2010 Türkiye'de Japonya Yılı Hakkında
+6
Unde®kaN
Seifukusha
Ryoko Yoichi
Shiniko
sera myu
özz
10 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
2010 Türkiye'de Japonya Yılı Hakkında
2010 Türkiyede Japonya Yılı resmi web sitesi ve logo, slogan yarışması hakkında
2010 yılında Türkiyede gerçekleşecek olan Türkiyede Japonya Yılı resmi web sitesi açılmıştır. Aşağıdaki adresten resmi web sitesine ulaşabilirsiniz.
Web sitesinin bazı kısımları henüz tasarım aşamasında olmasına rağmen şu an sitemizde Japonya Yılı Etkinlik Kabul Şartları ve Japonya Yılının Logosu ve Sloganı Yarışması hakkındaki bilgilere ulaşabilirsiniz.
Japonya Yılının Logosu ve Sloganı Yarışmasına Japon, Türk veya herhangi diğer ülke vatandaşı dahil herkes başvuru yapabilir.
Logo ve Slogan kategorilerinde eseri seçilen birer kişiye THY tarafından Japonya İstanbul gidiş-dönüş uçak bileti hediye edilecektir. Ayrıca 2010 Türkiyede Japonya Yılının Türkiyedeki başlıca etkinliklerinin davetiyeleri gönderilecektir.
Saygıyla duyurulur.
Japonya İstanbul Başkonsolosluğu
Türkiyede Japonya Yılı Sekreterliği
Tel: 0212 317 46 00
Faks: 0212 317 46 04
E-mail: culture@jpcons-ist.com
2010 yılında Türkiyede gerçekleşecek olan Türkiyede Japonya Yılı resmi web sitesi açılmıştır. Aşağıdaki adresten resmi web sitesine ulaşabilirsiniz.
Web sitesinin bazı kısımları henüz tasarım aşamasında olmasına rağmen şu an sitemizde Japonya Yılı Etkinlik Kabul Şartları ve Japonya Yılının Logosu ve Sloganı Yarışması hakkındaki bilgilere ulaşabilirsiniz.
Japonya Yılının Logosu ve Sloganı Yarışmasına Japon, Türk veya herhangi diğer ülke vatandaşı dahil herkes başvuru yapabilir.
Logo ve Slogan kategorilerinde eseri seçilen birer kişiye THY tarafından Japonya İstanbul gidiş-dönüş uçak bileti hediye edilecektir. Ayrıca 2010 Türkiyede Japonya Yılının Türkiyedeki başlıca etkinliklerinin davetiyeleri gönderilecektir.
Saygıyla duyurulur.
Japonya İstanbul Başkonsolosluğu
Türkiyede Japonya Yılı Sekreterliği
Tel: 0212 317 46 00
Faks: 0212 317 46 04
E-mail: culture@jpcons-ist.com
En son özz tarafından Salı 3 Şub. - 13:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Geri: 2010 Türkiye'de Japonya Yılı Hakkında
hala japon yılı ne demek anlayabilmiiş deilim neyi kapsıyor??
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Shiniko- Süper Animeci
Ruh Hali :
e nasıl olcak televizyonlara bedava animemi vercekler yada anime kanalımı açıcaklar yada serilerin dvdlerini getircekler yoksa mangamı çıkarcakları bunlar yapılmayacaksa hiçbir anlamı yok
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Onları biz bulcaz heralde...
Shiniko- Süper Animeci
Ruh Hali :
İstanbul'da bir sürü Türkiye- Japon ortak yaoımı inşaat görmeye başlamıştım son günlerde. Bu olayla ilgilidir yüksek olasılıkla
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
yada tur falan düzenleyecektir amaaa duyuruda japon kültürünü tanıtıcaz derken anşmasyon kelimesinede yer vermişlerdi o yüzden umutsuz olmamak lazım
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Olayı animeyle ilişkilendirmeye çok gerek yok. Neler olacağına dair tahminim: Cumhurbaşkanı, Başbakan ve bazı liderler, bakanlar konuşmalar yapar. Japonya'dan bir sürü insan gelir. Görüşmeler yapılır.
Japon yemeklerinin, kültürünün tanıtılacağı etkinlikler yapılır. Türkler ve Japonların yaşadığı ortak tarihi olaylar hatırlanır.
Sonuçta kültür unsuru olarak anime, manga gösterimi, tanıtımı olur ama televizyon kanallarının işe ne derecede yaklaşacağı belli olmaz. Devlet kanalı olarak belki TRT'de animeler yayınlanır.
Bunlar benim aklıma gelenler. Elbette daha fazlası olacaktır.
Japon yemeklerinin, kültürünün tanıtılacağı etkinlikler yapılır. Türkler ve Japonların yaşadığı ortak tarihi olaylar hatırlanır.
Sonuçta kültür unsuru olarak anime, manga gösterimi, tanıtımı olur ama televizyon kanallarının işe ne derecede yaklaşacağı belli olmaz. Devlet kanalı olarak belki TRT'de animeler yayınlanır.
Bunlar benim aklıma gelenler. Elbette daha fazlası olacaktır.
Japon çocuklar Türkiye'de aile ortamına girebilir. Yani misafir olarak birkaç günlüğüne. Bence güzel olur ya :D
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Sana da bir kardeş verirler Arıkan
Site açılmıyor bu arada. Girebilen hiç oldu mu?
mesajı gönderdikten sonra linki kontrol etmiştim sorun yoktu şimdi çalışmıyor ama anlamadım, ama site çalışıyor. tarayıcıya direk yazarsanız açılıyor sayfa.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Adresi yazılınca açılıyor ama doğrudan tıklayınca açılmamasının sebebini buldum özz. Link ekleme düğmesindeki iki satıra da o sitenin linkini yazman lazım. Tabi link ekleme düğmesini kullanmıyorsan zaten sorun olmaz ama belli ki kullanmışsın, zira, fareyi linkin üzerine getirince sol alt tarafta hedef olarak farklı bir site gözüküyor. Ona bir el at da düzeltiver.
link ekleme düğmesini kullanmamıştım metinden direk kopyala yapıştır yapmıştım. düzeltebilmişimdir umarım.
özz- Hiper Animeci
Ruh Hali :
o kadar çok isterim ki :D sabah girememiştim ama şimdi girebildim sağol özzSeifukusha demiş ki:Sana da bir kardeş verirler Arıkan
Unde®kaN- Süper Animeci
Ruh Hali :
OFFF BU HARİKA HABER JAPONYAYA GİDİŞ DÖNÜŞ BİLETİ VERİYORLAR YARIŞMA DÜZENLİYOLARMIŞ SÜPEERRRRRR XD HAHAAHA XD ikuta tomayı görebilcem xD hahaha XD
yarışmayı bu siteden biri kazansa ne güzel olur
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
d.falcon logo yarışmasına katılmalı bence.Güzel bir ödül var.Kazanmak isterdim.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
ben de istiyorum kazanmak yha :3 Ertuğrul Fırkateynin battığı yere gidip efsaneye şahit olmalıyım... o efsaneyi biliyor olmalısınız :3
Biz de boş durmuyoruz tabii Birilerine yardım edelim yarışmaya katılanlara
Shiniko- Süper Animeci
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası