değil ama...
Sonvaynard- Süper Animeci
Ruh Hali :
valla benim baya bir vaktimi alıyor günde en fazla 8-9 saat anime izlediğimi bilirim ama ortalama olarak günde 6 saat anime izliyorum hatta bu aralar izleyecek bişi bulamıyorum çünkü takip ettiğim serilerin güncelleme günlerini bekliyorum
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Geçen sene rahat günde 10 saat anime izliyordum ama artık haftada 10 saat izleyemiyorum.
günde en fazla 1buçuk saat. aslında daha fazla indirebilsem izlerim de hem internet fazla hızlı değil hem de bütün herkes rapidsharee koyuyor fansubları fln. bölüm başına 15dk da rapidshare süre sınırına gidiyor. birse aradabir bağlantı moptuunda koskoca dosya havaya gidiyor rapidden indirirken. an fazla 4 bölüm yani günde
pikeruchan- Aktif üye
arkadaşlar aynı mesajı 2 kere yollamışım kusura bakmayın o mesajı diğer pc den yazdığım için bu pc den silemiyorum
Edit: Sorun düzeltildi...
Edit: Sorun düzeltildi...
En son bonjour tarafından Perş. 29 Ocak - 10:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : İkinci mesaj silindi...)
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
pikeruchan demiş ki:günde en fazla 1buçuk saat. aslında daha fazla indirebilsem izlerim de hem internet fazla hızlı değil hem de bütün herkes rapidsharee koyuyor fansubları fln. bölüm başına 15dk da rapidshare süre sınırına gidiyor. birse aradabir bağlantı moptuunda koskoca dosya havaya gidiyor rapidden indirirken. an fazla 4 bölüm yani günde
Torrent tan cekmeniz daha makul olacaktır, Rapid`den daha cok dosya oldugu kesindir. Daha kolay diyorsanız kesinlikle öle yapın derim. Yada 10-15 milyon gözden çıkartıp RapidShare üyelik alacaksınız. İyi seyirler dilerim.
Ruh Hali :
herkes yattıktan sonra izleyebiliyorum o da 3-4 bölüm haftasonu ise sabaha kadar izleyebildiğim kadar izliyorum
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bugün bi 4 saat izlemişimdir herhalde
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Sonvaynard demiş ki:pikeruchan demiş ki:günde en fazla 1buçuk saat. aslında daha fazla indirebilsem izlerim de hem internet fazla hızlı değil hem de bütün herkes rapidsharee koyuyor fansubları fln. bölüm başına 15dk da rapidshare süre sınırına gidiyor. birse aradabir bağlantı moptuunda koskoca dosya havaya gidiyor rapidden indirirken. an fazla 4 bölüm yani günde
Torrent tan cekmeniz daha makul olacaktır, Rapid`den daha cok dosya oldugu kesindir. Daha kolay diyorsanız kesinlikle öle yapın derim. Yada 10-15 milyon gözden çıkartıp RapidShare üyelik alacaksınız. İyi seyirler dilerim.
bende hep torrent ile indirirdim fakat onlar da genelde uymuyor fansub takımlarının yaptıkları altyazılara mesela geçen toradora 1-2-3. bölüm indirmiştim sonra bi açtım altyazılar uymuyor baştan indirdim. bu sitedeki linkten. uyumlu olarak verdikleri yabancı fansub gruplarının torrentleri de genelde fazla indirilmeyenler oluyor o yüzden aşırı yavaş ilerliyor. yani hızlı bir adsl tarifesine geçene kadar böyle idare edicem sanırım. yinede saol öneri için^^
pikeruchan- Aktif üye
tatillerde hergün saat 9dan gece 12ye kadar okul olduğunda da pc aynı şekilde açık ama otomotik pilota bağlıyom kendi kendine indiriyo eve 4 de dönüyom en geç gene 12ye kadar anime hayattan koptum kısacası
secret_senshi- Çevirmen
Ruh Hali :
Bu 9'dan 12'ye derken sabah 9 ve gece 12 arasını kastediyosan eğer biraz destekli salla derim
tatillerde 5 saatten yukarı olmaz ama bugün biraz coşmuşum ^^' 7 saat xD ama genelde 5 saatten yukarı olmaz okul olduğu zamanlar ise haftada 1 saat ^^
lovel-chan- Mesaj Sayısı : 17
Ruh Hali :
Rendan demiş ki:Haftada 20 dakika
Rendan süpersin.
Ben şöyle bi düşündüğümde Bir günde 8 bölüm izlesem. Sonraki 4 gün hiç izlemesem. Bunun varyansını ve harmonik ortalamasını hesaplarsak v^2/d=80
buldum sanırım... Ortalama günde 20 dakika
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
gün elverdiğince
vecitasan- Aktif üye
Ruh Hali :
Animeler hayatım konuma geldiğinden dolayı her zaman izleyebilirim ama favori izleme zamanım akşam eve geldikten sonra.
Shiniko- Süper Animeci
Ruh Hali :
Genelde günde 3 saat izlerim....
Onunda çoğunu akşamleyin saat 11 ile 1 arası...
Onunda çoğunu akşamleyin saat 11 ile 1 arası...
ne yazık ki her gün izleyemiyorum ama en sık izlediğim zaman Night Head Genesis i bitirmek için izlediğim zamandı, alıp başını gitmişti, bayağı heyecanlıydı ama kaç saatimi aldı emin değilim.. 18. bölümden 24. bölüme kadar olabilir, belki de daha fazladır...
bugün de after story den üç dört bölüm izlicem sanırım. Yani bugün yaklaşık bir buçuk saatim anime izlemekle geçecek. Belki daha çok da izlerim.
bugün de after story den üç dört bölüm izlicem sanırım. Yani bugün yaklaşık bir buçuk saatim anime izlemekle geçecek. Belki daha çok da izlerim.
allah kuran çarpsın sallamıyom babamlarla kaç defa kavga ettiğimi sorsaydın keşkeRendan demiş ki:Bu 9'dan 12'ye derken sabah 9 ve gece 12 arasını kastediyosan eğer biraz destekli salla derim
secret_senshi- Çevirmen
Ruh Hali :
"Rendan" gerçekten doğrudur, ne diyebiliriz ki! Herkez günde 10 bölüm izlemek zorunda değil anime sarıyorsa zaten bırakamıyorsun 20-30 blüm gidersin. One Piece veya Bleach gibi bir anime ise 40-50 bölüm götürür, denendi, test edildi ve olumlu sonuç alındı.
Ruh Hali :
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası