SERA MYU sahnede :D
+19
DicLonius
Devonie
kordiseps
Squaw
lafolya
Drakai
Servet
bluetear
bLue-Dragon
LordCha
Shiniko
digigirl
Desire
Seifukusha
resurgam
özz
spartiate
Ryoko Yoichi
sera myu
23 posters
4 sayfadaki 8 sayfası
4 sayfadaki 8 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Geri: SERA MYU sahnede :D
evet bu konuda haklısın zaten yeni çizdiğim resimlerde buna dikkat etmeye çalışıyorum böyle çok daha kolay ve daha az kusurlu çizebilirim sanırım
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
valla sera myu süperötesi olmuş keşke benimde böyle bir yeteneğim olsaydı benim yaptığım el ile yüz kısımları özürlü oluyor o da yıllar önce mecburen resim dersindeydi daha resim filan yapmam ben
bluetear- Hiper Animeci
Ruh Hali :
teşekkürler neden yapamayacaksınki ben bu hale gelebilmek için gerçekten çok çalıştım daha tonla eksiğim var isteyen herkes çizer bence vakit ayırabilmek yeterli öğretmen gibi konuştum
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Yalnız benim dikkatimi şu çekti bilmiyorum başka bir arkadaşımız belirtti mi, belirtti ise üzgünüm gözümden kaçmış olabilir ama
Kronolojiye göre sıraya dizdim diyor hep Anime'lerden gitmiş en sonunda lavabo, düdüklü tencere falan herhalde son zamanlar ev işlerine vermişler Sera Myu'yu, ilham ona göre gelmiş.
Şaka bir yana son alt kısmı komple beğendim. Başarılar.
Kronolojiye göre sıraya dizdim diyor hep Anime'lerden gitmiş en sonunda lavabo, düdüklü tencere falan herhalde son zamanlar ev işlerine vermişler Sera Myu'yu, ilham ona göre gelmiş.
Şaka bir yana son alt kısmı komple beğendim. Başarılar.
yok o ondan değil şimdi bi kursa gidiyorum hocanın verdiği perpektif ödevleri var o yüzden o doğrultuda çiziyorum en son ödev el çalışmalarıyla ilgiliydi ama bitaraftandan yine evin kçşelerini falan çizmeyi bırakmamaı söyledi o yüzden şu sıra ağırlığımı animelere değilde hocanın verdiği ödevlere verdim ama okul başladı ya animeleride çizerim artık daha kursa başlayalı 1 hafta oldu devam ettikçe resimlerimi buraya eklicem ama lavobodan çok daha abuk resimlerlede karşınıza çıkabilirim beğendiğine sevindim servet abi
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
- Spoiler:
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bende herhalde bilerek yarım yüz çizdin sanmıştım xD Karizmatik oluyo
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
evet ama o biraz işin kolayına kaçmak olur zaten bunu bilgisayardan bakarak çizdim yalan söylemeyim special a nın son bölümünden şu meguminin kardeşinin bi yüz ifadesi ama ben kendi çizgilerimle çizince değişiyor tabii
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
O gözlerindeki ok işaretleri ne ?
Şaka bir yana göze vermek istediğin parlaklık efektini daha yuvarlak çiz illa orjinaline bağlı kalayım diye uğraşma.
Şaka bir yana göze vermek istediğin parlaklık efektini daha yuvarlak çiz illa orjinaline bağlı kalayım diye uğraşma.
yok zaten öyle bi uğraşım yok aslında orjinalinden farklı oldu baya ama ne biliyim böyle hoşuma gitti
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
şimdi yeni bitane daha çizdim
- Spoiler:
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Süpersin sera.Ama yetişecemsana çizim konusunda
Drakai- Isınan üye
Ruh Hali :
teşekkürler drakai eminim kısa sürede geçersin
sanada teşekkür ederim servet abi ama ben diğer çizdiğimi daha çok sevdim zevk meselesi tabii
sanada teşekkür ederim servet abi ama ben diğer çizdiğimi daha çok sevdim zevk meselesi tabii
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hmm tmm anladım ben gözbebeğinden bahsediyorsun zannettim aklıma sailor moon geldi onların da gözlerinin içinde yuvarlak üçgen dikdörtgen kare bi çok şey vardı genelde yuvarlak olurdu ama lady oscardada öyle eski anime tarzı heralde buda bugünki son resmim bu sefer hiç biyere bakmadan çizdiğim için biraz daha basit bi çizim oldu ama yinede ekleyim dedim pilot kalem aldığımdada yarışma için çizicem tarayıcım kötü olduğundan karakalem resimleri çok kötü çıkıyor bende pilotla çizmeye karar verdim
- Spoiler:
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bunu beğendim Özellikle saçları
Bugün hızlısın baya:D
Bugün hızlısın baya:D
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
saçlarını fark etmene şaşırdım şuan resim elinde keşke resmim olduğu gibi çıksa aslında saçları daha doğrusu saçlarındaki kıvrımlar gerçekte çok daha iyi ama neyse olduğu kadar artık
special a yi izlediğimden beri o çocuğu çizmek için deli oluyordum en sonunda çizdim rahatladım ondan biraz üstüste geldi
special a yi izlediğimden beri o çocuğu çizmek için deli oluyordum en sonunda çizdim rahatladım ondan biraz üstüste geldi
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
- Spoiler:
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
beğendiğine çok sevindim desire sen kolay kolay beğenmiyorsun
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
çok şeker olmuş kanatları çok güzel çiziyorsun (bence üstünden pilotla geçebilirdin denemelisin çünkü güzel çiziyorsun)
digigirl- Süper Animeci
Ruh Hali :
teşekkür ederim digigirl ama tarayıcı dan çıktığı olduğu için pek belli olmasada kurşun kalemin çizgilerinin yumuşaklığı sertliği gölgelendirmesi çok fazla duygu katıyor pilot kalemle bunları yapamazsın
bu arada bi önceki mesajımın sonundaki 2 ifadeyi ben koymadım yaw site kafayı yiyor heralde yavaş yavaş siliyim hemen
bu arada bi önceki mesajımın sonundaki 2 ifadeyi ben koymadım yaw site kafayı yiyor heralde yavaş yavaş siliyim hemen
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
sera myu demiş ki:beğendiğine çok sevindim desire sen kolay kolay beğenmiyorsun
ya alıntı yapacagıma editlmiişim mesajı vala napiim seracım
4 sayfadaki 8 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
4 sayfadaki 8 sayfası