Doremi-Fansubs
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Doremi-Fansubs
Arkadaşlar bu fansub grubundan çeviri yapan yada bu grup hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa benimle paylaşabilirlerse memnun kalırım.
Çevirileri nasıldır, grubu nasıl bilirsiniz bu bilgilere ihtiyacım var.
Çevirileri nasıldır, grubu nasıl bilirsiniz bu bilgilere ihtiyacım var.
4sprz- AnimeOu
Geri: Doremi-Fansubs
Ben bu anime grubundan indirdigimi hatırlamıyorum(belkide indirmişimdir) ama böyle bir grubunu var oldugunu biliyorum.Üzgünüm takip etmedigim içinde çevirileri nasıldır diye birşey diyemeyecegim.
edemirci44- Admin
Ruh Hali :
Kenichi'yi bu gruba göre çeviriyorum ve çevirilerde oldukça zorlandığım zamanlar oluyor. Bazı kelimelerin yanlış yazılması olsun, anlatılmak isteneni döndüre döndüre anlatmaları olsun çok zorlandığım anlar oluyor. Grubu Magic_Lord'a sordum o da çevirilerin vasatın biraz üstünde olduğundan bahsetti.(bilen bilir, japoncası oldukça iyidir).
Olurda bu gruba işi düşenler içinde düşüncemi paylaşmak istedim.
Olurda bu gruba işi düşenler içinde düşüncemi paylaşmak istedim.
4sprz- AnimeOu
Sadece çeviri kalitesi olarak değerlendirirsek doremi=anitoryum diyebiliriz. Asla mükemmel olmayan ve genelde orta halli yer yer vasat haldeki çeviriler az çok hemen her bölümde olan imla ve yazım yanlışları doremi böyle bir grup bana kalsa kenichi çevirileri o kadarda fena değil diğer projelerine göre daha iyi çevirilmiş.
rockchu- Anitoryum Fansub
Ruh Hali :
Strawberry Panic'i Doremi'den indirmiştim bir bölüm için 3 hafta seeder beklemek zorunda kalmıştım. (Mail attığım halde)
Akuma_Blade- Moderator
1 sayfadaki 1 sayfası