Merhabadan Demetler
+5
spartiate
kordiseps
sera myu
Shiniko
e_wNdY
9 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Merhabadan Demetler
Erm...merabalar,sitenizin yeni üyelerinden biri olarak kendimi tanıtmayı bir görev buldum.
"Meraba" klişelerinden kurtularak gayet düzgün bir başlık açarak siftah yapmak istiyorum XD
Ad: Esra
Soyad: Gereksiz
Takma isim: Genelde Wendy,devamında Pheobe özelde Eso-chan,Seso,Eso mod
Yaş: o da gereksiz (iç ses: madem gereksiz,bu boşlukları sen yazmıyor musun? niye ekliyorsun ki?) (bastıran ses: höt! karşı gelme bakim,CV bu CV!)
İlgilendiği Animeler:
eh,normal olarak Naruto,Naruto Shippuuden,Bleach,Death Note ile başlar
Soul Eater,Katekyou Hitman Reborn,Fullmetal Alchemist,Full metal panic sezonları,Vampire Knight,Ouran,Samurai Champloo,Lovely Complex,Black Lagoon,Tsubasa Reservoir Chronicle -ah işte buna devam edemedim ya,ona yanarım-,Neon Genesis Evangelion,Trinity Blood,Blood+,School Rumble,Shaman King,Aah! My Goddess.
Genelde Manga ile ilgilendiğime üsttekilere artı olarak bazı shojolar da ekleniyor:
Skip Beat,Special A,Fruits Basket,Hana Kimi,Anti-Gravitation Boy,H3,Wallflower,Rosario Vampire(animesinden kat kat kat güzel!),Hatsukoi Limited,Pretty Face(süper düperdi),666 satan,Fairy Tail,mx0,Zombie Powder,Psyren bla bla bla...
isimlerini bile hatırlamadığım bir sürü manga,mesela bi' manga vardı,kızın babası belli değildi,sonra o zamandaki babası onu satınca aslında bilmediği gerçek babasına yankee olup çıkmıştı,devamında ise ikizi olan bir çocuk onu kurtarmıştı,aynı okula gidiyolardı,hiperaktif garip ama eğlenceli bir seriydi.
höm
neyse...
aiyah,yazmaktan yoruldum,çok itici geldi bir an yazdıklarım iyisi mi ben bitiyorum
metinizi pek duydum umarım ilk mesaj sendromunu atlatır ve de aranıza karışabilirim
sevgiler saygılar hürmetler,merabalardan demetler
"Meraba" klişelerinden kurtularak gayet düzgün bir başlık açarak siftah yapmak istiyorum XD
Ad: Esra
Soyad: Gereksiz
Takma isim: Genelde Wendy,devamında Pheobe özelde Eso-chan,Seso,Eso mod
Yaş: o da gereksiz (iç ses: madem gereksiz,bu boşlukları sen yazmıyor musun? niye ekliyorsun ki?) (bastıran ses: höt! karşı gelme bakim,CV bu CV!)
İlgilendiği Animeler:
eh,normal olarak Naruto,Naruto Shippuuden,Bleach,Death Note ile başlar
Soul Eater,Katekyou Hitman Reborn,Fullmetal Alchemist,Full metal panic sezonları,Vampire Knight,Ouran,Samurai Champloo,Lovely Complex,Black Lagoon,Tsubasa Reservoir Chronicle -ah işte buna devam edemedim ya,ona yanarım-,Neon Genesis Evangelion,Trinity Blood,Blood+,School Rumble,Shaman King,Aah! My Goddess.
Genelde Manga ile ilgilendiğime üsttekilere artı olarak bazı shojolar da ekleniyor:
Skip Beat,Special A,Fruits Basket,Hana Kimi,Anti-Gravitation Boy,H3,Wallflower,Rosario Vampire(animesinden kat kat kat güzel!),Hatsukoi Limited,Pretty Face(süper düperdi),666 satan,Fairy Tail,mx0,Zombie Powder,Psyren bla bla bla...
isimlerini bile hatırlamadığım bir sürü manga,mesela bi' manga vardı,kızın babası belli değildi,sonra o zamandaki babası onu satınca aslında bilmediği gerçek babasına yankee olup çıkmıştı,devamında ise ikizi olan bir çocuk onu kurtarmıştı,aynı okula gidiyolardı,hiperaktif garip ama eğlenceli bir seriydi.
höm
neyse...
aiyah,yazmaktan yoruldum,çok itici geldi bir an yazdıklarım iyisi mi ben bitiyorum
metinizi pek duydum umarım ilk mesaj sendromunu atlatır ve de aranıza karışabilirim
sevgiler saygılar hürmetler,merabalardan demetler
İmza
Eso-chan:uuıf:
e_wNdY- Yeni Üye
Ruh Hali :
Geri: Merhabadan Demetler
Hoşgeldin Eso-chan, iyi forumlar...
Shiniko- Süper Animeci
Ruh Hali :
hoş geldiiin epey anime izlemişsin bişey sorcam narutoyu indirdinmi online mı izledin
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Bende Cihat. Kordi diyebilirsin.Hoşgeldin...Yazını okumaya üşendim. Söz sonra okuycam... Tsubasa yı ben de çokseverm..
