Asu No Yoichi!
+7
sera myu
DicLonius
lantis
scoutcrawler
Almorian
edemirci44
AkumA
11 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Asu No Yoichi!
Asu No Yoichi!
Karasuma Yoichi hayatının büyük bir bölümünü babasından daha fazla kılıc teknigi ögrenip daha fazla güçlenebilmek için dagda yaşamış,hiç normal arkadaşı olmayan,hayvanlarla arkadaşlık yapmış 16 yaşında bir samuraidir.babası oglunun hayatını bu şekilde geçirmesine bir son vermesi gerektigini düşünüp onu şehirde kardeş clan olan Ikaruga clanının evine gönderme kararı almıştır,fakat birkaç problem vardır
bu evde sadece 4 kız kardeş yaşamaktadır,bunun yanı sıra yoichi şehir hakkında hiçbirşey bilmemektedir ve peşinde olan birileri vardır...
kişisel görüşüm
--------------------------
henüz 2 bölüm çıkmış olmasına ragmen gerçekten harika bir anime, hatta böyle devam ederse 2008-2009 yılları içindeki en iyi anime olacak bence,boş bölüm yok ilk önce bu hoşuma gitti en azından ilk 4 bölüm hiç sıkmıyor akıcı,boş boş olaylar eklemiyorlar olaylar hızlı gelişiyor ve böylede devam edecek gibi görünüyor,mangayada biraz baktım ve gelecek bölümlerdede ne zaman bu karakterler sıktı desek yeni karakterler ekleyip yine animeye karşı insanı sıkmayacaklar gibi,diger animeler gibi tüm karakterleri direk tanıtıp bırakmıyorlar yani
zaten bence en iyi anime çeşidi her hafta birer bölüm çıkanlar,hiç sıkmıyorlar ve 3 ayda bitirebildiginden etkisi üzerinden kolay kolay geçmiyor,böyle yeni çıkan bir animeyi takip etmek nasıl olur diye merak edenlere kesinlikle öneririm,tek kelime ile mükemmel bir seri
Karakter Tanıtımları
Karasuma Yoichi
Karasuma Yoichi hayatının büyük bir bölümünü babasından daha fazla kılıc teknigi ögrenip daha fazla güçlenebilmek için dagda yaşamış,hiç normal arkadaşı olmayan,hayvanlarla arkadaşlık yapmış 16 yaşında bir samuraidir.babası oglunun hayatını bu şekilde geçirmesine bir son vermesi gerektigini düşünüp onu şehirde kardeş clan olan Ikaruga clanının evine gönderme kararı almıştır,fakat birkaç problem vardır
bu evde sadece 4 kız kardeş yaşamaktadır,bunun yanı sıra yoichi şehir hakkında hiçbirşey bilmemektedir ve peşinde olan birileri vardır...
kişisel görüşüm
--------------------------
henüz 2 bölüm çıkmış olmasına ragmen gerçekten harika bir anime, hatta böyle devam ederse 2008-2009 yılları içindeki en iyi anime olacak bence,boş bölüm yok ilk önce bu hoşuma gitti en azından ilk 4 bölüm hiç sıkmıyor akıcı,boş boş olaylar eklemiyorlar olaylar hızlı gelişiyor ve böylede devam edecek gibi görünüyor,mangayada biraz baktım ve gelecek bölümlerdede ne zaman bu karakterler sıktı desek yeni karakterler ekleyip yine animeye karşı insanı sıkmayacaklar gibi,diger animeler gibi tüm karakterleri direk tanıtıp bırakmıyorlar yani
zaten bence en iyi anime çeşidi her hafta birer bölüm çıkanlar,hiç sıkmıyorlar ve 3 ayda bitirebildiginden etkisi üzerinden kolay kolay geçmiyor,böyle yeni çıkan bir animeyi takip etmek nasıl olur diye merak edenlere kesinlikle öneririm,tek kelime ile mükemmel bir seri
Karakter Tanıtımları
Karasuma Yoichi
- Spoiler:
17 yaşında olan,çocuklugundan beri dagda babasıyla yaşamış,haliyle babası haricinde nerdeyse hiçbir insanla konuşmamış ve şehir hakkında hiçbirşey bilmeyen,ikaruga clanının evinde kalan,neşeli iyi ve elinden geldigince savaşmaktan çekinen ana karakterimiz
