Dual audıo
3 posters
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası
Dual audıo
Arkadaşlar Elimde birkaç tane dual audiolu video varken ve daha indirecekken farkettimki benim karakterler çatır çatır ingilizce konuşuyor ve ben japonca konuşuyorlar diye indirdim.Özellikle Sailoormoonuda dual audio olarak indirmek üzereyken soruyorum .Nedir bu nasıl aktif olarak kullanılır. Japonca dublajlarıma kavuşamayacak mıyım? Bilenlerden yardım bekliyorum.
eczmeltem- Çevirmen
Ruh Hali :
Geri: Dual audıo
Dual audio derken bu dosya anime ise içinde hem Japonca hem de ingilizce sesleri barındıran görüntü dosyaları demek oluyor, yani filmi açtığınız video oynatıcı ile ses özelliklerinden ingilizce ya da japonca ses seçeneklerini kullanarak hangi dilde izlemek istiyorsanız o dilde izleyebilirsiniz.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
evet, dual audio benim çok sevdiğim bir seçenektir, özellikel çeviri yaparken dinleyerek yapmak çok hoş oluyor:)
Peki Gom player gibi bir programla çalıştırdığımda diğer dile nasıl geçeceğim?
eczmeltem- Çevirmen
Ruh Hali :
gom playerda nasıl geçildiğini bilmiyorum, akşam eve gidince cevap verebilirim... ancak mp classic oldukça kolay şekilde geçilebiliyor:)
Filmi açtıktan sonra ekrana sağ tıkla audio sekmesi üzerinden gelen menüde en altta select stream seçeneğinden istediğin sesi seçebilirsin, ya da daha kısa bir yol; Film açıkken "A" ya bas. Kolay gelsin.
RoMe- Admin
Ruh Hali :
Oldu. Yardımcı olan arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum.
eczmeltem- Çevirmen
Ruh Hali :
AnimeManganTR :: YARDIM :: Yardım?
1 sayfadaki 1 sayfası