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
bende pheobe nikini sevdim, birden persephoneyi hatırlattı nedense... hoş geldin aramıza pheobe, bayağı bir anime izlemiş gibi görünüyorsun bunun yanında manga konusunda da iyisin... burdaki ortamada kolayca ısınacağını düşünüyorum... iyi eğlenceler, iyi sohbetler dilerim...
Hoş geldin, umarım kurallarımızın dışına çıkmadan bolca eğlenir ve foruma katılım yaparsın.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
sonunda bir forum sitesinde adaşımı buldum bende esra memnun oldum umarım bol bol eğlenip iyi vakit geçirirsin aramıza hoşgeldin
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
İyi bi yazı olmuş.Hoş geldin, umarım bol bol eğlenirsin
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Esra hoşgeldin.Eğlenmen ve paylaşman dilgiyle.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
yay! tek tek cevap vermek istedim
bu arada nickin benim ismimin anagramı sera-esra bi' de ares versyonu var XD
teşekkürler x3Shiniko demiş ki:Hoşgeldin Eso-chan, iyi forumlar...
her ikisi de,amv yapabilmek için indirmem de gerekiyordu ^^sera myu demiş ki:hoş geldiiin epey anime izlemişsin bişey sorcam narutoyu indirdinmi online mı izledin
bu arada nickin benim ismimin anagramı sera-esra bi' de ares versyonu var XD
yerinizde olsam bende üşenirdim sanırım XD zaten CLAMP isminin geçtiği her yapım kalitelidir x3kordiseps demiş ki:Bende Cihat. Kordi diyebilirsin.Hoşgeldin...Yazını okumaya üşendim. Söz sonra okuycam... Tsubasa yı ben de çokseverm..
ben de fobiyi hatırlatıyor diye sevmekteydim,arkadaşların bazen eso-fobileri oluyorXD ^^ ve tabi ayriyetten teşekkür ederimspartiate demiş ki:
bende pheobe nikini sevdim, birden persephoneyi hatırlattı nedense... hoş geldin aramıza pheobe, bayağı bir anime izlemiş gibi görünüyorsun bunun yanında manga konusunda da iyisin... burdaki ortamada kolayca ısınacağını düşünüyorum... iyi eğlenceler, iyi sohbetler dilerim...
imzamın boyutları dışında sanırım sorun olan başka birşey yapmayacağımdır ihtimalle XD ve böyle bi' siteye gelip katılım yapmamak ayıp sayılır ^^beyazm demiş ki:Hoş geldin, umarım kurallarımızın dışına çıkmadan bolca eğlenir ve foruma katılım yaparsın.
evet seni hatırlıyorum sanırım XD bende tekrar memnun oldum,teşekkür ederimsakura hime demiş ki:sonunda bir forum sitesinde adaşımı buldum bende esra memnun oldum umarım bol bol eğlenip iyi vakit geçirirsin aramıza hoşgeldin
okunması zor bir yazı ama sabrınıza hayran kaldım XD hapşurulduğunda çok yaşa denildiğindeki cevap gibi bol bol eğlenme noktasında "hep beraber "Ryoko Yoichi demiş ki:İyi bi yazı olmuş.Hoş geldin, umarım bol bol eğlenirsin
fazlasıyla hoşbuldum ^^ teşekkür ederimbedifeci demiş ki:Esra hoşgeldin.Eğlenmen ve paylaşman dilgiyle.
e_wNdY- Yeni Üye
Ruh Hali :
Yazı iyidi ama bu cevap daha iyi olmuş
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
aaa hakkaten öyle ama adım esra değil sera myu sailor moonun müzikalinin adı olduğu için yıllardır nickim bu artık 2.adım gibi olduğu içinde değiştirmiyorum ama seviyorum da bu arada benimle narutoyu takas yapmak istermisin
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
teşekkürler Yoichi ^^
ve sera myu:
takasa ne hacet yollarım sana DVD olarak evin bi' köşesinde vardı XD
zaten bilgisayar format yediği için elimde diğerleri de kalmadı,istersen indiririm,kotasız nasıl olsa okuldayken açık kalır bilgisayar,DVD'ye çeker gönderirim,hem böylece tekrar amv materyallerime kavuşmuş olurum PM ile görüşelim istersen ^^
ve sera myu:
takasa ne hacet yollarım sana DVD olarak evin bi' köşesinde vardı XD
zaten bilgisayar format yediği için elimde diğerleri de kalmadı,istersen indiririm,kotasız nasıl olsa okuldayken açık kalır bilgisayar,DVD'ye çeker gönderirim,hem böylece tekrar amv materyallerime kavuşmuş olurum PM ile görüşelim istersen ^^
e_wNdY- Yeni Üye
Ruh Hali :
Söz verdiğim gibi okudum. Death note a ben de dün başladım ,11 bölüm filan izledim... Bayağı hızlı başlamışsın.Aynen devam. Foruma hemen alışırsın umarım...
kordiseps- Hiper Animeci
Ruh Hali :
1 sayfadaki 1 sayfası