- Spoiler:
17 yaşnıda ve yoichi ile yaşıt olan,ikaruga evinde en çok sözü geçen ve yoichi'ye ikaruga dojo ögreten ve zamanla yoichiye aşık olacak başka bir ana karakterimiz
- Spoiler:
15 yaşındaki ikagura kardeşler arasındaki 2. büyük karakter,utangaç ve kimseyle konuşmayan içine kapanık bir karakterdir,ama zamanla yoichiye aşık olup oda açılıyor tabi xD
- Spoiler:
Akaneden bir yaş küçük olan ve bir mangaka olan ikaruga kardeşlerden 3.sü,öncelikle yoichiyi pek takmasada sonra yoichinin ilginç biri oldugunu anlayıp onu mangasnıda model olarak kullanmaya başlamıştır
- Spoiler:
10 yaşındaki 4 kız kardeşten en küçügü olan ana karakterlerimizden bir tanesi =)
- Spoiler:
16 yaşında Tsubame Bentenryu tekniginde uzmanlaşmış bir karakterdir.öncelikle tsubasa ile birlikte yoichiyi öldürmek için görevlendirilsede en sonunda dogru yolu bulup yoichinin bir arkadaşı olmuştur
- Spoiler:
17 yaşında angela ile yoichiyi öldürmek için görevlendirilmiş başka bir tsubame bentenryu teknik ustası,çok fazla utandıgında kendini kaybeder ve iyi kötü dahil her hislerini kaybedip bir öldürme makinasına dönüşür,angela gibi dogru yolu bulup yoichinin arkadaşı olmuştur,her zaman normal bir ögrenci olma hayali kurup washizuya aşıktır
- Spoiler:
yoichiyle epeyce kere savaşmış fakat sıradan normal biri oldugundan dolayı asla yenemeyip hep dayak yemiş bir karakter.ibukiye aşıktır ve ibuki ile yoichi arasındaki ilişkiyi sadece yoichi ibukiyi kullanıp atıyor gibisinden yanlış anladıgından dolayı yoichiden ölümüne nefret etmektedir,fakat elinden hiçbirşey gelmemektedir xD
- Spoiler:
washizu'nun salak ve her zaman peşidne dolaşan bir arkadaşı
AkumA- Aktif üye
Ruh Hali :
Geri: Asu No Yoichi!
Bu animelerin resmi sitelerine ara sıra girip inceliyorum.Ama bilgi vermeye zamanım olmuyor,böyle tanıtımlar hoş oluyor.Tanıtımlar için teşekkürler.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Türkçe altyazı olmasada izlemeye başladım bende tanıtım için teşekkürler.
Almorian- Mesaj Sayısı : 3
Ben ilk bölümü indirdim büyük umutlarla ama nafile... Sanırım benim tarzım değildi ama, türlerindede Romantizm ve Ecchi geçiyordu... Fazla dram, romantizm ve hafif ecchi sevenler bence bu animeye bakmasın bile... Ama dediğim gibi sadece 1 bölüm izledim onun için fazla b'şi diyemiyorum... İsteksiz kıldı beni izletmeye kendini bu anime^^
DicLonius- Süper Animeci
ben senin tersine çok sevdim çok güldüm izlerken ecchi sevmem ben ama komedisi hoşuma gitti yinee belki söylemişimdir göğüsleri çok küçük diye alay edilen kız bile ortalamanın baya üstünde yani bildiğin ecchi işte ama ben seviyorum komik baya
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Çok saçma üstü bir anime oldu bu benim için hiçbir şekilde açıkca bir sonu olmadı... Ecchi-komedi-dövüş sanatlarını iyi yansıtmıştı ama cidden kötü bir anime oldu benim için...
SheaN- Hiraishin Manga
Ruh Hali :
İzlemeye yeni başladım.İlk izlenimim olumlu diyebilirm.İzlemeyi düşünen arkadaşlara tavsiye ediyorum.
Last_Requiem- Mesaj Sayısı : 1
Ruh Hali :
ecchi sahneler güzeldi ayame çok güzel kız yaaa erkek olsam en sevceğim karakter o olurdu
Katsura- Süper Animeci
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası