...uyuzum!
+87
zhaomc
Katsura
bonjour
senli
sparti
AnTiOkSiDaN
ishak
mnyk
kisuke
Ownd
4sprz
DicLonius
hipernova
juvenil
halvah(J)
PinkLemonade
Büdü
Amaranth
Tonwer
hayalettt
Tenbatsu
sado
mavi_61
brisingr
Mahlas_Kafkef
Isot
DarkeLia
Ozey
kanade
wiL-
riflem@n
yuuki_cross
zhenya
bluetear
WalkRie
SheaN
FoRZa
+L+
scoutcrawler
bLue-Dragon
new_cellie
mikan sacura
mortifera
meyday
Devonie
ShaiThan
KaranlıK
Squaw
Unde®minE
ozman
Seifukusha
black_rainbow
lafolya
doumeki
Zax
Çubuk Kraker xD
Susano'o
silentwarior
digigirl
özz
rockchu
Exile Falcon
CHOBiTS
pikeruchan
S.Tensei
Akuma_Blade
resurgam
sakura hime
nico robin
Harusame
Hanajima
Kansu
spartiate
MetatroN
Ryoko Yoichi
FindaSoul4$ale
Misafir
RoMe
kordiseps
Elfen Lied
mavilynx
Sonvaynard
savage garden
Rendan
edemirci44
sera myu
Desire
91 posters
2 sayfadaki 33 sayfası
2 sayfadaki 33 sayfası • 1, 2, 3 ... 17 ... 33
Geri: ...uyuzum!
cool görünücem diye kasılanlara insanlara tepeden bakan insanlara uyuz olsamda ironik bir şekilde animelerdede bu karakterleri seviyorum ama ciddi, kasımkasım kasılan insanlardan hazetmem eğlenmek suçmuş gibi davranır bu tipler halbuki insan doğal olmalı gülmicem eğlenmicem diye kendini kasmamalı o kadar şişinmekte iyi değil hemde sağlığa zarar
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
hmm bir bakayım..
ben aslında bir kere bu "uyuz olmak" fiiline uyuzum.Ama duyguları ifade etmekte etkili olduğu sürece sesimi çıkarmıycam.
Sonra;
insanları kategorize etme telaşına uyuzum.Kim oluyoruz da mükemmel bir gözlem/psikanaliz yeteneğimiz varmış gibi insanları değerlendirmeye kalkıyoruz?..
Hoşgörüsüzlüğün getirilerinden insanları kendilerine benzetme telaşındakilere de baya bir uyuzum.Tekdüze,tektip, kendilerince "doğru" olana yönlendirme çabası.Dünya'yı kurtaracaklar.
Yeni fikirlere açık olmama, tartışmaya dahi katlanamama durumuna uyuzum.
Kendi başına ayakta kalmayı denemeyi korkan zihniyete de uyuzum.Hep bir kanat arayışı, uşaklığa övgü.
ben aslında bir kere bu "uyuz olmak" fiiline uyuzum.Ama duyguları ifade etmekte etkili olduğu sürece sesimi çıkarmıycam.
Sonra;
insanları kategorize etme telaşına uyuzum.Kim oluyoruz da mükemmel bir gözlem/psikanaliz yeteneğimiz varmış gibi insanları değerlendirmeye kalkıyoruz?..
Hoşgörüsüzlüğün getirilerinden insanları kendilerine benzetme telaşındakilere de baya bir uyuzum.Tekdüze,tektip, kendilerince "doğru" olana yönlendirme çabası.Dünya'yı kurtaracaklar.
Yeni fikirlere açık olmama, tartışmaya dahi katlanamama durumuna uyuzum.
Kendi başına ayakta kalmayı denemeyi korkan zihniyete de uyuzum.Hep bir kanat arayışı, uşaklığa övgü.
Birçok ünlü restorantın şefleri erkek olmasına rağmen erkeklerdeki yemek yapamaz, kız işidir kalıbına uyuzum
Amerikan futbolunu sadece başında kelime yüzünden sevilmemesine uyuzum
Hayatı boyunca birkez birine gerçek anlamda vurmamış kişilerin gereksiz yere dayılanmasına uyuzum
Amerikan futbolunu sadece başında kelime yüzünden sevilmemesine uyuzum
Hayatı boyunca birkez birine gerçek anlamda vurmamış kişilerin gereksiz yere dayılanmasına uyuzum
Ryoko Yoichi- Hiper Animeci
Ruh Hali :
Dincilere,yobazlara,cinsiyet ayrımcılığına,kibirli insanlara,mevcut siyasi partilere ve onların başlarındakilere,şuanki hükümete,haberlerden çok sabah programlarıyla ilgilenen kuşbeyinli kadınlara,kendini ezdiren insanlara,bilmiş bilmiş konuşupta kendini farklı göstermeye çalışanlara,sürekli bunalımda yaşayanlara,önceleri bir kimseye yaklaşıp arkadaş olduktan bir süre sonra artık sırlarını verdikleri kişiye selam bile vermeyenlere uyuzum.
MetatroN- Süper Animeci
Ruh Hali :
Aynen yazdıklarının hepsine ben de uyuzumm ek olarak ayrımcılık yapanlara uyuzumMetatroN_D demiş ki:Dincilere,yobazlara,cinsiyet ayrımcılığına,kibirli insanlara,mevcut siyasi partilere ve onların başlarındakilere,şuanki hükümete,haberlerden çok sabah programlarıyla ilgilenen kuşbeyinli kadınlara,kendini ezdiren insanlara,bilmiş bilmiş konuşupta kendini farklı göstermeye çalışanlara,sürekli bunalımda yaşayanlara,önceleri bir kimseye yaklaşıp arkadaş olduktan bir süre sonra artık sırlarını verdikleri kişiye selam bile vermeyenlere uyuzum.
kadıın kısmısı lafına uyuzum
bi şiir vardı orda şöyle birşey diyordu
para için günah işlemekmi yoksa günah için para ödemek mi daha büyük suçtur?
fahişeler için, sanırım bu bir hemşirenin şiiriydi ilk feminist diye hatırlıyorum yanlışda olabilir kitabı okudğumdan beri epey zaman geçti ama üstünde epey düşündüğüm bir soruydu ve kadınlar bunu yaptıkları için aşağılanırken öldürülürken erkeklerin bununla övünmeleri hatta erkek yapar denmesi ve bunu bir kadının söylemesi bu uyuz olmaktanda öte tiksinilecek bir durum ama madem uyuz oluyorum diye bitirmem gerekiyor
kadın ve erkek olarak niteleyip 2 türünde(!) insan olduklarını unutanlara uyuz oluyorum.
bi şiir vardı orda şöyle birşey diyordu
para için günah işlemekmi yoksa günah için para ödemek mi daha büyük suçtur?
fahişeler için, sanırım bu bir hemşirenin şiiriydi ilk feminist diye hatırlıyorum yanlışda olabilir kitabı okudğumdan beri epey zaman geçti ama üstünde epey düşündüğüm bir soruydu ve kadınlar bunu yaptıkları için aşağılanırken öldürülürken erkeklerin bununla övünmeleri hatta erkek yapar denmesi ve bunu bir kadının söylemesi bu uyuz olmaktanda öte tiksinilecek bir durum ama madem uyuz oluyorum diye bitirmem gerekiyor
kadın ve erkek olarak niteleyip 2 türünde(!) insan olduklarını unutanlara uyuz oluyorum.
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
spartiate demiş ki:bir anime bölümünde 500 satırdan fazla konuşma olmasına uyuzum:D
Kesinlikle buna bende uyuzum
Hayatta sevgi, dostluk gibi değerlerin artık kalmayışına ve daha doğrusu azalışına uyuzum.
İnsan hayatının artık bütünüyle parayla yaşamaya bağlı hale gelişine uyuzum.
Sonradan görme ve kendini bişey sananlara uyuzum.
Okulda "Hoca" sıfatıyla gezipte öğrenci kadar bilgisi olmayanlara uyuzum.
Daha çok şeye uyuzum ama hatırlayamadım
yere tüküren insanlara uyuzum...
Hanajima- Aktif üye
Ruh Hali :
Hele ki basket sahasına tükürenlere. Hem maç yapıyoruz hem herkes şapır şupur tüküyor. Elle oynanıyo bu oyun angutun evladı tükürmeden oynasana.
Arpa'ya uyuzum
Harusame- Aktif üye
Ruh Hali :
neyime uyuz oluyosun. para desen para, karizma desen karizma, hevi metal dinliyorum statum de var. ayrica eksi de yazarim, neyime uyuzsun kaynana semraHarusame demiş ki:Arpa'ya uyuzum
insanların bilipde benim bilmediğim herşeye uyuzum bende herşeyi biliyim istiyorum
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
karşımdaki kişinin sakızı ağzını aça aça çiğnemesine ve birinin yanımda ağzını şapırdatarak yemesine çok uyuz olurum
sakura hime- Hiper Animeci
Ruh Hali :
msnden yazmaya tenezzül etmeyip de günlüklerle uğraşan insanlara uyuzum
Harusame- Aktif üye
Ruh Hali :
ben genel manada almancaya uyuzum
ya dünyada tek dilin konuşulduğunu düşünsene harika olurdu ulaşamayacaın hiçbir bilgi olmazdı tabii gezemeyecein yerde olmazdı keşke dünyada tek bir dil olsa
konuşamadıım tüm dillere uyuzum
ya dünyada tek dilin konuşulduğunu düşünsene harika olurdu ulaşamayacaın hiçbir bilgi olmazdı tabii gezemeyecein yerde olmazdı keşke dünyada tek bir dil olsa
konuşamadıım tüm dillere uyuzum
sera myu- Hiper Animeci
Ruh Hali :
evet güzel olurdu gerçekten. Ama ben dil öğrenmeyi seviyorum.
tatilin bitmesine uyuzum, kotamın bitmesine uyuzum, uyuz insanlara uyuzum..
tatilin bitmesine uyuzum, kotamın bitmesine uyuzum, uyuz insanlara uyuzum..
Sokakta yürürken koca koca adamların hiç utanmadan beni ve yaşıtım kızları süzmesine uyuzum.Hatta birgün dayanamayıp paylamayı da düşünüyorum.Babam yaşımdasın be herif, utan!
+ Ensest ilişkinin hala kanunlarla yasak olmamasına uyuzum.
+ Dersim'in adının Tunceli vs olarak değiştirilmiş olmasına uyuzum.
+ Ensest ilişkinin hala kanunlarla yasak olmamasına uyuzum.
+ Dersim'in adının Tunceli vs olarak değiştirilmiş olmasına uyuzum.
2 senedir yayına başlayan ve biten TV serisi animelerin neredeyse %80inin şu yada bu şekilde lolicon içermesi, mecha serisi sayısının giderek azalması beni uyuz ediyor.
Akuma_Blade- Moderator
arabaların yağmur altında ralli yaparmışcasına hızlarla gitmesine ve mümkün mertebe su biriken yerlerden geçip yayaları ıslatma çabalarına uyuz ötesiyim...
2 sayfadaki 33 sayfası • 1, 2, 3 ... 17 ... 33
2 sayfadaki 33 sayfası